Benim memeler ilk günden perte çıktı, ucu memeden ayrılmış nerdeyse, bir süre baslikla devam edicez..
her şey yolunda şükürler olsun
şimdi emiştik,gazimiz çıktı,bezimiz değişti, biraz koklasma ve sohbet sonra uyku....
bende biraz uyuyacagim kahvaltıya kadar..onlar baba kız takılıyorlar..
Kızlar ben çarşamba günü sezaryen doğum oldum.suyu bittiği için direk aldılar. Spinal anestezi oldum ama dokunmaları hissedince fenalaştim hemen genel anestezi yaptılar. Oğlum 2700 doğdu 47 santim ,parmak bebek gibi sütüm hala çok az ama emmeye çalışıyor en azından. Allah bekleyen herkese nasip etsin sağ salim ggelsinlerbekleyen herkesin kucağına
Oyy hadi bakalım süreç başladı heyecanlandım senin adına bol bol hareket et canım , enerjinide düşürme , su iç , sıcak duş al vücudunu yumusat :) bizide habersiz bırakma
Oglen 12gibi nisanim geldi kizlar ardindan hafif sancilarim basladi ama hic rahatsiz etmiyordu ben de hareket olsun diye evi temizledim ardindan duş aldim ve hastaneye geldik. Kontrolde aciklik 2cm di sonra bir saatte 3oldu. Bana saat 7gibi suni sanci vermeye basladilar en dusuk dozda bir saatin sonunda 6cm olmustu aciklik, sonraki bir saatte de 9a cikti ve oyle doğumhane ye alindim. 10a dogru doğdu oglum cok şükür 3800 geldi kilosu cok sukur bir sorun yok ikimizde de simdi yarim saat bir saat arayla emzirmeye calisiyorum sabah taburcu olucaz insaallah :) dogum yapan arkadaslari tebrik ediyorum.. bekleyenlere de guzel ve kolay dogumlar diliyorum. Hala inanamiyorum bu bebis benim mi diye
Benim memeler ilk günden perte çıktı, ucu memeden ayrılmış nerdeyse, bir süre baslikla devam edicez..
her şey yolunda şükürler olsun
şimdi emiştik,gazimiz çıktı,bezimiz değişti, biraz koklasma ve sohbet sonra uyku....
bende biraz uyuyacagim kahvaltıya kadar..onlar baba kız takılıyorlar..
Canim benimkide oyle
Kuzenim dediki (o da subatda dogum yapti)
karabas otunu kaynat suyunu sur dedi.
bi de ecz. tanidigi madecassol ve lansinohu birbirine karistir sur demis.
Ona iyi gelmis.
Bende basladim bakalim.
Oglen 12gibi nisanim geldi kizlar ardindan hafif sancilarim basladi ama hic rahatsiz etmiyordu ben de hareket olsun diye evi temizledim ardindan duş aldim ve hastaneye geldik. Kontrolde aciklik 2cm di sonra bir saatte 3oldu. Bana saat 7gibi suni sanci vermeye basladilar en dusuk dozda bir saatin sonunda 6cm olmustu aciklik, sonraki bir saatte de 9a cikti ve oyle doğumhane ye alindim. 10a dogru doğdu oglum cok şükür ☺ 3800 geldi kilosu cok sukur bir sorun yok ikimizde de simdi yarim saat bir saat arayla emzirmeye calisiyorum sabah taburcu olucaz insaallah :) dogum yapan arkadaslari tebrik ediyorum.. bekleyenlere de guzel ve kolay dogumlar diliyorum. Hala inanamiyorum bu bebis benim mi diye
haftaya cuma da bana sezeryan günü verdi doktorum heyecanla beraber korkum da var sezeryandan önce ne yemeli sonra ne yemeli nasıl bir süreç bekliyor beni kafam karışık iyi güzel hamileydik de yani doğumu ve bir bebeğe bakmayı düşününce insan ister istemez bir tedirgin oluyormuş bakabilecek miyim diye kafam çok karışık gerçekten.... bir de burda bazı arkadaşlar yazmış spinal anestezide hissediliyor diye ilk defa duyuyorum ben herkes mi böyle yoksa anesteziye dirençli bünye gibi bişiymi
Ben hissettim bunyem direncli olabilir
Cunku 2 yil antidepresan gecmisim var.
abu tarz ilaclari kullananlarinda uyusma saati hemen olmuyor.
Cunku dis yaptirirken morfinde de öyle hep fazla vuruyorlar hissediyorum.
Ben özelde dogum yaptım sanci odasinda esim hep yanimdaydi destek oldu sadecedogumhaneye gecerken izin vermediler ama devlet hastanelerinde nasildir bilmiyorum dogum yapacağınız hastaneyle gorusup kesin bilgi alin derim
Oglen 12gibi nisanim geldi kizlar ardindan hafif sancilarim basladi ama hic rahatsiz etmiyordu ben de hareket olsun diye evi temizledim ardindan duş aldim ve hastaneye geldik. Kontrolde aciklik 2cm di sonra bir saatte 3oldu. Bana saat 7gibi suni sanci vermeye basladilar en dusuk dozda bir saatin sonunda 6cm olmustu aciklik, sonraki bir saatte de 9a cikti ve oyle doğumhane ye alindim. 10a dogru doğdu oglum cok şükür ☺ 3800 geldi kilosu cok sukur bir sorun yok ikimizde de simdi yarim saat bir saat arayla emzirmeye calisiyorum sabah taburcu olucaz insaallah :) dogum yapan arkadaslari tebrik ediyorum.. bekleyenlere de guzel ve kolay dogumlar diliyorum. Hala inanamiyorum bu bebis benim mi diye
Bende dün maske takıp pazara gittim gelip duş aldım ama sanki hastane daha tehlikeli gibi geliyo herkes sakın gitme bekle doğuma kadar gitme diyo öyle de olmaz