Kızlar ya bizim burun tıkanıklığı gecmiyor hırıltıda var doktor ciğerlerinde problem yok demişti 3gün önce biz otribebe kullanıyoruz ama var mı baska ürün kullanıp memnun kalan
Kızlar ya bizim burun tıkanıklığı gecmiyor hırıltıda var doktor ciğerlerinde problem yok demişti 3gün önce biz otribebe kullanıyoruz ama var mı baska ürün kullanıp memnun kalan
Otribebe ben kullanmistim buyuk kizim 20 gunlukken tikanip morarmisti 1 2 dk ile yetismistik hastaneye 1 gece yogun bakimda yatmisti ardindan otribebe aldik cok memnun kalmistim ama gubde 2 defadan fazla yapma bebegin burnunu zedeleyebilirsin
Merhaba,anca yazma imkanı buldum. Ben de 28 Mayısta özel bir hastanede sezeryan ile bir erkek dünyaya getirdim. Allaha şükürler olsun. Bebeğim emdi,af edersiniz kakasını yaptı, kan testleri yapıldı 1 gün sonra taburcu edildik. Eve gittik yarın yine gelin kanda çok fazla enfeksiyon ve normalden biraz fazla sarılık olduğu söylendi.sonraki gün gittik takrar test yapıldı ve bebeğimin 400 gr. zayıfladığı söylendi.sütüm az geliyormuş ve takviye gerekiyormuş.hipp önerdi dr.Aldık besledik yavrumu.Çılgına döndüm ben ama. Bebeğimi devlet hastanesine aldım hemen hâlâ hastanedeyiz.
Hayirli olsun canim. Cok zordur muhtemelen ama allah sabrini verir birakirken.
Biz kari koca sigara içmiyoruz. Ama buyuk kizim biraz sik hasta oldugu icin alerjik astim doktoruna goturduk bu kis. Bize sorduğu ilk sorular: su anda sigara icen var mi? hamileyken sigara ictiniz mi? Oncesinde sigara ictiniz mi?
Hemen cocuga bisey olacak diye bir kural yok ama solunum yollarini cok etkiliyor. Birakmakla en iyisini yapıyorsun. Doktorun bize soyledigi evin icinse icilmese bile ustune sinen kokudan bile cocuk etkileniyormus.
Aynen öyle oluyor bizde de sonra da kusma oluyor çok süt içtiği için mi yoksa reflü mu var bilmiyorum bazen süt kusuyor bazen de kesik kesik kusuyor hıçkırık iyi diye biliyorum midesi büyüyor diyorlar ama bizimki kavga ediyor ağlıyor hıçkırık tutunca
Bana da yıkama sil dediler sprey filan verdiler doğumdan 2 gün sonra doktora götürmüştuk doktora da sordum yıkama dedi yikamadik artık herkes kızıyordu yıkayın yazikti diye 5.gun filan yıkadık göbeğine dikkat ederek 8.gun düştü
Ben kullandım maalesef bırakamamıştım çok şükür hiç bir sorun olmadı ikimizde de ama kişiye görede değişir tabiki bırakabiliyorsan bırak mutlaka yada en aza indirmeye çalış ikiniz içinde en iyisi ben dirayetsiz çıktım o konuda yapamadım rabbimde yardımcımız oldu çok şükür sıkıntısız atlattık
Aynen öyle oluyor bizde de sonra da kusma oluyor çok süt içtiği için mi yoksa reflü mu var bilmiyorum bazen süt kusuyor bazen de kesik kesik kusuyor hıçkırık iyi diye biliyorum midesi büyüyor diyorlar ama bizimki kavga ediyor ağlıyor hıçkırık tutunca
Bizimki de önce hickirigindan korkuyor sonra sonrada sinirleniyor.
Bugün çocuğum hiç uyuyamadi bir memem yara onla çok az emzirip sagiyorum diğer memede yetmedi hep aç kaldı birde dün akşamdan beri karnı ağrıyor bir geçmedi kakasını yapamadi çok zorlandı yavrum o huzursuz olunca uyumayinca ben uyuyamadım dinlemedim bu saat oldu anca bir saat uyudu
Bizimkini hastaneden çıkmadan yıkadılar ama evde yıkamayın dediler birde alkol sprey verdiler hergun sıkın dediler 9 gün oldu daha düşmedi dussede bir yikasak
Biz ilk kizim dogdugundan beri baby vac kullaniyoruz. Elektrik süpürgesine takiliyor ucu. Öyle deyince korkutucu gorunuyor goze ama asiri bi cekis olmuyor. Yedek ucu da var. Once kendinizde deneyebilirsiniz. Baska aspirator kullanmadik biz 4 yildir.
Bugün çocuğum hiç uyuyamadi bir memem yara onla çok az emzirip sagiyorum diğer memede yetmedi hep aç kaldı birde dün akşamdan beri karnı ağrıyor bir geçmedi kakasını yapamadi çok zorlandı yavrum o huzursuz olunca uyumayinca ben uyuyamadım dinlemedim bu saat oldu anca bir saat uyudu
Bugün benimki de sadece 1 saat uyudu aynen bağırsak gazı vardı ne uyuyabildi ne cikarabildi karnına sıcak havlu koydum masaj yaptım zeytinyağı sürdüm biraz hoplatip ziplattim akşam 8 gibi çıkardı rahatladı kakasını da yaptı öyle butun gün perti çıktı çocuğun oturup ağlamıştım elimden de bir şey gelmiyordu en son da çıkardı çok şükür bütün gün de emzirdim sütüm az gibiydi ama kustu da az gelse kusmaz herhalde ben de tam bilmiyorum bu gaz sıkıntı bizde de uyutsanda kendini kasip uyandırıyor bazen ne yapacağımı hiç bilemiyorum ins tez zamanda biter bu gaz sancıları
Merhaba,anca yazma imkanı buldum. Ben de 28 Mayısta özel bir hastanede sezeryan ile bir erkek dünyaya getirdim. Allaha şükürler olsun. Bebeğim emdi,af edersiniz kakasını yaptı, kan testleri yapıldı 1 gün sonra taburcu edildik. Eve gittik yarın yine gelin kanda çok fazla enfeksiyon ve normalden biraz fazla sarılık olduğu söylendi.sonraki gün gittik takrar test yapıldı ve bebeğimin 400 gr. zayıfladığı söylendi.sütüm az geliyormuş ve takviye gerekiyormuş.hipp önerdi dr.Aldık besledik yavrumu.Çılgına döndüm ben ama. Bebeğimi devlet hastanesine aldım hemen hâlâ hastanedeyiz.
Ay bu gaz olayı neymiş ya. Bu aralar beni en mutlu eden şey gaz çıkarması. Çıkmayınca bende o da huzursuz oluyoruz. Inşallah bebeğiniz en yakın zamanda rahatlar kıyamam