Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Gercekten Ise yariyormu acaba

Hepimiz yaşıyoruz bunları. Sen takmıyorsan ne güzel ama ben çok hassaslaştım lohusalıkta, cam gibi kırılganım. İyi olmayı sabırla bekliyorum :))
Lütfen takılmamaya çalış hihievet de geç.
40+1 de sezaryan oldum kayınvalidem erken aldın ya çocuğu diyor oyuzden böle takilsam smdi depresyonda olurdum

Beni de arayip durdular ben gitmemistim

Kendimi cok eksik cocuguma yetersiz hissediyorun bir emzirmeyi bile beceremedim
Olur mu hiç öyle şey annesi annelik emzirmekle bitse keşke. Senin sevgin yeter. Milyonlarca çocuk mamayla büyüyor. Her annenin sütü yetmeyebiliyor, bebek başta emip 2-3 aylıkken memeyi reddedebiliyor vs. Benim çok yakın arkadaşımın gayet bol sütü varken hastalandı ve ilaç kullanmaya başladı haliyle emziremedi bebeği 1 aylıktı. Sütü bitmesin diye ilaç kullanırken sağdı döktü sütlerini vs ama ilacı bırakıp emzirmeye döndüğünde bebek bir daha memeyi almadı. Arkadaşımın sütü üstünü başını ıslatacak kadar çokken mamayla büyüdü bizim bıdık. Gayet de sağlıklı bir çocuk. Çaresiz bir durum yok bir hastalık yok çok şükür hiç üzülme annesi hisseder bebeğin. Hem belki arkadaşların tavsiye ettiği yöntemler de işe yarar.

Canım benim doktorum benden istemişti troid için kan tahlili önemli olmada istemezdi diye düşünüyorum

Tesekkurederim ❤ tum tavsiyeleri uygulicam umarim ise yarar

Kızlar muayene oldum şimdi yarın suni sancı ile alınmasına karar verdik dua edin bana nolurr alttan muayene etti rahimde bayagı yumuşama var kanala da girmmiş iyice cok zor olmaz filan dedi Allah yardımcımız olsun bakalım kolay olur inşallah

Rabbim yardımcın olsun insaAllah hemencik doğar..

Allah yardimcin olsun bir avazda kurtul saglikli olun i sallah ben 1 saatte dogurdum )dr zor yetisti

Kizlar humana still tea ye basladim bugun gunde 3 bardak diyor bakalim eds ye de baslicam esim gelsin alalim malzemelerini yine de gelmezse yapacak birsey yok artik elimden geleni yapicam
Pes etme ve üzülme dünyanın sonu değil bana kızımdaki 1 hafalık süreci hatırlattı ama geçiyor sonunda başarmıştım inşallah sen kazanırsın

Allah yardimcin olsun bir avazda kurtul saglikli olun i sallah ben 1 saatte dogurdum )dr zor yetisti
Yaa ne güzel benimde nst de sancılarım yüksek çıktı doktor dedi belki sabaha kalmadan kendin gelirsin bayagı sancın çıkmış dedi bakalım artık nasip hayırlısı sağlıklısı nasılsa öylesi nasip olsun

Valla benim suniye ragmen ilerlememisti dr suni nin icine buscopan katti 2 ampul ne alakaysa 1 saatte dogurdum dr ozellikle yaptim dogumun olsun diye dedi :)) hayirlisiyla al kucagina sabaha kalmaz o

Valla benim suniye ragmen ilerlememisti dr suni nin icine buscopan katti 2 ampul ne alakaysa 1 saatte dogurdum dr ozellikle yaptim dogumun olsun diye dedi :)) hayirlisiyla al kucagina sabaha kalmaz o
Buscopan ne alaka gercekten ilk defa duydum benim adet sancılarım çok olurdu o zaman içerdim onu hayırlısı bakalım çok rahimde baskı hissediyorum şuan zaten zor yürüyorum resmen belden kasığa sancı vuruyor biraz ama geçiyor hemen bakalım sabaha kadar artacak mı ne olacak

Kizlar bebeginin kafasi asiri terleyen var mi yani asiridan kastim su carsafin uzerine yatiriyorum mesela kaldrdigimda kafasina gelen kismi iz seklinde su dokulmus kadar bir islaklik var normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…