Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar ya bizim burun tıkanıklığı gecmiyor hırıltıda var doktor ciğerlerinde problem yok demişti 3gün önce biz otribebe kullanıyoruz ama var mı baska ürün kullanıp memnun kalan

Kızlar ya bizim burun tıkanıklığı gecmiyor hırıltıda var doktor ciğerlerinde problem yok demişti 3gün önce biz otribebe kullanıyoruz ama var mı baska ürün kullanıp memnun kalan
Biz de kullanıyoruz ama hala hırıl hırıl. Şöyle temiz bi nefes alacak mı merak ediyorum.

Biz de kullanıyoruz ama hala hırıl hırıl. Şöyle temiz bi nefes alacak mı merak ediyorum.
Biz burnuna serum fizyolojik sıkıyoruz biraz rahatlıyor gibi oluyo iki gün sonra yine aynı tıkalı gibi

Otribebe ben kullanmistim buyuk kizim 20 gunlukken tikanip morarmisti 1 2 dk ile yetismistik hastaneye 1 gece yogun bakimda yatmisti ardindan otribebe aldik cok memnun kalmistim ama gubde 2 defadan fazla yapma bebegin burnunu zedeleyebilirsin

Merhaba,anca yazma imkanı buldum. Ben de 28 Mayısta özel bir hastanede sezeryan ile bir erkek dünyaya getirdim. Allaha şükürler olsun. Bebeğim emdi,af edersiniz kakasını yaptı, kan testleri yapıldı 1 gün sonra taburcu edildik. Eve gittik yarın yine gelin kanda çok fazla enfeksiyon ve normalden biraz fazla sarılık olduğu söylendi.sonraki gün gittik takrar test yapıldı ve bebeğimin 400 gr. zayıfladığı söylendi.sütüm az geliyormuş ve takviye gerekiyormuş.hipp önerdi dr.Aldık besledik yavrumu.Çılgına döndüm ben ama. Bebeğimi devlet hastanesine aldım hemen hâlâ hastanedeyiz.

Ya Yaaa

Kızlar,bebeğini yikamayanlar olmuş,biz hastaneden çıkar çıkmaz yıkayın dediler hatta,malum hastnae ortamı. Sadece göbek bağına su değmesin dediler. Ve keisnlikle birşey kullanmayı önermiyoruz dediler,göbek bakımı için.
Benim 2.ci ,malum tecrube. Elinize şu alın ,vücudunuza sürün .zaten sıcak,isilik derken..gün aşırı yıkadık.
Göbek bağımız 12.gjnde düştü .

Bebekleriniz de hickirik oluyor mu? Emiyor tam bırakıyorum çocuğumu hıçkırık tutuyor sonra alip tekrar emziriyorum geçsin diye :/
Aynen öyle oluyor bizde de sonra da kusma oluyor çok süt içtiği için mi yoksa reflü mu var bilmiyorum bazen süt kusuyor bazen de kesik kesik kusuyor hıçkırık iyi diye biliyorum midesi büyüyor diyorlar ama bizimki kavga ediyor ağlıyor hıçkırık tutunca

Bana da yıkama sil dediler sprey filan verdiler doğumdan 2 gün sonra doktora götürmüştuk doktora da sordum yıkama dedi yikamadik artık herkes kızıyordu yıkayın yazikti diye 5.gun filan yıkadık göbeğine dikkat ederek 8.gun düştü

Bend Bende azaltmaya çalışyorum ins bisey olmaz rabbim korusun sagsalim dogsun ins. Rabbim hepimizin kucagina saglikli bi sekilde almayi nasip etsin ins

Bizimki de önce hickirigindan korkuyor sonra sonrada sinirleniyor.
Bugün çocuğum hiç uyuyamadi bir memem yara onla çok az emzirip sagiyorum diğer memede yetmedi hep aç kaldı birde dün akşamdan beri karnı ağrıyor bir geçmedi kakasını yapamadi çok zorlandı yavrum o huzursuz olunca uyumayinca ben uyuyamadım dinlemedim bu saat oldu anca bir saat uyudu

Bizimkini hastaneden çıkmadan yıkadılar ama evde yıkamayın dediler birde alkol sprey verdiler hergun sıkın dediler 9 gün oldu daha düşmedi dussede bir yikasak

Biz ilk kizim dogdugundan beri baby vac kullaniyoruz. Elektrik süpürgesine takiliyor ucu. Öyle deyince korkutucu gorunuyor goze ama asiri bi cekis olmuyor. Yedek ucu da var. Once kendinizde deneyebilirsiniz. Baska aspirator kullanmadik biz 4 yildir.

Bugün benimki de sadece 1 saat uyudu aynen bağırsak gazı vardı ne uyuyabildi ne cikarabildi karnına sıcak havlu koydum masaj yaptım zeytinyağı sürdüm biraz hoplatip ziplattim akşam 8 gibi çıkardı rahatladı kakasını da yaptı öyle butun gün perti çıktı çocuğun oturup ağlamıştım elimden de bir şey gelmiyordu en son da çıkardı çok şükür bütün gün de emzirdim sütüm az gibiydi ama kustu da az gelse kusmaz herhalde ben de tam bilmiyorum bu gaz sıkıntı bizde de uyutsanda kendini kasip uyandırıyor bazen ne yapacağımı hiç bilemiyorum ins tez zamanda biter bu gaz sancıları

Gözünüzaydın maşallah Rabbim sağlık sıhhat versin çok geçmiş olsun

Ay bu gaz olayı neymiş ya. Bu aralar beni en mutlu eden şey gaz çıkarması. Çıkmayınca bende o da huzursuz oluyoruz. Inşallah bebeğiniz en yakın zamanda rahatlar kıyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…