Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bende suyumun gelmesiyle gittim. Nst de hiç sancım yoktu. 7.30 da gittim 14e kadar bekledim. Suni sancı verdiler 8 cm açılma oldu 23.30 a kadar ama bebeğin geliş pozisyonu uyumlu değilmiş sezeryana alındım. Senin doğum hikayenin iyi olmasına sevindim. Geçmiş olsun Rabbim analı babalı büyütsün inşallah

Hayırlı olsun. Sana da geçmiş olsun. Rabbim hayırlı ömür versin inşallah

eğer sezeryan olursan onunla uğraşmak zor olucaktır ona göre biberon seçimi yap ya da hemen al o eds sisteminden ki sıkıntın olmasın
Biberona alismak icin daha cok kucuk. Acikinca memeyi tutar o. Siz hic biberon vermeyin
ay öylede güzel alıştı ki meme başına yaklaştırınca ağlamaya başlıyor biberonu verince emmeyi başlatıyor o arada zor bela meme ucunu tutturursam emiyor yoksa yok öyle yapıcam ya da şu ağzı kaşık şeklinde olan sistemden alayım diyorum

Kızlar benim tahmini doğum tarihi bugün .Ama şu an hiç sancım yok.Cuma nstye gitmiştim pazartesi tekrar gel dedi ebe nst için. Gitmesem sıkıntı olur mu acaba sancı falan bişey yok çünkü

Koronodan dolayi gelmiyorlar bendr haftada iki gun alicam ev icin insallah

Burada herkes geliyor sanirim..bana normalde.2 haftada bir gelen bi abla vardi. Gecen hafta arayip "hic sesiniz cikmiyor" dedi. Virud ilk çıktığında bir kac hafta evde kalmis sonra temizlige cagirmaya baslamis insanlar. Hatta butun gunlerim doluyo, isterseniz size gun ayirayim dedi de esim henuz istemiyor. Armut.com'da da hesabi var o ablanin. Oradan da baya is buluyor sanirim.

Canim benim de esim kalacak. Annem baska sehirde. Eger dogum erken olmazsa ve annemi getirtebilirsek bile evde kizimla kalacak. Ben de ayni sekilde gerekirse hemsirelerden yardim isteyerek bir sekilde idare ederim. Esimin uyuyup kalmasindan korkuyorum sadece. Ama ilk dogumda gece gunduz bir kac saatte bir hemsireler odaya girip cikiyordu..bebege bakiyorlardi. Wc ye giderken annem kolumdan tutup yurutmustu ilk dogumumda, oturunca çıkmıştı mesela. Hatta dogumun ertesi gunu epidurali cikartip banyo yapmıştım hastanede. Cunku hastalara ozeldi banyo, tutunacak yerler vardi. Ayakta hizlica sacimi yikamistim. Dus almıştım. Evde daha zor olurdu dus olayi. Sezeryandi bir de. Normal dogum yapan yalniz bile kalabilir. Ama sezeryanda bebegi kucagina vermeleri gerekiyor, o sekilde emziriyorsun. Egilemiyorsun.

Kızlar benim tahmini doğum tarihi bugün .Ama şu an hiç sancım yok.Cuma nstye gitmiştim pazartesi tekrar gel dedi ebe nst için. Gitmesem sıkıntı olur mu acaba sancı falan bişey yok çünkü
Canım bende de sancı ağrı falan hiç bir şey yoktu ama suyum geldi sonrada sezeryan doğum oldu mecbur durma git derim

Bende cuma günü sipinal aneztezi ile dogurdum ay anne olmak çocuğun olmasi ne güzel bir duygu imiş bukadar güzel olduğunu hayal edemezdim bilsem 40 hafta beklemezdim Allah isteydn herkeze nasıl etsin.
Yenidoganlari nasıl başlıyorsunuz ? Hastanede çok ağladı sıksık beslemeye çalıştık ama smdi evdeyiz çok uyuyor her istediğinde yada 2 maks 3 saatte besleyin demişlerdi ama uyanmiyor dün sikmadik acmadik yerini bırakmadık ama çok zor uyandı sizde durumlar nedir ?

Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşAllah...ben yeni doğan bebeği sık sık emziririm.dikkatli ol.sarilik olmasın sık sık emzir ilk günler 1 saate bir emzir hatta 15 günü atlatsa tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…