Sagol canim tesekkurlerGözün aydın canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşAllah
Evet gözümüz yollarda kalmisti ama cok sukur kavustuk darisi bekleyenlere insaallah :)Super.canim cok sevindim masallah kuzuya biraz daha gelmeseydi direk krese gidecekmisallah anali babali buyutsun cnm
Tesekkurler Rabbim bebeklerimizi korusun :)
Ayni seyi bende yasiyorun sadece sol.el ve ayak sisiyor sol el parmaklarimi oynatamiyorum eklem yeri aciyor agriyor dr magnezyum verdi ama etki etmedi normal dedi dr hatta uyusma karincalanma bile varKızlar Günaydın, aramıza yeni katılan bebişler de hoş geldiler, sefa getirdiler
Ben de pazartesi sezeryan olacaktım ama sokağa çıkma yasağı gelince çarşambaya erteledi doktorum, zorunlu olmayan tüm ameliyatlar ertelenmiş.
Ben bu sabah özellikle sol taraftaki elim ve ayağım çok şişmiş olarak uyandım. Oynatmak isterken sızlıyor. Normal mi bi sizce? Yaşayan oldu mu?
Bu ikinci hamileliğim ama ilk gibi şeyler yaşıyorum resmen
Gözün aydın sağlıkla büyüsün kuzucuk inşallahOglen 12gibi nisanim geldi kizlar ardindan hafif sancilarim basladi ama hic rahatsiz etmiyordu ben de hareket olsun diye evi temizledimardindan duş aldim ve hastaneye geldik. Kontrolde aciklik 2cm di sonra bir saatte 3oldu. Bana saat 7gibi suni sanci vermeye basladilar en dusuk dozda bir saatin sonunda 6cm olmustu aciklik, sonraki bir saatte de 9a cikti ve oyle doğumhane ye alindim. 10a dogru doğdu oglum cok şükür 3800 geldi kilosu cok sukur bir sorun yok ikimizde de simdi yarim saat bir saat arayla emzirmeye calisiyorum sabah taburcu olucaz insaallah :) dogum yapan arkadaslari tebrik ediyorum.. bekleyenlere de guzel ve kolay dogumlar diliyorum. Hala inanamiyorum bu bebis benim mi diye
canim askili citcitli bady ve tulum giydiriyorum.kizlar bebeklerinize ne giydiriyorsunuz sanki fazla giydiriyiriyorum ben ya bilemededim
Anladim canim uarim kollu citcitli badi ustune takim giydryirum bnde ayni icerden corabida giydryorum birde penye battaniye ile ortuyorum ama kucagimiza aldigimzda her zaman battaniye ile almiyoruz ama isilik oldu heryanicanim askili citcitli bady ve tulum giydiriyorum.
Bazende 2li takim
once corap giydirip uzerine giydiriyorum pijamasini ya da tulumunu.
Battaniyeye sarip aliyoruz kucagimiza emzirmeye falan ama.
Battaniyesiz dolastirmirniyoruz.
Yatarkende beline kadar örtuyorum battaniyeyi.
Yetiyor gibi geldi bana yani terlemiyor yuzu ayaklarida soguk diil
Gözün aydın canımSagol canim tesekkurler
Evet gözümüz yollarda kalmisti ama cok sukur kavustuk darisi bekleyenlere insaallah :)
Tesekkurler Rabbim bebeklerimizi korusun :)
Çok geçmiş olsun bizde reflü yüzünden sıfır uyku sütten sonra yarım saat geçtiği halde fiskirarak kusuyor motilium gaviscon verdi bizede bir gaz sancisı için bir ilaç reflu yatağı var ama daha faydasıni goremedikReflü ne berbat bi şeymişKüçücük mideyle bi de ☹ çok sıkıntı çekiyor bebeğim, kusuyor sık sık, gaz sancısı çok, sesi kısılıyor kusmaktan. Bazen o kadar huzursuzlanıyor ki hiçbi şekilde yatışmıyor. Reflü yatağı aldık o biraz fayda etti. Doktor da gaviscon yazdı. Bakalım inşllah fayda eder.
isilik yok benimkinde ama sicak benim evde terlemedi.Anladim canim uarim kollu citcitli badi ustune takim giydryirum bnde ayni icerden corabida giydryorum birde penye battaniye ile ortuyorum ama kucagimiza aldigimzda her zaman battaniye ile almiyoruz ama isilik oldu heryani
Aynen dussun dye bwkiyorum ama yok gobek bakim seyisini gunde iki sefer yapiyorum bklm beklemedeyizisilik yok benimkinde ama sicak benim evde terlemedi.
Gobegi dussede yikasak diye bekliyorum bende
Bayramdan once gidin benceHafta içi doktora gideyim mi kalsinmi bayramdan sonrami gideyim ne yapayım.kafamda deli.sorular varrrrr
Yasadiginiz yer sicak olabilir. Isilik sicaktan olur. Eger eviniz sicaksa bebek kisa kollu badiyle bile durabilirAnladim canim uarim kollu citcitli badi ustune takim giydryirum bnde ayni icerden corabida giydryorum birde penye battaniye ile ortuyorum ama kucagimiza aldigimzda her zaman battaniye ile almiyoruz ama isilik oldu heryani
sen dusunme orasini cnm herkesin bunyesinfarkli insallah sıkıntısiz bir dogum olurhaftaya cuma da bana sezeryan günü verdi doktorum heyecanla beraber korkum da varsezeryandan önce ne yemeli sonra ne yemeli nasıl bir süreç bekliyor beni kafam karışık iyi güzel hamileydik de yani doğumu ve bir bebeğe bakmayı düşününce insan ister istemez bir tedirgin oluyormuş bakabilecek miyim diye kafam çok karışık gerçekten.... bir de burda bazı arkadaşlar yazmış spinal anestezide hissediliyor diye ilk defa duyuyorum ben herkes mi böyle yoksa anesteziye dirençli bünye gibi bişiymi
oyyy yazik.memelereBenim memeler ilk günden perte çıktı, ucu memeden ayrılmış nerdeyse, bir süre baslikla devam edicez..
her şey yolunda şükürler olsun
şimdi emiştik,gazimiz çıktı,bezimiz değişti, biraz koklasma ve sohbet sonra uyku....
bende biraz uyuyacagim kahvaltıya kadar..onlar baba kız takılıyorlar..
mecbur cnm dr gel diyorsa gidilcekBende dün maske takıp pazara gittim gelip duş aldım ama sanki hastane daha tehlikeli gibi geliyo herkes sakın gitme bekle doğuma kadar gitme diyo öyle de olmaz
benimde son haftamda odem oldu dedigin gibi tansiyon normalse sıkinti olmuyor dogumda geciyorKızlar Günaydın, aramıza yeni katılan bebişler de hoş geldiler, sefa getirdiler
Ben de pazartesi sezeryan olacaktım ama sokağa çıkma yasağı gelince çarşambaya erteledi doktorum, zorunlu olmayan tüm ameliyatlar ertelenmiş.
Ben bu sabah özellikle sol taraftaki elim ve ayağım çok şişmiş olarak uyandım. Oynatmak isterken sızlıyor. Normal mi bi sizce? Yaşayan oldu mu?
Bu ikinci hamileliğim ama ilk gibi şeyler yaşıyorum resmen
Cnm.benimnevim serin bir alt ust takim icine zibin ince penye battaniye .ama ense sicakligi onemli erkekler sicak sevmez mesalakizlar bebeklerinize ne giydiriyorsunuz sanki fazla giydiriyiriyorum ben ya bilemededim
bende yapiyorum az bise tutuyo sanki dustu dusecek.Aynen dussun dye bwkiyorum ama yok gobek bakim seyisini gunde iki sefer yapiyorum bklm beklemedeyiz
Ayni giydiriyoruz ama evim felaketderecede sicaksen dusunme orasini cnm herkesin bunyesinfarkli insallah sıkıntısiz bir dogum olur
oyyy yazik.memelerealisana kadar 2 haftayi buluyor sonra rahata kavusur memeler
mecbur cnm dr gel diyorsa gidilcek
benimde son haftamda odem oldu dedigin gibi tansiyon normalse sıkinti olmuyor dogumda geciyor
Cnm.benimnevim serin bir alt ust takim icine zibin ince penye battaniye .ama ense sicakligi onemli erkekler sicak sevmez mesala
Siliyorum pamukla cok rahatliyor terleyince yine aynibende yapiyorum az bise tutuyo sanki dustu dusecek.
ferahlanirdi ya beybiler bi banyo yapaydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?