Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
İs
Bende pamuk aldım da ıslak mendilde almak gerekir mi kullanan var mı diye bilemedim şimdilik gerek yok o zaman ıslak mendile
Islak mendil de sleepynin yenidoğanını aldım hastanede su ile silmek sıkıntı olur diye. Sadece hastanede kullandım sonrasında pamuk ve su ile devam ettim. İsterseniz siz de ıslak mendil bulundurun yanınızda

Bizim günlerimiz aynı gibi ama doktorla hiç konuşmadık bayrama denk gelirse diye bi ara ben sormuştum mesainiz dışında denk gelirse nasıl oluyor diye ben geliyorum herkes kendi hastasına bakıyor demişti ..
Sor bence .Biz söyledik benim tatil yapmaya hakkım yok mu diyor

Aynı şeyleri söyledik . Cevap benim tatil yapmaya hakkım yok mu oldu .Gel doğurt git yani şehir dışına çıkmayacağında belli

Evet bende hastane için düşündüm pamukla zor olur diye güzelmi peki sleepy .. gecenlerde baby turco aldım ama açtım bi paketi berbattı kullanmayı düşünmüyorum onu o yuzdrn marka olarak fikir almak istedim

Evet bende hastane için düşündüm pamukla zor olur diye güzelmi peki sleepy .. gecenlerde baby turco aldım ama açtım bi paketi berbattı kullanmayı düşünmüyorum onu o yuzdrn marka olarak fikir almak istedim
Unibaby yeni dogan disarda ve hastane icin almistim evde pamukve su ile daha iyi oluyor

Gözün aydın canım doğum surecin de zor olmamış Allah bebisini sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Ben Giresunda kadin dogum hastanesinde dogum yaptim canim kosullari ozel hastaneden bile cook cok iyiydi. Esim hep yanımdaydı baska ziyaretci almiyorlar surekli atesini tansiyonunu falan olcuyorlar. Dogum baslayacagi zaman dogum servisine gectik normal oda gibi dogumda yatagini dogum yatagina ceviriyorlar yani yataktan kalkmadan dogumun gerceklesiyor ve ardindan dinlenmeye devam ediyorsun ordan oraya suruklemiyorlar. Bebegin yaninda oluyor hep butun islemi yaninda yapıyorlar. Sadece dogum baslarken esin cıkıyor odadan onun disinda hep yanımdaydı. Insallah gonlune gore kolay dogumun olur

Ben de molfix in izotonik sulu mendilinden aldım kesinlikle islak mendil gibi degil gercekten yikanmis islak mendil gibi silerken anliyosun zaten kaymıyor digerleri gibi.

E bebeğin kendi ıslak mendilini aldım ben kızımda da aynısını kullanmıştım hiç sorun yaşamadım çok şükür inşallah bunda da sorun olmaz çünkü pamuk ve su bana daha zor geliyor çok fazla miktarda ıslatıp bekletmemekte lazım. Ben ıslak mendil kullanacağım bebeklere bir zararı olmazsa inşallah

Seku35 unibaby yenidogan aldim bende ebebegin islak mendiline gore kesinlikle daha kalin. Ondanda 3 paket deneme amaciyla almistim.
Memnunum unibaby den
Ayrica temizleme pamugu aldim.
Bazen temizleme pamuguyla siliyorum bazen islak mendille.

prima kullaniyorum bez suan ama.hastane 5 tane evy baby vermisti.
Onun bel kismini sarisini daha cok sevdim.
kullanip memnun kalan var mi?

Bende 13 gunum 7 kilo.verdim.cnm dahada 40 cikana kadar veririz ama.sut.olsun diye yiyorum ben de az yiyorum sık yiyorum
canım merhaba, süt ve süt ürünlerini doğumdan sonra ve hastanedeyken tavsiye etmedi doktorlar sanırım süt alerjisinden ya da gaz olmasın diye. Sizin doktorunuz yiyin ya da yemeyin diye bir şey söledi mi ? süt içmeye korkar oldum valla

Benim doktorum da bir kaç gün süt ürunleri kullanmamamı söyledi. Gaz çıkarmak için bol bol kayısı suyu, su tabiki, çay ve günde 2 defa nescafe. Ben çarşamba günü sezaryen oldum, bu şekilde hiç gaz sorunu yaşamadim

kızlar grubun ilk yenidoğan sarılığını biz geçirdik herhalde. 11 mayıs pazartesi kızım Ada 2650 gr 49 cm doğdu. İlk gün sütüm geldi fakat meme ucum olmadığı için silikon meme ucuyla emzirmeye başladım. Kızım meme emmeye çalışıyordu ama sütüm çok yetersizmiş ve sonrasında azar azar mama takviyesine başladm şiringa ile. doğumun ikinci günü eve geldik 3. gün kontrole çağırmışlardı (14 ü perşembe günü). O gün topuk kanı, gr ve diğer değerlerine bakıldı sarılığı 16 olmuş , 2350 gr ye düşmüş ve maalesef 1 gece fototerapide kaldık. fototerapi ayrı bir oda bebek orda ışık altında kalıp tedavi oluyor yanında siz oluyorsunuz 2 saat ışığın aldına gözler kapalı çıplak şekilde koyup almıyorsunuz (ağlasa bile ) , 2 saatin sonunda 15 şer dk her ikigöğüs emzir 30 cl mama ver insülin şiringası ile ve gazını çıkart altını bağla yapıp yerine koyuyorsunuz. Bu şekilde sarılığı 24 saatte 16 dan 8 e düşürdük çok şükür ve cuma öğleden sonra taburcu olduk. cumartesi de tekrar kontroldeydik iyi görüp tahlil yapmadılar zaten 2 günde 100 gr almayı başarmıştı.

yani sütünüzü sağıp ölçün azsa mutlaka mama takviyesi yapın sarılık olmamak için. Bebeğimi öyle ışığın altında ağlarken çırpınırken görmek çok zordu eşim de ben de 1 günde yaşlandık resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…