Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Coook kötüyüm..bebeğim melek oldu sünni sanci için gittiğimde bebeğimin kalp atışı yoktu...sadece birkaç saat önce durmuş..isteyerek sezeryan oldum şuan hastanedeyim
.neyoacam bilmiyorum
Çok çok üzüldüm Allah sabır versin ben de ilk bebegimi kaybetmiştim üzüntünüzu su an ben de yaşadım bu dünyada kavusamadik ama ins ötelerde bizi bekliyor olacaklar ne desem boş biliyorum mümkün olduğunca sabredin dua edin Allak kucaginizi boş bırakmasın bir daha evlat acısı yaşatmasın sabrinizi artırsın güçlü olmaya çalışın sevdiklerinize tutunun Rabbim yar ve yardımcınız olsun bu dünyada ayrılık oldu ins ötelerde ayırmasın Allah im içinizi rahatlatamam ama anlayabiliyorum güçlü olun sabırlı olun dualarımız sizinle

Aynen öyle zamanla hızlanıyor bebekte 1 saate hallediyorum ben artık uyandirmiyorum sarılık tehlikesi geçti çok şükür 23 günlük olduk kendi uyanıyor acıkınca 3 saati geçmiyor genelde gündüzleri de 1.5 , 2 saate uyanıyor yavaş yavaş kendi düzenini kurmaya çalışıyor benim sıkıntım derin uykuya gecemiyor uyuyor 10 dk sonra kendini kasip uyandırıyor bağırsak gazı var sanırım doktora gittiğimde onu soracağım çünkü uyutana kadar bir daha aciktigi oluyor

Coook kötüyüm..bebeğim melek oldu sünni sanci için gittiğimde bebeğimin kalp atışı yoktu...sadece birkaç saat önce durmuş..isteyerek sezeryan oldum şuan hastanedeyim
.neyoacam bilmiyorum
Offf allah sabirlar versin size insallah basiniz sagolsun ne denir boyle bir durumda bilemedim suan inanin cok cok uzuldum

Aynen oyle hatta benimki uyumamakla kalmayip aglama hatta sinir krizleri geciriyor apartmani ayaga kaldiriyor ruh gibi geziyorum mama almadan uyumuyor hatta cok hirslandiysa mama alsada uyumuyor ama gaz sorunu yok tamamen hirs

Aynen bizdede durumlar aynı uyutana kadar bidaha acıkıyor dinlenmeye vakit bulamıyorum artık

Allah bin defa razı olsun..dualarla iyileseceme inanıyorum ..elden hiç bişey.gelmiyorrr(((((

Rabbim büyük Ona sığın Ona güven takdir-i ilahi nasibi yokmuş ahirette sana babasına mahşer-i kalabalikta O sıcakta sizlere içecek ikram edecek bizlerde sizleri görüp hevesleneceğiz.
Allah razı olsun..herşey Allahatn yapacak.bisey yok ne derse o olacak Rabbim dayanacak kuvvet güç vericek insaAllah

İyi geçti şükür canım doğumhaneye girdik 7 dk sonra çıktım yürüyerek kucagımda bebeğimle o kısmı güzeldi ama sancı anları yorucuydu tabiki oldu bitti çok şükür sağ sağlim
Hadi bakalim sen de kurtuldun saglikla buyut insallah

Ya benim bebeğim her emmesinden sonra biraz kusuyor. Sizce bu normal mi? Doktora götürmeye korkuyorum şu ortamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…