Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kizlar humana still tea ye basladim bugun gunde 3 bardak diyor bakalim eds ye de baslicam esim gelsin alalim malzemelerini yine de gelmezse yapacak birsey yok artik elimden geleni yapicam
Ben doğum yapar yapmaz başladım humana ya önceki dogumlarimda iki gün içinde etkisine inanamazsin yani bende çok etkiliydi. Çantama koydum doğum sonrası hemen baslicam. Tez vakitte ise yarar inşallah

Aferin vucuduna sahane birsey bu ben sunisiz ilerleyemiyorum 3 dogumumda oyle oldu hatta bu dogumda suni bile etki etmedi buscopan+suni dogumu hizlandiriyormus megerse 1 saatte dogurdum saka gibiydi ikinmaya basladigimda dr kosarak yetisti hatta epizyo yapicakti dr frenleyemedim ikinmayi dr dur dedi duramadim:))) yirtilmadi bile dikissiz taburcu oldum tek tavsiyem sancin geldiginde burnundan derince nefes al ve yavasca agizdan ver 3 dogumumda bu sayede hizli oldu palavra gelirdi bana ama cok.dogru hatta suyumu dr patlaticakti nefes egzersizi yaparken patladi sakin ol yeter

Canim benim sen uzuldukce sutunu hepten etkiliycek yapma kendine bu haksizligi elbet hersey yoluna giricek
Biraz bir artis olmaya basladi tamamen doyurana kadar mama takviyesiyle devam edicem kendimi uzup 2 damla sutumude kestirmek yerine olan sutumle gittigi yere kadar gotursem daha iyi olucak

Ben doğum yapar yapmaz başladım humana ya önceki dogumlarimda iki gün içinde etkisine inanamazsin yani bende çok etkiliydi. Çantama koydum doğum sonrası hemen baslicam. Tez vakitte ise yarar inşallah
Az once 2.kupayi ictim ufaktan bir hareketlenme var gibi ama doyurucu degil tabiki tamamen doyuranankadar mama takviyesiyle beraber napalim boyle kismetmis

Uyumayı deniyorum ama hep bolunuyorum yada babam kısa sürede uyumuyor. Içecekleri arastiracagim Teşekkür ederım

Biraz bir artis olmaya basladi tamamen doyurana kadar mama takviyesiyle devam edicem kendimi uzup 2 damla sutumude kestirmek yerine olan sutumle gittigi yere kadar gotursem daha iyi olucak
Aynen oyle canim illaki articak ilk gunler kimsenin sutu olmuyor zaten olmasa bile hersey nasip mamayla buyuyen onlarca cocuk var gayet sagliklilar ☺

Nefes kontrolu ilkinde hiç yapamadım ya çok zorlandım bunda yapabilirim insallah hayırlısı bakalım

Kızlar kusura bakmayın umarım igrenmezsiniz bebeğimin kakası sona 3 dur bu şekilde geliyor zaten 6 günlük ilk günler mekonyum köyü yeşil geliyordu sonra ishale döndü smdide böle yaşayan var midir ?
İgrenirseniz kusura bakmayın hakkınızı helal edin

Eklentiler

• IMG_20200527_072332.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 40
Sakın moralini bozma. Biz bir hafta boğuştuk memeyi alsin diye. Her damlası değerli sütünün.5 damla bile damlatsan bebek için cok önemli ve yağlı olduğu için değerli de. Biz 2 haftalik olduk bugünhala arada boğuşuyoruz. Ama cok şukür emiyor. Süt herkeste hemen gelmiyor. Benim bir haftada tam gelmeye başladı.bebek tenine değsin, o bile süt getirir. Ben kendime kuru yemişlerden komposto yapıyorum çok faydasını görüyorum.

Kendimi cok eksik cocuguma yetersiz hissediyorun bir emzirmeyi bile beceremedim
Cnm mama ile.destekle sutunude sag oyle.ver simdi sut.gelmiyor diye seninki kendini yormak istemiuordur.sut.gelsi icer likir.likir annesi uzulme

Kızlar doğumdan 10 gün sonra kontrole çağırıldınız mı? Yarın kontrol var dikişlere mi bakıyorlar ultrason mu ilkinde muayene yapmamıştı doktor şikayetin var mı felan diye sormuştu

Kizlar sutun gelmedi icin solgatin bira mayadini arkadaşım önerdi cok faydasini gormus sizler icinde kullanan varmi

Bana normal geldi.

Kızlar doğumdan 10 gün sonra kontrole çağırıldınız mı? Yarın kontrol var dikişlere mi bakıyorlar ultrason mu ilkinde muayene yapmamıştı doktor şikayetin var mı felan diye sormuştu

dikişe bakılıyor, karından ultrason ile rahime bakıyorlar toparlanmış mı diye..
bir de 40 gün sonra gel smear testine diyolarlar canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…