Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

Mutlaka sık sık emzirmeye çalış. Aç kalırsa kan şekeri düşer ve çok uyur bu da sarılık yapar o yüzden dikkat et mutlaka canım. Sağlıkla büyüsün inşallah kuzucuk

10’uncu gün, uyandırmada zorlanıyoruz biz de.
Sağlıkla büyüt bebeğiniGözün aydın.

Gözünüz aydın bizde en etkili uyandırma yöntemi üstünü çıkartıp sadece beziyle kalınca Çok huylanıyor bide ıslak mendili tenine değdiriyorum oda uyandırıyor

Altını acinca da mi uyanmiyor canim? Bana ilk bebegimde mutlaka 2 saatte bir emzirin demislerdi. Benimki uyaniyordu cok sik ama emzirirken sik sik uyukluyordu. İlk haftalar surekli rahatsiz edip uyandiryorduk biz de. Bi elimle surekli aktif bebegi rahatsiz ediyordum mesela. Cok zahmetliydi. Ama sonra alisiyor bebekler, guzelce emmeye basliyor. Hep boyle olmayacak. O zaman emzirirken dizi bile izleyebilirsin

Aynen
Cnm benim suyum falan da gelmedi ama
Yanı diyorum ki suyun gelmeden önlemini al

Arkadaşlar hiç sancı açılma olmadan suni alıp doğum yapmak çok mu zor olur ?böyle doğum yapan var mı

Teşekkürler canim. Sen de kavusmussun yavruna gozun aydin oyle ya da böyle çocuğuna kavuşsun herkes

Kızlar emzirme cevapları için ve güzel dilekler için Cook teşekkür ederim biz biraz uzatıyoruz sanırım emzirme aralıklarını 2 buçuk saati geçiyor arada 3 saat oluyor ama uyanmayinca yetiyor diye düşünüyorduk.
Bezle takip edelim diyorduk ama yanlış mı yapiyoruz ?

Birde kızlar göğüsler için ne yapıyorsunuz? 4 gündür emme ile ilgileniyoruz emzirdim ten sonra gümüş kapakla kapatıyorum ama bugün sizi gelmeue başladı emzirme sonrası zeytinyağı surup kapakla kapatıyorum ama daha etkisini anlamadım sizler neler yapıyorsunuz?

Tee Eylül ayında başlamıştık konusmaya çift çizgi adetim gecikti hamilemiyim sorularini sormaya ahh ahh nerden nerelere geldik

Merhabalar, ben de 10 gün önce doğurdum. Biraz maceralı oldu ama sezaryenle kucağıma aldım kızımı. Meme ucu için önce Lansinoh’un meme ucu kremini kullandım ama sanırım geç kaldığım için acısı dinmedi. Sudocremle bepanteni karıştırıp sürdüm üstüne de meme kalkanını kapattım. Çabucak iyileşti şükür. Çok aktif olamasam da bu gruptan çok şey öğrendim, faydalandım. Herkese çok teşekkürler

Merhabalaarr biz 26 günlük olduk. Çok gazlı bi kızımız var göğüs acımda hala tam olrak gecmis değil. 1 ay Lansinoh sürdüm doğurmadan,işe yaramadı. Ayva çekirdeği jeli işe yaramadı.Sürmedigim şey kalmadı. Gümüş kapak biraz işe yaradı ama çıplak emzirince başa döndük. Silikon göğüs ucuyla emziriyordum. Sütümde yetmiyor.(Süt artırıcı her şeyi yapıyorum busaatten sonra artarmi bilmem) Sabah sağım yapınca toplam 60 cc anca çıkıyor,3 saatte bi sağınca 30-40cc anca. Başından beri mama takviyesi yapıyoruz hal böyle olunca. 100 cc ile anca doyuyor şuan 1 öğünde. Napıcam bu göğüsleri bilmiyorum. Gaz için kullandigim damla işe yaramadı. Dr soylicem değiştircem. Ne masajlar yapıyorum yok arada kakayı biriktirip toptan yapıyor yapana kadar ağrıdan ikinmaktan helak oluyo ağlıyo çocuk. Dolayısıyla uyuyamıyor.Sizde durumlar nasıl?

Bizimkide uyanmiyodu soyuyoduk ıslak mendille falan poposunu yüzünü silince ayılıyordu biraz ugrasiyosun ama kısa sürede uyanmaya alışıyo. Acıkınca kendi uyaniyo. Sarılık tehlikesi geçene kadar böyleydi sonra kilo alınca da dr uyandırma dedi kendi uyansın. Max 4 saatte uyaniyo oda her zaman değil genelde 2-3 saat uyuyo. En az 5 bez çiş yapıyosa günde yeterli doyuyodur kakada bazen hiç yapmiyo bazen 3-4 bez yapıyo oda normalmiş dr dedi

Yani bez islatmasina bakılırsa beslenmesi iyi gibi. 1. Ay kontrolünde kilo alımından anlarız inşallah yeterli besleniyordur

Aman emzirmeyi ihmal etmeyin sarilik olmasin

Sizin sütünüz fazlaymış yine benim sabah sağımda 20 cc çıkıyor. Bebeğim benden sonra eds ile de 45 cl mama alıyor mecburen. bu arada biz 14. gündeyiz umarım sütlerimiz artar.
doktor gaz için bana bulgur, kuru bakliyat, süt ve sütlü tatlı yeme dedi. Süt grubundan ayran, yoğurt, peynir tüketebiliyorum.

Benim de bugündü. Ama sancı yok hiç.Doktor çarşambaya kadar beklerim daha beklemem suni veririm dedi.Senin kaç gün geçti
Bugün 40 + 2 Doktor bayramdan sonra gel bakalim dedi ama nezmzn giderim bilmiyorum niye gelmiyorki sancılarımız off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…