Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Hayir illa normal diye diretme yok eger sezaryene donecrk durumdaysa uzatmiyorlar hemsireler dr lar muazzam iyiler ve konfor haniamerikan hastanesinde dogum yapsaniz anca bukadar olurdu ayrica normal dogumlarda baska bir dogumhanesi yok sizi ozel odaya yatiriyorlar sancinizi orada cekiyorsunuz yaninizda bir kadin refakatci ile ozel.banyonuz var dus serbest odalar cok buyuk dogum baslayinca refakatciyi odadan cikarip yattiginiz yatagi dogum yatagina donusturup iyi bir ekiple ayni odada yattiginiz yataktan doguruyorsunuz hemen yaninizda 1 besik ve kuvoz var bebek dr u odaniza grlip bebegi karsiliyor ve o kuvozun icinde ilk bakimlwrini gozunuzun onunde yapiyor her anasahit oluyirsunuz sonra gorevliler odayi trmizliyor yatagi eski haline ceviriyor orda mekaat dönemini geciriyorsunuz

Bu arada yazmamisim tesekkur ederim 3.dogumum :)

Merhaba tebrik ederim simdi sana yazmaya gelmistim sen zaten yazmissin nasildurumunuz

Merhaba saglikla buyut insallah uzun yoldan geldi annesi cok yorgun ilk 1 2 gun pek uyanmiyorlar sonra da memeden ayrilmaz :))

Zorla uya
Zorla uyandırman gerekiyor. 3 saatten fazla emmezse kan şekeri düşer. Topuklarını kaşı, gaz çıkarma pozisyonuna omzuna alıp sırtını ovala rahatsız olur uyanır. Bir de bezi değiştirince uyanırlar

Cok tesekkur ederim mamayla kandirip meme veriyorum bazen tutuyor 2 dk ancak emiyor bazen de agzinda oylece bekletiyor ama gecr yatarken mutlak mama istiyor asla.meme almiyor gunduz saatleri memeye karsi daha ılıman sanki
Uyurken falan memeyi verin. Ya da once emzik verin sonra cikarip memeyi verin. Sabirli olun tutacaktir

Az once 2 gogusten tirle ile sut sagdim 15 ml zor cikti hungur hungur agliyorum artik
İlk zaman benim de cok azdi ozellikle bir gogsumden hic gelmiyordu ben esime emdirdim tukurdu ve ondan sonra sut gelmeye basladi. Bebekler cok gucsuz oldugundan kuvvetli cekemiyorlar bazen o da kanallari acmiyor ve sut gelmeyen memeyi emmek istemiyorlar bir deneyin derim

Sanki yavastan emmeye basladi biraz sut kanallatida aktif olmaya basladi umut oldu bana

Aaa o sende de mi var bizdede oyle hep sol meme ama sebebi sag gogsumun ucu cok buyuk sanki 2 tane meme ucu var gibi
Bizde sebep alıştı cnm o yüzden hiç emmiyor şimdi tutmuyor

Eşinize mi emdirdiniz?

Canım bebisin nasıl oldu ? Geçen aradım adını bulmadım aklım sende kaldı

Göğüs ucu yara olan var mı? Hastanede ucu gelmeyince vakum yaptılar o vakumda ucu hasar gördü smdide iyileşimiyor emerken canım gidiyor :/ emdirmiyim iyileşmesin diyince dün gogsum taş gibi oldu :/

Sezeryan olanlar acaba ameliyat izi için kullandığınız bi krem var mı ?
Doktorum bepantol'ün yara kremini yazdı bana ama sezeryanden 1ay sonra kullanmamı söyledi. Ben de aldım ama kullanmadım daha.
Göğüs ucu yara olan var mı? Hastanede ucu gelmeyince vakum yaptılar o vakumda ucu hasar gördü smdide iyileşimiyor emerken canım gidiyor :/ emdirmiyim iyileşmesin diyince dün gogsum taş gibi oldu :/
Benim derdime avent göğüs kapağı ve lanolinli krem çare oldu. 3 günde iyileşti çok şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…