Merhabalaarr biz 26 günlük olduk.
Çok gazlı bi kızımız var
göğüs acımda hala tam olrak gecmis değil. 1 ay Lansinoh sürdüm doğurmadan,işe yaramadı. Ayva çekirdeği jeli işe yaramadı.Sürmedigim şey kalmadı. Gümüş kapak biraz işe yaradı ama çıplak emzirince başa döndük. Silikon göğüs ucuyla emziriyordum. Sütümde yetmiyor.(Süt artırıcı her şeyi yapıyorum busaatten sonra artarmi bilmem) Sabah sağım yapınca toplam 60 cc anca çıkıyor,3 saatte bi sağınca 30-40cc anca. Başından beri mama takviyesi yapıyoruz hal böyle olunca. 100 cc ile anca doyuyor şuan 1 öğünde. Napıcam bu göğüsleri bilmiyorum. Gaz için kullandigim damla işe yaramadı. Dr soylicem değiştircem. Ne masajlar yapıyorum yok arada kakayı biriktirip toptan yapıyor yapana kadar ağrıdan ikinmaktan helak oluyo ağlıyo çocuk.
Dolayısıyla uyuyamıyor.Sizde durumlar nasıl?
Bizimkide uyanmiyodu soyuyoduk ıslak mendille falan poposunu yüzünü silince ayılıyordu biraz ugrasiyosun ama kısa sürede uyanmaya alışıyo. Acıkınca kendi uyaniyo. Sarılık tehlikesi geçene kadar böyleydi sonra kilo alınca da dr uyandırma dedi kendi uyansın. Max 4 saatte uyaniyo oda her zaman değil genelde 2-3 saat uyuyo. En az 5 bez çiş yapıyosa günde yeterli doyuyodur kakada bazen hiç yapmiyo bazen 3-4 bez yapıyo oda normalmiş dr dedi