Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Arkadaşlar hiç sancı açılma olmadan suni alıp doğum yapmak çok mu zor olur ?böyle doğum yapan var mı
Benim ilk dogumumda açılma sanci hiç bişey yoktu sabah 9 da sünni sanci verdiler akşama doğru 5 de doğmuştu..

Herkese günaydın bebeğe kimlik çıkarabilen var mı? Biz 2 haftalık olduk nüfus müdürlüğüne randevu alamadık hala

Herkese günaydın bebeğe kimlik çıkarabilen var mı? Biz 2 haftalık olduk nüfus müdürlüğüne randevu alamadık hala

günaydın canım,yenidoğanda randevu alınmıyor, biz randevusuz basvurduk gecici nüfus kağıdı verildi, aslı da kuryeye teslim edilmiş diye sms geldi, bir haftaya ev adresine gelir sanırım

Benim ilk dogumumda açılma sanci hiç bişey yoktu sabah 9 da sünni sanci verdiler akşama doğru 5 de doğmuştu..
Valla cnm sorduk herkese öyle bi anlattılar ki dayanamazsın asla alma kendi sancından farklı dediler .Gözüm korktu .Sezeryan olurum bu gidişle . Normal doğum istedim ama hep .Bekleyelim dedim o riski göze alamam dyr. Sen ne yapmayı düşünüyorsun

Benim hep sünni sanci olduguiçin normal sanci nasıl bilmiyorum ama benim çevremdekiler sadece uzun sürdüğünü söylüyorlar sanci aralarının..
Büyük İhtimalle kendi sancim.gelmesse sünni alırım ben yine

Sabah şiddetli bir bel ağrısıyla uyandım dedim geliyor heralde belimden kasığıma vurdu bekledim biraz dedim dayanamıcak gibi olursam eşimi uyandırayım aynı şiddette devam etti cok artmadı 1 saat filan sürdü sonra geri uyumuş kalmışım şuan cok inceden bel ağrısı var yarın kontrol var bakalım ne diyecek doktor benimde ilk doğumum suni ile olmuştu bel ağrım vardı yine sadece kolay geçmişti ama buda sanırım suni olacak

Bebeginiz gunde 5-6 kez kaka yapiyorsa doyuyordur. Uyandirmaya gerek yok. Acikinca kendi uyanir.
Ilk bebekse meme ucu yaralari biraz gec iyilesiyor. Bebek memenin sadece ucunu alirsa da acitiyor. Ben lansinoh kullaniyorum. Memeyi ilk alirken acir ama emzirme suresince acimaz. Biraz sabretmek gerekiyor

Gaz drumlari bizdede ayni sabah 8 den ogeln 1 e kadar aglamaktan helak oluyor 18. Gunumuz 4 gundur boyle sab simplex kullaniyorum fakat ise yaramamaya basladi zinco deniycem birde

Bence vücut sunniye alışınca normal sancıyı kabul etmiyor bekle bekle nereye kadar herkes beni rüyasında görüp sabah arıyorlar zaten olunca haberleri olucak artık herkesle tek tek konuşmaktan sıkıldım valla

Hahah sorma banada msj atan arayan daha doğurmadın mı diyorlar . Diyorum haberiniz olcak zaten doğurunca

Merhaba hanımlar belki okuduysaniz hatırlarsınız. Bebeğim yoğun bakımda idi çok şükür çıktı. Kucağımda artık. Bütün dünyam o oldu çok güzel bir duygu. Fakat bir sorun var sütüm yetmiyor yani bir kere emdikten sonra diğer ogune yetişmiyor. Ne yapmalıyım. Çok su içiyorum meyve suyu da. Günleri de aksatmiyorum ama yine de yeterince olmuyor. Tavsiyesi olan var mı

Oh geçmiş olsun. Çok şükür.
Bebek emince geliyordur belki emmiyor mu.

Gözünüz aydın Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşAllah...dereotu bulgur Pilavı helva çok.ise yarıyor hemencik süt yapiyor

Emiyor yani süt gelmiyor elimle sıktığımda filan o yokken süt sagmistim onunla takviye yapıyorum o sutlerde bitecek yakında ne yapayım şaşırdım.

Benim ilk bebegimde sikinca hic sut gelmezdi. Ama ilk 3 ay bebegim nerdeyse araliksiz emdi ve cok iyi kilo aldi. Bir de emzirip sagiyordum ya da bazen emzirmeden sagiyordum. Cok az sut geliyordu saginca. Ama emzirme hemsiresi bebek emerken, pompadan daha iyi cekebiliyor derdi.

Cesitli emzirme icecekleri oluyor. Onlari deneyebilirsiniz. Bir de uyumak iyi sut yapiyor. Gece sutunun daha besledigini iddia edenler de vardi. Hani gece sadece emzirip esine verip hemen uyuyabilirsin belki bi sure.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…