Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Çok geçmiş olsun gözünüz aydın.Kurtardın şükür çok sevindim.Maşallah maşallah

Benim eşim kaldı sıkıntı yaşamadım çok ilgiliydi yardımcı da oldu hatta aynı şeyi bize de söylediler ben eşimi istedim gene de elinden geleni yaptı hatta hemşire en son eşime sen bebek bakmayi öğrendin kadına ihtiyaç kalmadı dedi eşiniz kendine guveniyorsa uykusu ağır degilse yapabilir biz 1 gün kalmıştık aynı sezaryen çok şükür üstesinden geldik

Eşim bakar çok ilgilidir uykusu da hafiftir ona güveniyorum ama etrafımdaki herkes illa bir kadın diye tutturunca yanlış mı yapıyorum diye düşündüm

Canım bende sezeryan doğum yaptım ve bebek hemşiresi de var dı altını temizliyorlardı ilgileniyorlardı tek eşim yanımdaydı.O da diğer işlerimi gördü.Sagolsun.Hic korkma illa annen gelecek diye bir şey yok.Hersey halloluyor.Annesizde oluyor. Rabbim hayırlı kolay doğum nasib eylesin.Bebegine sana sağlık sıhhat versin inşallah

Amin inşallah, içimi ferahlattınız

Benim de eşim kaldı yanımda, gerçi bizim ikinci bebekti deneyim de vardı ve hiçbir sıkıntı olmadı, gayet de yardımcı oldu. Üstelik oruçlu ve uykusu ağır olduğu halde... Bence sen de eşinde o ışığı görüyorsan illa kadın olması gerek diyenleri dinleme hiç

Çok teşekkür ederim gerçekten içim ferahladı, bu insanları anlamak çok zor herkes her şeyi o kadar çok biliyorlar... cevabınız İçin çok sağ olun

Gozu'ue aydi' darısı bekleyenlere

17 gün oldu doğum yapalı, şükür dikişlerimin ağrısı yok denecek kadar azaldı. Ama Özellikle dikişin sağ tarafında sertlik var bu normal mi? Diğer kısımlarda da var ama az. Sağ tarafta çok geliyor elime, dikişlerle ilgili sorun mu var diye kafama takıldı

Na Nasıl yolluyoruz

Merhaba güzel anneler ben de bugün kavuştum minik prensesime şu an kucağımda uyuyor. Rabbim hepsine sağlık sıhhat uzun ömürler versin inşallah
Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Rabbim hayırlı sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin

Hayırlı olsun canım. Sana da geçmiş olsun. Rabbim hayırlı sağlıklı ömür nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…