Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

kendisi evde olduğunda yardim ediyor canim ama ev 2+1 annem oturma odasında uyuyor koltukta bizimkide isten gelince annem uyuyor diye tv izlemez annem var diye rahatsortla atletle gezemiyor evde o yüzden canim
Simdi annemler gündüzleri de gelmemeye basladi ben alışayım dedim ama haken zor Allah yardımcımız olsun

Kizlaaar suan hastane odasindan yaziyorum size 2 cm acilma ile yatisim yapildi kendi sancimi bekliyorlar olmazsa suni verilecek benim icin dua eder misiniz
Hayırlısı olsun canımm Allah kurtarsın sağ sağlim insallah sağlıkla .. beklediğin gün geldi kolayca olur biter insallah.. sancılandın mı suyun mu geldi ne oldu da hastaneye gittin çarsamba gidecektin

Kizlar herkese merhaba bana dr c.samba gunu hastane yatisi icin randevu verdi suni sanci verilecek diger dogumlarimda nasil oldu fazla hatirlamiyorum kanama icin ped yeterli oluyor muydu gece olanlarindan aldim 2 paket
Ilk gun hasta bezi baglansa iyi olur

Hayırlısı olsun canımm Allah kurtarsın sağ sağlim insallah sağlıkla .. beklediğin gün geldi kolayca olur biter insallah.. sancılandın mı suyun mu geldi ne oldu da hastaneye gittin çarsamba gidecektin
Yarın bizim takvim silinir daha bizde tık yok

Hafif kasilmalarim artti basta agrisizdi ama bebek hareketlerini hissetmeyince hastaneye geldim megerse 2 cm olmus suan sancim var ama duzensiz eger duzene girmezse suni ile desteklenecek beklemedeyiz

Hafif kasilmalarim artti basta agrisizdi ama bebek hareketlerini hissetmeyince hastaneye geldim megerse 2 cm olmus suan sancim var ama duzensiz eger duzene girmezse suni ile desteklenecek beklemedeyiz
Hadi sağ sağlim insallah hayırlı haberlerini bekliyoruz

Doğum yapan anneler bebeğiniz kaç dakika emiyor? Benim bebeğim geceleri 10 dk bazen daha kısa emiyor normal mi?

Evet cok zorlu ve riskli bir gebelik gecirdim birde miad asimi uzerine birde insanlarin hala dogurmadin mi nezaman dogurcan baskilari derken cok bunalmistim
Çok haklısın. Bana başladılar bile hadi artık hadi artık diye. Kendimi sancım var mı acaba diye dinlerken buluyorum sürekli. Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…