Walla bende bu gidisle alicam medala vardi eskiden bozuldu elektirikli iyi oluyor benim minnosta bosaltmadi gogsu sisti bende elle sagdim biraz zorla emzirdimbide cok dolu olunca emmiyor hosuna gitmiyor..uyku sersemi emdi suan biraz rahatladi memem
Kızlar narin çıktı valla tek memeyi boşaltamıyor ki digerine geceyim bu sefer ikisi de şiş haliyle agrı yapıyor mastit olurum diye korkuyorum. Elle bosaltayım dedim ama yine de rahatlamadı. Şiş olunca dedigin gibi emmek de istemiyor fazla geliyor diye. Valla acemi oldum ben bu kızda
Bende bugün çok bekledim dogurur muyum diye sizden heyecanlandım ama bugünde tik yok Allah analı babalı büyütsün herkez sağlıcakla kucağına alsın :)
Sancı gelmeden hissediyor musunuz ? Ben artık hiç doguracagimi hissediyorum Greensey
canım sen neyaptin ? Ne durumda dalgalar ?
Ben ilk kizimda avent manuel kullanmistim. Hani ise baslamayacaksan manuel de is görüyor. Bir de manuellerin omru daha uzun oluyor. Bozulma olmuyor. Baska bebek düşünürsen de kullanirsin
Ise baslamayacagim icin ben de manuel alayim dedim ama is gorur mu bilemedim. Bi de cok acıtıyor mu kullanabilir miyim goguslerim yara olsun istemiyorum.
Kızlar ben çarşamba günü sezaryen doğum oldum.suyu bittiği için direk aldılar. Spinal anestezi oldum ama dokunmaları hissedince fenalaştim hemen genel anestezi yaptılar. Oğlum 2700 doğdu 47 santim ,parmak bebek gibi sütüm hala çok az ama emmeye çalışıyor en azından. Allah bekleyen herkese nasip etsin sağ salim ggelsinlerbekleyen herkesin kucağına
Kızlar 15.00 gibi sezaryenden çıktım. İyi geçti şükür, şu an ağrılar var doğal olarak. Sezaryenin kötü tarafı yavrucuğu rahatça tutamamakmış bunu anladım
Herkese hayırlı güzel doğumlar
@vanilya86 Siz de kavuşmuş olmalısınız mesajlara bakamadım Allah analı babalı büyütsün hayırlı güzel ömürler yazsın miniklerimize
Ise baslamayacagim icin ben de manuel alayim dedim ama is gorur mu bilemedim. Bi de cok acıtıyor mu kullanabilir miyim goguslerim yara olsun istemiyorum.
Manuel hiç alma. Ben ilk cocugumda bilemedim lansinoh manuel almıştım. Göğüs uclarim iyice yara oldu. Sonra elektrikli olanı aldım rahat ettim. Hem iki tane olduğu için zaman kaybı da olmuyor.
Manuel hiç alma. Ben ilk cocugumda bilemedim lansinoh manuel almıştım. Göğüs uclarim iyice yara oldu. Sonra elektrikli olanı aldım rahat ettim. Hem iki tane olduğu için zaman kaybı da olmuyor.
Lansinohdan arkadasim da kullanmıştı. Cok acitti demisti..ben bir ara arkadastan odunc madela swing elektrikli alip kullandim. O acitmadi. Avent manuel aldim sonra. O da hic acitmadi..ki aciya agriya hic dayanamam.
Kızlar ben çarşamba günü sezaryen doğum oldum.suyu bittiği için direk aldılar. Spinal anestezi oldum ama dokunmaları hissedince fenalaştim hemen genel anestezi yaptılar. Oğlum 2700 doğdu 47 santim ,parmak bebek gibi sütüm hala çok az ama emmeye çalışıyor en azından. Allah bekleyen herkese nasip etsin sağ salim ggelsinlerbekleyen herkesin kucağına
Kızlar 15.00 gibi sezaryenden çıktım. İyi geçti şükür, şu an ağrılar var doğal olarak. Sezaryenin kötü tarafı yavrucuğu rahatça tutamamakmış bunu anladım ☺
Herkese hayırlı güzel doğumlar
@vanilya86 Siz de kavuşmuş olmalısınız mesajlara bakamadım Allah analı babalı büyütsün hayırlı güzel ömürler yazsın miniklerimize
Kızlar narin çıktı valla tek memeyi boşaltamıyor ki digerine geceyim bu sefer ikisi de şiş haliyle agrı yapıyor mastit olurum diye korkuyorum. Elle bosaltayım dedim ama yine de rahatlamadı. Şiş olunca dedigin gibi emmek de istemiyor fazla geliyor diye. Valla acemi oldum ben bu kızda
haftaya cuma da bana sezeryan günü verdi doktorum heyecanla beraber korkum da var sezeryandan önce ne yemeli sonra ne yemeli nasıl bir süreç bekliyor beni kafam karışık iyi güzel hamileydik de yani doğumu ve bir bebeğe bakmayı düşününce insan ister istemez bir tedirgin oluyormuş bakabilecek miyim diye kafam çok karışık gerçekten.... bir de burda bazı arkadaşlar yazmış spinal anestezide hissediliyor diye ilk defa duyuyorum ben herkes mi böyle yoksa anesteziye dirençli bünye gibi bişiymi
Benim 7 kilom daha var verilcek.
Ama bende suan oyle aman aman dikkat etmiyorum.
Baklava falan goturuyorum
Süt arttirma icinde lactamil ve hummana anne cayi aldim.
Bestlak damla kullaniyorum bi de donusumlu