canım aynısını bizim kız yaptı hatta buraya da yazmıştım sanki ... biz şöyle yaptık göğsümü tutturduktan sonra ağzının kenarından mama verdik şırındayla o da ordan beslendiğini zannedince meme ucuna alıştı hoş hala bazen mama krizlerine giriyor hala bir çaba halindeyim ama günde 1 ya da 2 kez mama yiyor hastanedeki gibi her öğün değil ... bestlak diye bir damla var ondan kullanıyorum bir de lactamil ama tam performansı rezene çayında gördüm göğüslerim ağrıdı sütten artık... sakın üzülme bebeğinin herşeyden önce senin kokuna sakinliğine ihtiyacı var...
ha bir de beni en çok strese sokan etrafımdaki insanlar oldu onlara da kulak kapamaya çalışıyorum artık mama meme mama meme döngüsünden bir an önce çıkarız inşallah
Ilk emzirmeye çalış. Aç olunca mecbur tutuyorlar memeyi. Yetmezse öyle mama takviyesi yap. Doğum yaptıgim hastanede ilk 24 saat emzirme eğitimi veriyorlar. Ağlıyor diye korkma, en fazla ciğerleri açılır. Hatta ağlayince daha iyi tutuyor memeyi
Sakın öyle düşünmeyin benim de ilk günler öyle oldu. Sonra sonra arttı. Biraz dinlenince bebek emdşkçe geliyor. Eğer kavrayamıyorsa ucu Bi deneyin bence. Bende süt yok diye mama aldım sonra baktım olmuyor uç aldım meğer sorun oymuş
Kendinizi bu kadar harap etmenin bir anlamı yok, böyle yaptıkça olan sütünüzde gidicek, hem mama ile bile beslense nolcakki, benim kızımda emmedi 2 sene mama kullandım. Gelişimi çok iyi, 35 haftalık doğmasına rağmen, yaşıtlarından hep ilerde ve sağlıklı.
Kızlar bişey soracaktım.gobek düşeli 5 gün oldu sonra hergun banyo yapmaya başladık.ama az az kanlaniyor çıtçıtlı Dr a gitmeli miyim kararsız kaldım.banyo yu da hiç sevmiyor ağlıyor
Merak etmeyin benim bebeğimin de öyle oldu doktora gösterdim fotoğrafını çekip. Normal dedi. Düştükten 14 gün sonra kanamaya devam ederse K vitamini yapicaz dedi ama zaten çok şükür devam etmedi kesildi kanama ve göbek kapandı.
Kendini üzme bebeğin hisseder üzüldüğünü. Ben ilk kızımı hiç emziremedim, aptamil ile büyüdü, 4 yaşa kadar mama verdim maşallah şuan12 yaşinda kazık gibi kız kardeşine de diyor ki ,oğlum bak bu süt orijinal, ben alamadım sen iç bari her anne emzirebilmek ister, ama dünyanın sonu da degil olmuyorsa. Elinden geleni yap, olmuyorsa da canın sağolsun. O bebeğin huzurlu bir anneye ihtiyacı var.
Sakın öyle düşünmeyin benim de ilk günler öyle oldu. Sonra sonra arttı. Biraz dinlenince bebek emdşkçe geliyor. Eğer kavrayamıyorsa ucu Bi deneyin bence. Bende süt yok diye mama aldım sonra baktım olmuyor uç aldım meğer sorun oymuş
Kendinizi bu kadar harap etmenin bir anlamı yok, böyle yaptıkça olan sütünüzde gidicek, hem mama ile bile beslense nolcakki, benim kızımda emmedi 2 sene mama kullandım. Gelişimi çok iyi, 35 haftalık doğmasına rağmen, yaşıtlarından hep ilerde ve sağlıklı.
Doktordan geliyorum bebeğinin hareketleri çok.azdi ..nst ye bakti ..yarın sabah sünni sanci verelim dedi artık beklemenin anlamı yok dedi
Ne olur dua.edin.korkuyorum
Doktordan geliyorum bebeğinin hareketleri çok.azdi ..nst ye bakti ..yarın sabah sünni sanci verelim dedi artık beklemenin anlamı yok dedi
aman aksatma , doğum sonrasi süreç bir kadının en çok takip edilmesi gereken süreç,hem ruhen hem fiziken. ilk dogumumda benim saclarimin neredeyse yarısı dökülmüştü,suan gunde 4 tablet vitamin takviyesi alıyorum..tekrar aynı şeyi yaşamam umarım, cok üzülmüştüm çünkü
[/QUO
Bir ağrıda kurtarırsın inşallah canım sağlıkla afiyetle
Kendini rahatlat canım, dünyanın sonu değil. Mama ile destek ver. Bebeğini kokla, sarıl. Sütün artacak zamanla. Bende öyle oldum bir çay kaşığı çıksa sevindim. Sonra arttı. Sen sıkıntı ettikçe o azalır. Çok şükür yavrun yanında sağlıklı öyle düşün.