Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşAllah
Sagol canim tesekkurler
Super.canim cok sevindim masallah kuzuya biraz daha gelmeseydi direk krese gidecekmisallah anali babali buyutsun cnm
Evet gözümüz yollarda kalmisti ama cok sukur kavustuk darisi bekleyenlere insaallah :)
@slnkhrmn008 Greensey rabbim saglikla buyutmeyu nasip etsin kizlar gozunuz aydin
Tesekkurler Rabbim bebeklerimizi korusun :)

Kızlar Günaydın, aramıza yeni katılan bebişler de hoş geldiler, sefa getirdiler
Ben de pazartesi sezeryan olacaktım ama sokağa çıkma yasağı gelince çarşambaya erteledi doktorum, zorunlu olmayan tüm ameliyatlar ertelenmiş.
Ben bu sabah özellikle sol taraftaki elim ve ayağım çok şişmiş olarak uyandım. Oynatmak isterken sızlıyor. Normal mi bi sizce? Yaşayan oldu mu?
Bu ikinci hamileliğim ama ilk gibi şeyler yaşıyorum resmen

Ayni seyi bende yasiyorun sadece sol.el ve ayak sisiyor sol el parmaklarimi oynatamiyorum eklem yeri aciyor agriyor dr magnezyum verdi ama etki etmedi normal dedi dr hatta uyusma karincalanma bile var

Gözün aydın sağlıkla büyüsün kuzucuk inşallah

kizlar bebeklerinize ne giydiriyorsunuz sanki fazla giydiriyiriyorum ben ya bilemededim
canim askili citcitli bady ve tulum giydiriyorum.
Bazende 2li takim
once corap giydirip uzerine giydiriyorum pijamasini ya da tulumunu.
Battaniyeye sarip aliyoruz kucagimiza emzirmeye falan ama.
Battaniyesiz dolastirmirniyoruz.
Yatarkende beline kadar örtuyorum battaniyeyi.
Yetiyor gibi geldi bana yani terlemiyor yuzu ayaklarida soguk diil

Hafta içi doktora gideyim mi kalsinmi bayramdan sonrami gideyim ne yapayım.kafamda deli.sorular varrrrr

Dün kontrolüm vardı çatı muayenesi oldum çok kolay geçti hiçbişey anlamadm bitti mi fln dedim baş geliş bebeğim sancım çıkmadı nstde yumuşama varmış. Umarım sağlıklı doğururum sizler gibi . Darısı bana inş . Hepiniz sağlıkla büyütün inş

Anladim canim uarim kollu citcitli badi ustune takim giydryirum bnde ayni icerden corabida giydryorum birde penye battaniye ile ortuyorum ama kucagimiza aldigimzda her zaman battaniye ile almiyoruz ama isilik oldu heryani

Çok geçmiş olsun bizde reflü yüzünden sıfır uyku sütten sonra yarım saat geçtiği halde fiskirarak kusuyor motilium gaviscon verdi bizede bir gaz sancisı için bir ilaç reflu yatağı var ama daha faydasıni goremedik

Anladim canim uarim kollu citcitli badi ustune takim giydryirum bnde ayni icerden corabida giydryorum birde penye battaniye ile ortuyorum ama kucagimiza aldigimzda her zaman battaniye ile almiyoruz ama isilik oldu heryani
isilik yok benimkinde ama sicak benim evde terlemedi.
Gobegi dussede yikasak diye bekliyorum bende

Yasadiginiz yer sicak olabilir. Isilik sicaktan olur. Eger eviniz sicaksa bebek kisa kollu badiyle bile durabilir

sen dusunme orasini cnm herkesin bunyesinfarkli insallah sıkıntısiz bir dogum olur
oyyy yazik.memelere alisana kadar 2 haftayi buluyor sonra rahata kavusur memeler
Bende dün maske takıp pazara gittim gelip duş aldım ama sanki hastane daha tehlikeli gibi geliyo herkes sakın gitme bekle doğuma kadar gitme diyo öyle de olmaz
mecbur cnm dr gel diyorsa gidilcek
benimde son haftamda odem oldu dedigin gibi tansiyon normalse sıkinti olmuyor dogumda geciyor
kizlar bebeklerinize ne giydiriyorsunuz sanki fazla giydiriyiriyorum ben ya bilemededim
Cnm.benimnevim serin bir alt ust takim icine zibin ince penye battaniye .ama ense sicakligi onemli erkekler sicak sevmez mesala

Kizlar beni dr sali gunu nst kontrolüne cagirdi ama.yasagi mi unuttu muayene mi drvam ediyor bendr sormayi unuttum devlrt hastanesi acaba muayene devam ediyor mudur ki toplu tasimalarda kapali anlamadim

Ayni giydiriyoruz ama evim felaketderecede sicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…