Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bende ilk zeytinyagi fln denedim ama ise yaramadı smdi dediğin kremi ve kalkan kullanıyorum ama emdikçe sanki yine aynı oluyor :/

Kızlar sizde durumlar nasıl bebisler nasıl ? Pişik kremi kullanıyor musunuz ? Pişik olduğunu nasıl anlıyoruz ayy nasıl cahilim ya

Kızlar Hastane çantasına Philips avent biberon aldım. Sizce kaşık biberon da almalı mıyım.

Bebekleriniz 2-3 saatte bir uyanıyor mu yoksa herseferinde siz mi uyandiriyorsunuz?

Göğüs ucu yara olan var mı? Hastanede ucu gelmeyince vakum yaptılar o vakumda ucu hasar gördü smdide iyileşimiyor emerken canım gidiyor :/ emdirmiyim iyileşmesin diyince dün gogsum taş gibi oldu :/
Silveretten markasının gümüş kapaklarını kullan istersen taş gibi olmaması içinde elektrikli göğüs pompası

Lanolinli krem bende de ise yaramamisti. Herkes de onu onerdi diye baya kullanmaya devam ettim. Sonra madecassol kullandim. Ama gogusleri tamamen acik bıraktım. Kalkan takinca bile etkisi azaliyordu benim. Tamamen acik kalmasi iyi geliyordu. emzirmeden once silmen gerekiyor ama. Bir kac gune acisi azalmaya baslayinca etkili oldugunu hissedersin. Eger azalmazsa baska bir krem kullanirsin..her krem herkeste ise yaramiyor

Coook kötüyüm..bebeğim melek oldu sünni sanci için gittiğimde bebeğimin kalp atışı yoktu...sadece birkaç saat önce durmuş..isteyerek sezeryan oldum şuan hastanedeyim
.neyoacam bilmiyorum

Rabb'im sabır,dayanma gücü versin..

Göğüs ucu yara olan var mı? Hastanede ucu gelmeyince vakum yaptılar o vakumda ucu hasar gördü smdide iyileşimiyor emerken canım gidiyor :/ emdirmiyim iyileşmesin diyince dün gogsum taş gibi oldu :/
Bende de oldu ustelik 2.dogum bu. Bebegim memeyi tam kavrayamadigi icin yarik olustu. Lansinoh, fito, bepanten plus surdum ise yaramadi. Bal mumundan yaptigim bir krem var onu suruyorum. Acisa da emziriyorum sut azalir yoksa

Arkadaslar bebegim 11 gunluk hala gobegi dusmedi. Yikasam mi acaba gobegi dusmeden?

Coook kötüyüm..bebeğim melek oldu sünni sanci için gittiğimde bebeğimin kalp atışı yoktu...sadece birkaç saat önce durmuş..isteyerek sezeryan oldum şuan hastanedeyim
.neyoacam bilmiyorum
Rabbim sabır dayanma gücü versin çok üzüldüm

Garmastan pomad ve göğüs kalkanı aventin bende işe yaradı. Ama emzirmeden önce Göğsünüzden pomadı ve kalkanı mutlaka yıkamanız gerekiyor.
ayrıca günlük sıcağa yakın suyla duş yaparken masajve zeytinyağ ile 30-40 dak masaj yaparak Rahatladım göğüsleri Açabildim. Tabi çok ağrılı oluyor ama sabredip 2-3 gün ısrarla yapınca hafifliyor. Allah yardımcınız olsun.

Geceleri nezaman uyandiriyorsunuz ? Ben dün akşam 4 saat uyumasına izin verdim kıyamadım.
Birde uyandirdikdan sonra birdaha uyutmak 2 saati alıyor altini al emzir gazını çıkar diyer meme sonra hafif gaz çıkar göğüste uyut derken 2 saati alıyor sizde de böle mi?

Silveretten markasının gümüş kapaklarını kullan istersen taş gibi olmaması içinde elektrikli göğüs pompası
Avent elektrikli pompa var ama onla sağınca süt gelmiyor eşim elle sağdı saolsun hastanedede annem sütüm gelsin diye elle sagiyordu :/
D Deesis , B beelzenf krem kullanıyorum geçiyor gibi ama emince tekrar eski düzene giriyor .
Dediniz kremlerle bakayım birde kremden sonra kalkanı takmiyim açık bırakayım sanırım daha iyi gelicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…