Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün kuzucuk. Kilosu nasıl miniğim doktorun dediği gibi itmiş gelişimi 3 hafta geride demiştin sanki?

Çok şükür, gözün aydın bayram hediyesi ne güzellk

Saglikla buyut evladini canim

Allah anali babali buyutmeyi nasip.etsin cnm bekledigine deydi annesi ne guzel.normal dogurdun masallah size

Zor ama sağlıkla almışsın bebeği kucağına çok şükür sağlıkla büyüt insaAllah banada dua ett engüzel yani da yatağın çatala dönüşmesi

Göğüs ucum için gümüş kapak almıştım, tek başına işe yaramadı sonra lansinoh aldım lansinohla birlikte bir günde düzeltti.
Bende doğumdan 2 hafta önce kullanmaya başlamıştım hala kullanıyorum
Aynen bende o şekildeyim yardımcı şart

Çok geçmiş olsun canım sağ sağlim kurtulmuşsunuz bundan sonrası mutluluk artık sağlıcakla büyüsün insallah

Benimde yaklasık 2 haftadır ara ara adet olacakmışım gibi karın ağrılarım oluyor. Bugun 40 hafta olduk hala tık yok ama bekliyoruz
Annemler izin aldı perşembe gelicek o zamana kadar beklese yeter vajinamda baskı da oluyor ara ara ama bakalım ayy sağlıkla doğuralım inş

Herkese merhaba, doğum yapmış arkadaşlara bir sorum var, malum pandemi sürecindeyiz 2 gün sonra doğumum var ve hastane sadece 1 kişinin yanımda olmasına izin veriyor,tedbir dolayısıyla ziyaretçide yasak, annem 67 yaşında olduğu İçin dışarı çıkma yasağı var zaten rahatsız ama yine de bana bakmak içim çabalıyor canım annem. Hastanede yanımda eşim kalacak ancak etrafımdaki herkes bir kadının kalması gerektiğini söylüyor, kadınsız olmaz erkek anlamaz rezil olursun oralarda falan diyorlar bu doğru mu arkadaşlar, sezeryan doğumu yapıcam, bebek hemşiresi,doğum koçu vs olan her şeyi tam teşekküllü bir hastane olucam, sizce ne yapmam gerek,tecrübeliler yardımcı olursa çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…