Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Emziremeyince kendimi yetersiz ve eksik hissediyorum sanki bebegimle.aramizda ki bag kopuyor gibi
Hiç öyle düşünme, şuan biraz lohusa döneminin ruh haliyle böyle hissediyorsun. Sen onu kucağına al göğsünde dursun, mamada içse öyle icir, o bağ bile yeter ona. Sen diğer çocuklarını emzirdigin için öyle hissediyor olabilirsin ama emin ol hiç farkı yok. Senin kokun bile yeter ona annesi sen o psikoloji ile yaklaşırsan bebekte onu hissedebilir o yüzden içini ferah tut, eksilebilmek için sütun olması için elinden geleni yap ama üzülerek değil, unutma bu da bir rızık meselesidir, anne sütünde rizki yoksa sen yapsamda boş. Elinden geleni yap gerisini Allaha bırak

Emziremeyince kendimi yetersiz ve eksik hissediyorum sanki bebegimle.aramizda ki bag kopuyor gibi
canım bebek emmiyorsa sütün de olsa faydası yok. bir şekilde bu çocuk beslenecek o yüzden mama ver geç, kendini depresyona sokma. Sen her zaman ona lazımsın aranızdaki bağı kimse koparamaz, onun sakinleşmesi için senin kokun sesin yeter.

Evet nedense cok duygusal yaklasiyorum emzirsem iyi bir anne olucakmisim gibi geliyor kendimi sucluyorum mamayi vermeseydim belki devam ettirirdim ama cocuk cok acti cok agliyordu oylece seyredemezdim birde rtrafimda ki baskilar cok boguyor mama verirsen seni birakir tabi vs vs tahmin edersiniz soylenenleri

Ilk bebekler hep oyle olunuyor kizim yenidogdugunda hep hapsuruyirdu ben hasta ettim dye baya aglamistim halbuki yenidoganlar hapsururmus nerden bilelim

Az once 2 gogusten tirle ile sut sagdim 15 ml zor cikti hungur hungur agliyorum artik
merhaba mesajınızı gördüm yazmak istedim benım de basta oyleydi 15 ml ilk gunler ve sagmaya alısmamıs gogus icin normal. bebegi mamayla besleyin besleme sıklıgında sagın sütü artırınca mamayı cıkarıp emzirmeye devam edersiniz ama her seferinde mamadan once emzirmeye deneyin belki emecegı tutar ve emer ne kadar olursa. bir de daha yeni dogum yaptıysanız sütünüz koyu kıvamlıdır pompa yerine elinizle sagmayı deneyin simdilik bunları soylemek istedim

Bebekleriniz uyanıkken nasil bizimki huysuz ne kucakta duruyor ne yatirinca...
Normal cnm suan meme yada mama uyku donemi bizimkide 5 bilemedin 10 dakka uyanik sonra uyuyor yada kaka yapiyor yani cok da bisey beklememek lazim daha kucukler ne yapacaklarini onlarda.bilmiyo

Kulaklarınızı tıkayın, siz tecrübeli bi annesiniz. kimse sizin anneliginizi sorgulayamaz!! Boyle yorumlar karsısında güçlü olun, gerekirse ağızlarının payını verip susturun. Insanlar sadece konuşmak için konuşurlar, arkalarını döndüklerinde siz yada bebeğiniz onların umurlarında olmazsınız, o yüzden sizde onları umursamayın. Bebeğiniz sağlıkla doğmuş, ne güzel hiç bir sorun bunun keyfini çıkarın. Zaten bebekler için ilk bi iki hafta çok önemli sarılık mi olsaydı, sırf meme alsın diye diretince. Bi rahatsızlığı olsa daha mi iyi hissedecektiniz, mama vermediğiniz için. Başka insanları boşverin olduğu kadar verin gerisinede kimseyi karıştırmayın.

Cok tesekkur ederim mamayla kandirip meme veriyorum bazen tutuyor 2 dk ancak emiyor bazen de agzinda oylece bekletiyor ama gecr yatarken mutlak mama istiyor asla.meme almiyor gunduz saatleri memeye karsi daha ılıman sanki

Burda ki ortamda gelrn destekler insana oyle guc veriyor ki tesekkur ederim ❤ saglikla dogum yapin insallah

Evet bu basaksehirde yeni acilan çam ve sakura sehir hastanesinde dogum yaptim tam tesekkullu ozel gibi
Öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz ...Sizin ilk dogumunuz muydu... Benim ilki sezeryan 2. De sezeryan denildi. Ama orası illa normal için mi uğraşır acaba....bir de doktorları hemşireleri nasıl memnun kaldınız mı?

Bebekleriniz uyanıkken nasil bizimki huysuz ne kucakta duruyor ne yatirinca...

Benim ilk kizim oyleydi. Kucakta ve surekli hareket halinde olunca daha iyiydi. Sling ya da yenidogan icin uygun kangurulari deneyebilirsiniz. Kizimi ancak kanguruya takip yurudugumde sakinlestirebiliyordum.

Kızlar ben de bugün sezeryan doğum yaptım. Biraz emdi ama saat akşam ondan beri emmiyor. Uyanmiyor bir türlü ağzına sokmaya çalıştım o kadar bana mısın demedi .Uyandiramıyorum bir türlü. Acaba o yüzden mi emmiyor

Doktordan geliyorum bebeğinin hareketleri çok.azdi ..nst ye bakti ..yarın sabah sünni sanci verelim dedi artık beklemenin anlamı yok dedi
Ne olur dua.edin.korkuyorum
Hayırlısı olsun canım korkma özel hastane ise epidural iste mutlaka hiç bisey anlamıyosun benim epiduralli oldu epidural yapılana kadar 4 cm açılmada yapıldı o zamana kadar zorladı tabi sancılar bayagı ama epiduralden sonra hiç bisey hissetmiyosun çok kolay ilerliyor sancı süresi 6 kadar saat sürdü benim doğum anı ise 10 dakikada çıkıverdi çok şükür orda uğraştırmadı hatta çıkmak değil fırladı resmen doktorun üstüne gülme krizine girdik şimdi ikimizde iyiyiz çok şükür bi ara ağrım oldu biraz ağrı kesici iğne yaptılar geçti sütümde az az geliyor sanırım emiyor sıkınca biraz geliyor ama yetiyor mu bilmem ağlamıyor ama saat başı yada 1.5 saatte bi emziriyorum 20 dk filan sürüyor emzirme süresi yetmese ağlardı diye düşünüyorum ama bakalım

Gözünüzaydın maşallah Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah
Altını aç ıstersen annesi uyanır inşallah

Maşallah Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah

Gözünüzaydın maşallah Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah
Altını aç ıstersen annesi uyanır inşallah
Açtım canım kakasını da yaptı altı temiz ama memeyi tutmamaya başladı. Tok mu acaba. A saat başı emzirin dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…