Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benim memeler ilk günden perte çıktı, ucu memeden ayrılmış nerdeyse, bir süre baslikla devam edicez..
her şey yolunda şükürler olsun
şimdi emiştik,gazimiz çıktı,bezimiz değişti, biraz koklasma ve sohbet sonra uyku....
bende biraz uyuyacagim kahvaltıya kadar..onlar baba kız takılıyorlar..

Rezene çayı çok iyi sutu artırıyor hatta bebis daha rahat uyuyor

Oglen 12gibi nisanim geldi kizlar ardindan hafif sancilarim basladi ama hic rahatsiz etmiyordu ben de hareket olsun diye evi temizledim ardindan duş aldim ve hastaneye geldik. Kontrolde aciklik 2cm di sonra bir saatte 3oldu. Bana saat 7gibi suni sanci vermeye basladilar en dusuk dozda bir saatin sonunda 6cm olmustu aciklik, sonraki bir saatte de 9a cikti ve oyle doğumhane ye alindim. 10a dogru doğdu oglum cok şükür 3800 geldi kilosu cok sukur bir sorun yok ikimizde de simdi yarim saat bir saat arayla emzirmeye calisiyorum sabah taburcu olucaz insaallah :) dogum yapan arkadaslari tebrik ediyorum.. bekleyenlere de guzel ve kolay dogumlar diliyorum. Hala inanamiyorum bu bebis benim mi diye

Canim benimkide oyle
Kuzenim dediki (o da subatda dogum yapti)
karabas otunu kaynat suyunu sur dedi.
bi de ecz. tanidigi madecassol ve lansinohu birbirine karistir sur demis.
Ona iyi gelmis.
Bende basladim bakalim.

Masallah gozunuz aydin.
pit pit geliyo bizim minnoslar.

Ben hissettim bunyem direncli olabilir
Cunku 2 yil antidepresan gecmisim var.
abu tarz ilaclari kullananlarinda uyusma saati hemen olmuyor.
Cunku dis yaptirirken morfinde de öyle hep fazla vuruyorlar hissediyorum.

Merhaba oncelikle dogum yapanlar hayirli olsun ve doguracak olanlara bende dahil insallah Allah kavustursun yavrulariniza sorum dogum yapmis olanlara hastanede sanci cekerken yaniniza yakininizi aliyorlar mi? Ozellerde nasil? Devlette dogum yapanlar nasil bi surecten gecti merak ediyorum. Biliyorsunuz bu virus yuzunden nasil bi surec beni bekliyor bilmiyorum. Yalniz kalmaktan cok korkuyorum ve dusununce agliyorum oyle olursa diye lutfen beni bilgilendirirseniz cok sevinirim

Masallah gozunuz aydin.
pit pit geliyo bizim minnoslar.
Evet kavustuk cok şükür :)
Ben özelde dogum yaptım sanci odasinda esim hep yanimdaydi destek oldu sadecedogumhaneye gecerken izin vermediler ama devlet hastanelerinde nasildir bilmiyorum dogum yapacağınız hastaneyle gorusup kesin bilgi alin derim

Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşAllah

Super.canim cok sevindim masallah kuzuya biraz daha gelmeseydi direk krese gidecekmisallah anali babali buyutsun cnm

Günaydın anneler Çarşamba günü hamile olduğumu öğrendim virüs var doktora gitmeye korkuyorum siz nasıl yapiyosunuz
Cnm ben vurusten beri tek gittim hep esim cocuklara bakti ben arabayla gittim eldiven ve maske taktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…