Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Şimdi memede uyuyor tek korkum kusar diye çok şükür sıkıntı olmadı ilk olunca neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum bir de kucağa çok alistirdin diyorlar almasam çok ağlıyor kıyamıyorum
Suan.cok.kucukler dr banada dedi yanliz birakma ne.zaman istersen kucagina.isterse al dedi.walla iki oglumdada kucaga hep aldim hic kucakci olmadilar

Suan.cok.kucukler dr banada dedi yanliz birakma ne.zaman istersen kucagina.isterse al dedi.walla iki oglumdada kucaga hep aldim hic kucakci olmadilar
Ben de alıyorum hiç yerde durmak istemiyor bıraksam ağlıyor iyi olsun larda zamanla oturur düzen ins çok bekledim bebisimi elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum öğrenecek çok şeyimiz var beraber

Ben de alıyorum hiç yerde durmak istemiyor bıraksam ağlıyor iyi olsun larda zamanla oturur düzen ins çok bekledim bebisimi elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum öğrenecek çok şeyimiz var beraber

Anneler iyi akşamlar Göğüs uçlarım çok acıyor tam 3 hafta bitti bugün. Lansinoh ve mustela bio kullandım krem olarak ama iyice hassaslasti gün geçtikçe. Bazen ağlıyorum acıdan. Yeni bir kreme başladım garmastan diye. Kullanan var mı? Bir de ne zaman geçer bu acılar?

Göğüs ucum için gümüş kapak almıştım, tek başına işe yaramadı sonra lansinoh aldım lansinohla birlikte bir günde düzeltti.

Canim arkadasimbana garmastan tavsiye etti. Ben bir suru farkli marka aldim..her marka herkeste ayni oranda ise yaramiyor. İse yarasa zaten bir kac gunde etkisini hissediyorsun. İlk kizimda medacassol iyi gelmisti bana mesela. Ama surup acikta birakmak gerekiyor. Lanolinli krem hic iyi gelmemisti.

Kızlar göbek bağı ne zaman düştü bebeklerinizin? 10 gün olacak daha düşmedi. Az önce zıbında leke farkettim. Göbek bağının altında sarımsı nemli bir yer görünüyor. Acaba enfeksiyon mudur yoksa kurumayan yer midir bilemedim. Çok canım sıkıldı =(

İnşallah ise yarar bende de bakalım bir gün kullandım

çok iyi haber canm sevindim sarılığınızın geçmesine.saat başı kalkmaktansa 3 saat çok iyi keşke 3 saat kalkmasalarda az uyusak:))) bugün 4 ten beri mıkır mıkırdı acayip yoruldum.
canım ben günlerdir 1.5 saatlik araya alışmışım 3 saat uyuyamıyorum bile yarım saat öncesinde uyanıyorum. Bebeğim de alıştı 3 saatlik tempoya ...

çare emzirme sütyeni + göğüs kalkanı...zeytinyağı ya da lansinoh kremi sürüp göğüs kalkanıyla gezersen kendi kendine iyileşir canım

canım enfeksiyon olabilir bence acile götür bi K vitamini vursunlar genelde öle yapıyorlar...
Bizimki 1 haftada düştü ama göbek bağı yaşayan arkadaşlar acile gidip bu şekilde yaptırdıklarını anlatmışlardı

13 gunluktu cnm bzim dustugunde ayni dedigin gibiydi lekenme sarimtrak goruntu gordum bnde 3 gun sonra dustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…