Canım anneler bişey soracağım; benim doktorum beni her hafta bir gün çağırıyordu bugüne kadar. Her gitmemde NTS ile bakıp sonra ultrason ile bakıyordu işte suyu iyi kilosu şu kadar falan diyodu. Ama 2 haftadır sadece NTS sonuçlarına bakıyor. Bugünde gittim 2 gün sonra tekrar gel sancı gözükmüyor bebek kalp atışı iyi dedi yine ultrason ile bakmadı. Sizce bu normal mi? Bakması gerekmez mi? Bende işine karışmış gibi olmasın diye bi baksanız kilosunu merak ediyorum diyemedim
Benim dr um 1 hafta ultrason+nst yapitor ondan sonraki hafta sadece nst ye bagliyor sonucuna bakıp sancin yok deyio gonderiyor genelde cogu hastane son haftalarda sadece nst yapiyor cunku bebegin iyilik durumunu en iyi nst gosteriyor
Kızlar magnezyumu ne zamana kadar kullandınız? Doktorum doğuma kadar kullan dedi ama hem doğumu geciktirdiğini duydum hem de hiç ağrım ya da kramplarım yok.
Kızlar magnezyumu ne zamana kadar kullandınız? Doktorum doğuma kadar kullan dedi ama hem doğumu geciktirdiğini duydum hem de hiç ağrım ya da kramplarım yok.
Ben hala kullanıyorum banada doğuma kadar kullan dedi .. bende duydum geciktiriyor diye ama doktora sormadım hiç .. benim kramplarım oluyor o yuzdrn devam ediyorum
amin çok teşekkür ederim. Bu arada sizinle an uyuşmazlığı konusunu konuşmuştuk. Bizim prenses benden negatifi babasından da AB grubunu almış ...AB negatif oldu. Dolaysıyla hastanede aşı falan gerek kalmadı çok şükür.sizinkinin kan grubu ne oldu ? hastanede aşı yapıldı mı ?
amin çok teşekkür ederim. Bu arada sizinle an uyuşmazlığı konusunu konuşmuştuk. Bizim prenses benden negatifi babasından da AB grubunu almış ...AB negatif oldu. Dolaysıyla hastanede aşı falan gerek kalmadı çok şükür.sizinkinin kan grubu ne oldu ? hastanede aşı yapıldı mı ?
Evet sancisi ve erken dogum riski olanlarda cok sık kullanilir dogumu geciktirme ozelligi var tecrubeyle sabittir bu 3.gebeligim bu sefer dr verdi aldim ama kullanmadim fakat tum eklemlerim.agriyor