Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

evet 1 hafta da olsa gideceğim bu konuda hakli degil esim kaldi ki normalde yardımcı oluyor evinde ama çalışıyor günün büyük bir kısmında yok yanımızda

evet bu günlerde biraz daha iyiyim amabiraz daha zamana ihtiyacım var canim

Biberona alismak icin daha cok kucuk. Acikinca memeyi tutar o. Siz hic biberon vermeyin

Koronodan dolayi gelmiyorlar bendr haftada iki gun alicam ev icin insallah

benimki de silikon uçla emdiği için zor emiyor canım. kaınvalidem olmasa evin işleri durur ama o da haziranda diğer toruna bakmaya gidecek dolayısıyla ben de evde pek bir şey yapamıyor olacağım. umarım düzgün birini bulurum.

Biberonu kesip mamayı kaşıkla verirsen emmek zorunda kalacak benim kızım da 40 günlük du takviye mamaları hep biberon la vermisdim sonra bı gün hiç emmemeye başladı biberon u birakdim bı gün sonra tekrar başladı emmeye

Herkese iyi bayramlar güzel anneler. 38+3 deyiz henüz kanala girmemiş ama baş aşağı pozisyonda. Bu sancılar bi anda mi şiddetlendi siz de yoksa hafif hafif mi başladı? Ağrım var adet olcakmış giib bi de hafif.

Benimde yaklasık 2 haftadır ara ara adet olacakmışım gibi karın ağrılarım oluyor. Bugun 40 hafta olduk hala tık yok ama bekliyoruz

Hafif hafif baslar vucudu sanciya alistirir .

Kizlar merak etmissiniz tesekkurler hepinize toplu olarak detaylari anlatayim dun biraz kasilmam var diye hastaneye basvurdum yatis yaptilar aksam saat 8 e dogru tum gecr araliksiz nst de kaldim kendi sancim.artip duzene girsin diye beklendi benim ilk 2 gebeligimde de sancim olmadi suni verin dememe ragmen sabah 7 ye kadar yapilan.muayenede acilma 5 cm.de kaldi ilerlemedi 7.15 te suni takildi fakat saat 12 ye kadar etki etmedi ilginc bir sekilde nst ye baglaninca suni etki ediyor.nst kapatilinca sancim gidiyordu kimse anlam veremedi dr da madem boyle bir durum var gercekten ozaman.doguma kadar nst ye bagli kal dedi saat 12 de sancin duzene girdi 12:30 da pat diye bir ses ile suyum patladi bu arada oluyorun zannettim agridan cunku hic araliksiz geldi saat 1 e dogru ikinma hissi basladi ve yarim saatte 5 cm daha acilarak bebegi dogurdum ama dun geceden beri sanci cektim korkunctu.kendi odamda dogum yaptim yatagim dogum catalina donduruldu dogumdan so ra tekrar yatak yapildi.simdi kuzum yanimda uyuyor.yarin sabah taburcuyuz toplam 2 gun hastanede yatmis olacagiz.

Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah. Bende aynı şekilde sürdü doğum süreci. O suni sancı beni mahvetti. Rabbim herkese kolaylık nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…