Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar ben bugün muaneye gittim. Nts falan da çekildi . Her şey normal gününü bekliycez dedi. 25 mayıs bayramın ikinci günü doktorum ben izinliyim diğer arkadaş yaptırır ben gelemem diyor .Ben de hep size geldim sizin yapmanızı istiyorum diyince gelemem istiyorsan bu cuma gel suni verip doğurturum dedi .Sancım olmadan suni verirse yine olmaz sezeryana alır diye korkuyorum .Bayramda doğum yapacak olan var mı benim gibi .Doktorunuz geliyr mu

Bende dün maske takıp pazara gittim gelip duş aldım ama sanki hastane daha tehlikeli gibi geliyo herkes sakın gitme bekle doğuma kadar gitme diyo öyle de olmaz

İlk haftalar ve son haftalar sik gidilir. İlk haftalar cok onemli. Kalp atisi duyana kadar mutlaka gidin. Bir de 2li test zamani önemli. Benim oncesinde dis gebeligim var. Farketmezseniz olumcul bile oluyor dis gebelik. O yuzden keseyi gorup kalp atisi duyana kadar cagiriyor doktorlar

Anladim canim uarim kollu citcitli badi ustune takim giydryirum bnde ayni icerden corabida giydryorum birde penye battaniye ile ortuyorum ama kucagimiza aldigimzda her zaman battaniye ile almiyoruz ama isilik oldu heryani

Sicak gelmis olabilir. Bebekler soguga oldugu gibi sicaga da dayaniksiz oluyor. Bebegin odasında derece olsun hep. Oraya bakip ayarlarsin.

Benim ilk kizim haziran sonunda dogdu. Hava cok sicakti. Hastanede battaniye sardik ama eve gecince bir kisa kollu alttan citcitli body ile durdu cocuk. Annem hep kiziyordu usur diye. Ama yanaklari filan hep kirmiziydi. Uyurken incecik bir muslin bezle kollarini sariyorduk sadece. Kollae bacaklar ciplakti yani. Hava cok sicakti ama bizim ev idealdi. 23 derece civarindaydi. Belki 24

Kizlar beni dr sali gunu nst kontrolüne cagirdi ama.yasagi mi unuttu muayene mi drvam ediyor bendr sormayi unuttum devlrt hastanesi acaba muayene devam ediyor mudur ki toplu tasimalarda kapali anlamadim

Benimki ozel hastane. Yasak gunleri de calisiyorlar mesela. Yolda polis cevirirse telefona gelen randevu mesajini gosterin sorun olmaz diyorlar

Benimki ozel hastane. Yasak gunleri de calisiyorlar mesela. Yolda polis cevirirse telefona gelen randevu mesajini gosterin sorun olmaz diyorlar
Yani 10 gunluk kontrol surecinde gidicem elimde sadece gecen sali gittigim mhrs randrvusu var bu sali sadcee sozlu olarak gel dedi c.sambayi beklesem daha uygun sanirim 1 gunden bisey olmaz heralde

Bizim ev 27 derece cnm olcuyorim hep

Yani 10 gunluk kontrol surecinde gidicem elimde sadece gecen sali gittigim mhrs randrvusu var bu sali sadcee sozlu olarak gel dedi c.sambayi beklesem daha uygun sanirim 1 gunden bisey olmaz heralde

Devlet hastanesi çalışmaz canım yani kadın doğum acili çalışır ama doktorun da ancak nöbetçiyse orada olur. Çalışma takvimi varsa bak istersen nöbetçi mi diye

Bizim günlerimiz aynı gibi ama doktorla hiç konuşmadık bayrama denk gelirse diye bi ara ben sormuştum mesainiz dışında denk gelirse nasıl oluyor diye ben geliyorum herkes kendi hastasına bakıyor demişti ..

Doğum yapan arkadaslar bebeğin altını temizlerken ıslak mendil kullanıyormusunuz ? Kullanıyorsanız hangi marka aldınız acaba memnun musunuz ?

Bizim günlerimiz aynı gibi ama doktorla hiç konuşmadık bayrama denk gelirse diye bi ara ben sormuştum mesainiz dışında denk gelirse nasıl oluyor diye ben geliyorum herkes kendi hastasına bakıyor demişti ..
Benim de doğum bayrama denk gelebilir. Aynı şekilde ben de sormuştum gece olursa ya da haftasonu falan diye. Ben gelirim o zaman demişti ama bayramı konuşmadık. Cuma günü kontrolüm var o zaman sorayım bari. İnşallah hepimize kendi doktorumuz bakar. Kendimizi rahat hissetmemiz lazım. Normal doğum istiyorum eğer kendi doktorum gelmezse rahat olamam çok kasarım kendimi.

Benimde 22 mayis ama sanki o gunu gececek gibi gorunuyor

Doğum yapan arkadaslar bebeğin altını temizlerken ıslak mendil kullanıyormusunuz ? Kullanıyorsanız hangi marka aldınız acaba memnun musunuz ?
Henüz doğum yapmadım ama bebeğimin altını ıslak mendille temizlemeyi düşünmüyorum pamuk aldım e bebekten. Islak mendili en doğalında bile bir miktar alkol var. Tecrübeli arkadaşlarım ıslak mendilin pişik yaptığını söylüyorlar

İyi akşamlar herkese bugün 14 günlük oldu oğlum da Hala memeyi tam kavrayamiyor ve canım çok yanıyor ne yapabilirim ya da zamanla öğrenecek mi?

Ben de e bebekteki pamuklardan aldım. Hazır suyu kaynatıp soğutup onunla siliyorum ve 14 gün oldu çok şükür sorun yaşamadık

Ben de e bebekteki pamuklardan aldım. Hazır suyu kaynatıp soğutup onunla siliyorum ve 14 gün oldu çok şükür sorun yaşamadık
Bunux duyduğuma sevindim çok tereddütteyim. Çünkü diğer markalara göre yarı yarıya fiyatı. Acaba mı demiştim? İnşallah benim oğluma da iyi gelir

Bende pamuk aldım da ıslak mendilde almak gerekir mi kullanan var mı diye bilemedim şimdilik gerek yok o zaman ıslak mendile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…