Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Walla bende bu gidisle alicam medala vardi eskiden bozuldu elektirikli iyi oluyor benim minnosta bosaltmadi gogsu sisti bende elle sagdim biraz zorla emzirdimbide cok dolu olunca emmiyor hosuna gitmiyor..uyku sersemi emdi suan biraz rahatladi memem
Kızlar narin çıktı valla tek memeyi boşaltamıyor ki digerine geceyim bu sefer ikisi de şiş haliyle agrı yapıyor mastit olurum diye korkuyorum. Elle bosaltayım dedim ama yine de rahatlamadı. Şiş olunca dedigin gibi emmek de istemiyor fazla geliyor diye. Valla acemi oldum ben bu kızda

Bende bugün çok bekledim dogurur muyum diye sizden heyecanlandım ama bugünde tik yok Allah analı babalı büyütsün herkez sağlıcakla kucağına alsın :)
Sancı gelmeden hissediyor musunuz ? Ben artık hiç doguracagimi hissediyorum
Greensey canım sen neyaptin ? Ne durumda dalgalar ?

Ben ilk kizimda avent manuel kullanmistim. Hani ise baslamayacaksan manuel de is görüyor. Bir de manuellerin omru daha uzun oluyor. Bozulma olmuyor. Baska bebek düşünürsen de kullanirsin
Ise baslamayacagim icin ben de manuel alayim dedim ama is gorur mu bilemedim. Bi de cok acıtıyor mu kullanabilir miyim goguslerim yara olsun istemiyorum.

Allah sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah

Allah sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah

Ise baslamayacagim icin ben de manuel alayim dedim ama is gorur mu bilemedim. Bi de cok acıtıyor mu kullanabilir miyim goguslerim yara olsun istemiyorum.
Manuel hiç alma. Ben ilk cocugumda bilemedim lansinoh manuel almıştım. Göğüs uclarim iyice yara oldu. Sonra elektrikli olanı aldım rahat ettim. Hem iki tane olduğu için zaman kaybı da olmuyor.

Manuel hiç alma. Ben ilk cocugumda bilemedim lansinoh manuel almıştım. Göğüs uclarim iyice yara oldu. Sonra elektrikli olanı aldım rahat ettim. Hem iki tane olduğu için zaman kaybı da olmuyor.

Lansinohdan arkadasim da kullanmıştı. Cok acitti demisti..ben bir ara arkadastan odunc madela swing elektrikli alip kullandim. O acitmadi. Avent manuel aldim sonra. O da hic acitmadi..ki aciya agriya hic dayanamam.

Aynı şeyleri yaşamışız az çok Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Maşallah maşallah Rabbim hayırlı evlatlar eylesin hepimizin bebişlerini

Mastit olmayın kızlar Rabbim korusun kardeşimden biliyorum bende aynı şeyi yaşamamak için elektrikli pompa almıştım maşallah işe yarıyor

haftaya cuma da bana sezeryan günü verdi doktorum heyecanla beraber korkum da var sezeryandan önce ne yemeli sonra ne yemeli nasıl bir süreç bekliyor beni kafam karışık iyi güzel hamileydik de yani doğumu ve bir bebeğe bakmayı düşününce insan ister istemez bir tedirgin oluyormuş bakabilecek miyim diye kafam çok karışık gerçekten.... bir de burda bazı arkadaşlar yazmış spinal anestezide hissediliyor diye ilk defa duyuyorum ben herkes mi böyle yoksa anesteziye dirençli bünye gibi bişiymi

Mrblar doğum yapmışsınız sağlıkla büyütün bebeğinizi inş
Sanırım serklajlı idiniz 36ya kadar gelmişsiniz maşallah bende de serklaj var yatarak geçiriyorum günlerimi
Evet canim 36+3 e kadar geldim cok sukur. Allah sennde yardimcin olsun. Saglikla zamaninda al bebegini kucagina. Endiselenme sakin

Evet canim 36+3 e kadar geldim cok sukur. Allah sennde yardimcin olsun. Saglikla zamaninda al bebegini kucagina. Endiselenme sakin ❤❤
Rabbim anneli babalı büyütsün cnm her ağrıda sızıda doğdumu doğacak mı derken gün gelip geçiyo

selam nasilsiniz guzel taze anneler.
Ben iyiyim kizda iyi masallah.
Alismaya va
Bende 13 gunum 7 kilo.verdim.cnm dahada 40 cikana kadar veririz ama.sut.olsun diye yiyorum ben de az yiyorum sık yiyorum
Benim 7 kilom daha var verilcek.
Ama bende suan oyle aman aman dikkat etmiyorum.
Baklava falan goturuyorum
Süt arttirma icinde lactamil ve hummana anne cayi aldim.
Bestlak damla kullaniyorum bi de donusumlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…