Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kizlar cok moralim bozuk pazae gunu dogum yaptim malum sutum yok denecek kadar az bebek memeyi reddetmeye basladi aglamaktan sesi kisildi yavrum.mevburen mama aldim 30 luk veriyorum gunde 2 3 defa arada emzireyin diyorum sut gelmiyor diye asla istemiyor gelen sut damla.damla ama sari renk oldugu icin alsin istiyorum artik agliyorum moral bpzuklugundan mamayi gorunce hemen aliyor artiksutum artsa bile memeden irrite oldu birkere istemez artik cok uzuluyorum

Canım gözüm aydın sağlıkla büyüt. Dur hemen üzülme ama üzülürsen sütün etkilenir. Yerinde olsaydım var olan kaç ml ise sağardım biberonla verirdim. Sağmak da sütü artırıyor. Bi dene bakalım

Eds tamda sana uygun gibi aslında hem ağzına mama gider reddetmez hem sende süt artar denedinmi ?Emzirme Destekleyici Sistem (EDS)

Sütünü sağıp insülin şiringasıyla verebilirsin şimdilik

Green
Gözün aydın canım
Çok tecrübeli değilim ama oldukça şık emzir vücudun uyarilsin birde mama takviyesi yapicaksan eds sistemi ile meme üstünden besleki memen uyarilsin süt üretimin artsın :)
Birde çevredeki teyzeciklerin sözlerini dinleme kendini bebeğine yettiğini düşün öle motive et her annenin sütü bebeği için en iyisidir :)

Kızlar sizin kolu komşu eş-dost ile aranız nasıl?
Çok şükür arayan soran günlerdir bitmedi ama herkez ak baba gibi tüm çevrem benim nasil doğurduğumu suttumun gelip gelmediğini bebeğin kaç kilo olduğunu merak ediyor ve herkesin ayrı bir tavsiyesi var.
Doğumdan önce herkeze hihievet diyip gecicek diyordum çok şükür uygulaya biliyorum size tavsiyem neolur kımseyi takmayın.
Hastanede bile hemşire diyor meme ucun yok bebek kaciriyor sonra biri geliyor sütun az ya bebek sinirleniyor biri geliyor aç bu çocuk mama verelim biri geliyor hamileliğin stresli mi idi bebek çok aglak biri geliyor sezaryan sonrası gazın çıkmadı bebeğe geçiyor takan biri olsaydım smdi depresyondaydim ki telefonda anneme solediklerini saymıyorum AA sezaryan mi olsun olsun sütü tabi gelmez sezeryan ya şunu bunu yesin sütü artar
Hepsine sütüm emdikçe gelicek bebeğime yeter onun midesi küçük daha diyip kendime motive ettim.
Annem saolsun sağdı memeni bebeğin ağzına öle yavaş yavaş emmeye basladi.
Her ariyana da sütü gelmiyor kizim sezaryan ya acısı var dedi ohh herkez rahatladı

Hepimiz yaşıyoruz bunları. Sen takmıyorsan ne güzel ama ben çok hassaslaştım lohusalıkta, cam gibi kırılganım. İyi olmayı sabırla bekliyorum :))

Merhaba bayanlar 37+4 teyim kan tahlili şartmı yaptıran var mı ? Doktorum bişey demedi sağlık ocağından aradılar sadece ama orada tirodime baktırdığım zaman yanlış çıkmıştı şahsen pekte gitmek istemiyorum sağlık ocağına.. siz ne yaptınız merak ettim.

Gözünüzaydin.Görsel eklemişler gerçi ama bende eds yi deneyin diyecektim.Kataterle çocuğu memeye alıştırabilirsiniz sütünüz gelene kadar o memeden süt geliyor sanıp emecek,kanalları açacak. Aslında biberondakini çekecek.

Benim bir tecrübem yok ama lütfen üzmeyin kendinizi. Tabi her yolu deneyin ama olmazsa da üzülmeyin. Biberonu tercih eden, keyfinden emzirmeyen çok anne var yaşadığım yerde sırf vücutları için, bir an önce işe dönmek için vs vs. Kaldı ki sizinki keyfi bir durum değil, elinizde olan bir şeyde değil. Sağlıklı olsun varsın mamayla beslensin kendinize yüklenip üzülmeyin. Moralinizi yüksek tutun çocuğunuz sağlıkla kucağınızda çok şükür. İnsan planladığı şeyler yolunda gitmeyince kendini kontrolü kaybetmiş hissediyor biliyorum ama canınızı sıkmayın, her türlü doyar çok da sağlıklı olur bebişiniz. Kaç insanın bebeği böyle büyüyor hiç kendinizi yıpratmayın. Tabi inşallah düzelir ve gönlünüzdeki gibi olur ama büyük bir problem değil bebişinizin tadını çıkarın :)

Kendimi cok eksik cocuguma yetersiz hissediyorun bir emzirmeyi bile beceremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…