Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Aynı durumlar bugün 10 gün oldu kontrolü vardı doktor gaz damlası verdi günde 3 kere 1 çay kaşığı verebilirsin dedi yenidoğan için gaz erken başlamadı mı :/

allah anali babali buyutsun cnm son durum nedir ciktinizmi

Evet halk arasi midesi genisliyo derler

sezeryan olan anneler , doğumdan sonra 10 gun kanamam olup kesilmişti.simdi 16. gundeyim regl oldum galiba?yani ameliyat kanamasina benzemiyor pek.Aranizda böyle olan,duyan,gören, bilen varmı
Benimde birgun oluyor birgun olmuyor 30 gunluk olduk hala ayni sinir oluyorum nomal dogumda 20 olup bitmisti

Coook kötüyüm..bebeğim melek oldu sünni sanci için gittiğimde bebeğimin kalp atışı yoktu...sadece birkaç saat önce durmuş..isteyerek sezeryan oldum şuan hastanedeyim
.neyoacam bilmiyorum
Ayyy kuzum yeni gordum ve cok üzüldüm ya cok uzgunum rabbim sabir versin

Doğum sonrası korse kullandınız mı kızlr? Ve kaçıncı günden itibaren taktınız? İşe yaradı mı?

Sezeryan ile doğum yapan arkadaşlar bu dikişlerin acısı ne zaman geçer perşembe oldum. Yataktan tek kalkamıyorum yatarken çok sızlıyor. Birde emzirirken canımdan can gidiyor çatlaktan dolayı bu duruma çözümü olan var mı?

Simdi saglik ocagindan geldik hem topuk kani icin hemdr gobek drliginden koku geliyordu kizimin icindr kucuk bir parca kalnis terramicyn verdiler 2 3 gun sur gecmezse hastaneye gidin gumus kalemle.yakiyorlar dedi ibsallah iltihabi gecer

Benim sezeryan yerim hiç ağrı yapmadı ama hep ağrı kesici içtim 2 hafta. Çatlak için de göğsüme hep sızma zeytinyağı sürdüm... Hala sürüyorum

Gecmis olsun. Meme ucu catlagina lansinoh ve avent gogus kalkani kullanabilirsin. Ama ne yaparsan yap onun bir suresi var,1 ay falan aciyor sonra iyilesiyor. Silikon meme ucuyla da emzirebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…