Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Dört saat cok fazla. Bebeğin kan şekeri 3 saat sonra düşmeye başlar. Sen uyuyor sanırsın meğerse şekeri düşuk olduğu için uyanamıyor. Kaç haftalık bebegin bilmiyorum ama doktoruna bi danış bence. Uyanmasa da uyandırman gerek bebişi

Bebekleriniz de zamanla değişim oluyor mu?
Bir rutin olusturdunuz mu? Bizim bebiş 8 gündür hayatta 8 gecemiz de farklıydı
Dinlettiginiz müzik fln var mi?
Ben emzirirken bir meme emziriyorum sonra altını değiştiriyoruz gazı çıkarılıyor sonra uyanıyor diğer meme hafif gaz çıkarılması tekrar meme ve uyuma şeklinde oluyor oyuzden uyandıktan sonra yaklaşık 2 saat uyutma oluyor.

Bugün 8 günlük oldu şuanda sarılık riski yok gibi oyuzden biraz içim rahat ama doğrusu ne bilmiyorum :/ tedirgin oluyorum.
Nezaman kadar 3 saatte bir emzirmek gerekiyor?
Doktor kontrolüne gittiniz mi? Kilo alım hızı ne olmalı ?

Su anda rutin icin erken. Gece de gunduz de huysuzlandikca emzirip uyutmaya calisiyorum ben

Kizlar merhaba bende 6 haftalik gebeyim ayin 8ne randewum var. Sigara iciyorum 2gundur azalttım baya 2 gun oldu ogreneli cnku. Bikac gune tamamen kesicem. Aranizda gebelik te sigara icen oldumu varmi

sezeryan olan anneler , doğumdan sonra 10 gun kanamam olup kesilmişti.simdi 16. gundeyim regl oldum galiba?yani ameliyat kanamasina benzemiyor pek.Aranizda böyle olan,duyan,gören, bilen varmı

Eşinize mi emdirdiniz?
Evet, nesi garip geldi bunun?
Canım bebisin nasıl oldu ? Geçen aradım adını bulmadım aklım sende kaldı
Sagol canim cok sukur iyiyiz kilo almaya basladi yaklasik bir haftadir benimle gectigimiz cuma gunu taburcu olmustu. Surekli emzirmeye calisiyorum yorucu olsa da hersey onlarin sagligi icin
Göğüs ucu yara olan var mı? Hastanede ucu gelmeyince vakum yaptılar o vakumda ucu hasar gördü smdide iyileşimiyor emerken canım gidiyor :/ emdirmiyim iyileşmesin diyince dün gogsum taş gibi oldu :/
Gogsun acisa da emdir ya da sağim yap tas gibi olmasinin sebebi bosalma olmamasindan ihmal etme canım. Ben de ilk zaman cok zorlandım canim yaniyordu, mustela bio krem ve aventin kalkanları cok ise yaradi herkeste farkli krem etki etmis biraz denemek gerekiyor
Coook kötüyüm..bebeğim melek oldu sünni sanci için gittiğimde bebeğimin kalp atışı yoktu...sadece birkaç saat önce durmuş..isteyerek sezeryan oldum şuan hastanedeyim
.neyoacam bilmiyorum
Okuyunca inanmak istemedim ama Rabbimin sevdigi kulusunuz demek ki bi meleginiz bekleyecek sizi cennette... İnsallah orda kavusacaksiniz Rabbim sabrinizi artirsin.

Benim oğlum 18 gunlük oldu. Doktorumun bana dediği, normalde iki iki buçuk saatte emmeli. 3 saat kesinnikle geçmemeli. Arada yarım saatte yada saatte bir de meme isteyebilir, istediği kadar verecekmişiz. Ikinci haftayi atlattiktan sonra düzeni değişti bizimkisinin. Geceleri iki saatte bir emiyor gündüzleri memeyi nerdeyse hiç bırakmıyor. Iki hafta sonra kontrolümüz. Ortalama 700gr almalı ayda diye biliyorum

sezeryan olan anneler , doğumdan sonra 10 gun kanamam olup kesilmişti.simdi 16. gundeyim regl oldum galiba?yani ameliyat kanamasina benzemiyor pek.Aranizda böyle olan,duyan,gören, bilen varmı
Ben kanama kırkı çıkana kadar sürebiliyor diye biliyorum. Benim 18 gün oldu sezaryen olalı hala damla damla geliyor. Arada kesiliyor sonra yine baştan. Normal yani

Ben kanama kırkı çıkana kadar sürebiliyor diye biliyorum. Benim 18 gün oldu sezaryen olalı hala damla damla geliyor. Arada kesiliyor sonra yine baştan. Normal yani

o zaman adet değil bu, bir geliyo bir gelmiyor..4 gündür hiçbir şey yoktu gene basladi

ortalama 700gr mı
biz 15. günde doğum kilomuzu ancak yakaladık

Kizlar merhaba bende 6 haftalik gebeyim ayin 8ne randewum var. Sigara iciyorum 2gundur azalttım baya 2 gun oldu ogreneli cnku. Bikac gune tamamen kesicem. Aranizda gebelik te sigara icen oldumu varmi
Ben kullandım maalesef bırakamamıştım çok şükür hiç bir sorun olmadı ikimizde de ama kişiye görede değişir tabiki bırakabiliyorsan bırak mutlaka yada en aza indirmeye çalış ikiniz içinde en iyisi ben dirayetsiz çıktım o konuda yapamadım rabbimde yardımcımız oldu çok şükür sıkıntısız atlattık

Sanmam canim, bende kesiliyorum 5-6 gun sonra tekrr cok yogun geliyor. Sanmam regl degil o. Lohusaligin bitmedi bile daha

Hayirli olsun canim. Cok zordur muhtemelen ama allah sabrini verir birakirken.
Biz kari koca sigara içmiyoruz. Ama buyuk kizim biraz sik hasta oldugu icin alerjik astim doktoruna goturduk bu kis. Bize sorduğu ilk sorular: su anda sigara icen var mi? hamileyken sigara ictiniz mi? Oncesinde sigara ictiniz mi?

Hemen cocuga bisey olacak diye bir kural yok ama solunum yollarini cok etkiliyor. Birakmakla en iyisini yapıyorsun. Doktorun bize soyledigi evin icinse icilmese bile ustune sinen kokudan bile cocuk etkileniyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…