Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar merak ettiğim birşey var emzirirkende saçlara boya yapılmıyormu yoksa bir sakıncası yokmu çok kararsız kaldim
Ben ilk ikisinde organik.boyattim suan sa cimda ombre var dipten olmuyorya sıkıntı olmuyor b irkac ay sonra boyatcam

Kuruyan yerinden görünen kısım sarı sarı duruyor böyle ne ıslak ne kuru gibi. Gidicez şimdi yine de tedirgin oldum.
Ayni sekilde gittim bnde normal dediler tabi her bebek farklidir siz muhakak gidin belki baska bir drum soz konusudur allah korusun 15. Gunden sonra dusmediyse igne yaptiklarini soylediler bana

Ayni sekilde gittim bnde normal dediler tabi her bebek farklidir siz muhakak gidin belki baska bir drum soz konusudur allah korusun 15. Gunden sonra dusmediyse igne yaptiklarini soylediler bana
Şimdi geldik doktordan, hafif enfekte olmuş dedi doktor. Pansuman yapıldı. Antibiyotik iğne verdi şırıngaya çekip oraya damlatıcaz. Yıkamadım bile enfeksiyon olmasın çabuk düşsün diye ama oldu.

Şimdi geldik doktordan, hafif enfekte olmuş dedi doktor. Pansuman yapıldı. Antibiyotik iğne verdi şırıngaya çekip oraya damlatıcaz. Yıkamadım bile enfeksiyon olmasın çabuk düşsün diye ama oldu.
Gecmos olsun canim farkliymis demekki bende yikamadim gobegi dusene kadar gobek bakim seyisindende de hep yaptim ama gec dustu olsun gec olsun guc olmasin rabbim betwrinden korusun

Kizlar herkese merhaba bana dr c.samba gunu hastane yatisi icin randevu verdi suni sanci verilecek diger dogumlarimda nasil oldu fazla hatirlamiyorum kanama icin ped yeterli oluyor muydu gece olanlarindan aldim 2 paket

Gecmos olsun canim farkliymis demekki bende yikamadim gobegi dusene kadar gobek bakim seyisindende de hep yaptim ama gec dustu olsun gec olsun guc olmasin rabbim betwrinden korusun
Aynen. Çok şükür bizim de ileri değilmiş. 1 2 güne düşer geçer dedi doktor. Ama insanın içi rahat etmiyor. Bide yanımda kimse yok, ilk bebeğim değil ama yine de acemi oluyor insan. Sağlıkla büyütelim inşallah yavruları

Kizlar herkese merhaba bana dr c.samba gunu hastane yatisi icin randevu verdi suni sanci verilecek diger dogumlarimda nasil oldu fazla hatirlamiyorum kanama icin ped yeterli oluyor muydu gece olanlarindan aldim 2 paket
Ped yeterli olmaz 2 gün hasta bezi kullandım ben. Baya Bi kanama oluyor

Ben hasta bezi kattım bavula ..biraz azalınca ped e geçerim

Bugün kızımın göbeği düştü ama biraz çıkık duruyor ya neden öyle olur ki? Umarım anlatabilmişimdir bebeğinde bu durumu yaşayan var mi nasıl düzelecek minnoşumun göbeği ya

Arkadaşlar bir sorum olacak. Avent göğüs kalanını aldım ben ama göğsüme takmayı beceremedim. nasıl sabitleniyor biri yardim etse ya bana

İstersen silverette 'nın gümüş kapaklarını kullan meme uçlarının yara olmasını engelliyormuş ama yara olduktan sonra yine faydası olur mu hiç bilmiyorum

Kızlar doktorum 30 mayısta çağırdı nöbetçiymiş o gün. Gece 2 den sonra bişey yeme sezeryana girecek gibi gel ama duruma göre eve de gönderebilirim dedi. Nst muayene bakacakmış aciliyet yoksa biraz daha bekleriz bebekler büyüsün dedi. 30 mayısta 36+5 olacağız. Benim de kafam karıştı cuma günü poliklinikte olacak o gün mü gitsem muayene olsam da sezeryan derse c.tesi direk doğuma gitsek. Böyle belirsiz olacak ya nasıl yapıcaz kafam karıştı

Gece 1 sezeryan oldum şimdilik biraz agrılarım var ama çok mutluyum kokusu yetiyor insana darısı bekliyenler in başına saglıcakla kucağınıza alın
Allah analı babalı büyütsün. İnşallah biz de o mutluluğu yaşarız. Ben de 27 Mayısta sezeryan olacağım. Tabii o güne kadar durursa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…