Bugün benimki de sadece 1 saat uyudu aynen bağırsak gazı vardı ne uyuyabildi ne cikarabildi karnına sıcak havlu koydum masaj yaptım zeytinyağı sürdüm biraz hoplatip ziplattim akşam 8 gibi çıkardı rahatladı kakasını da yaptı öyle butun gün perti çıktı çocuğun oturup ağlamıştım elimden de bir şey gelmiyordu en son da çıkardı çok şükür bütün gün de emzirdim sütüm az gibiydi ama kustu da az gelse kusmaz herhalde ben de tam bilmiyorum bu gaz sıkıntı bizde de uyutsanda kendini kasip uyandırıyor bazen ne yapacağımı hiç bilemiyorum ins tez zamanda biter bu gaz sancıları
Aynı durumlar bugün 10 gün oldu kontrolü vardı doktor gaz damlası verdi günde 3 kere 1 çay kaşığı verebilirsin dedi yenidoğan için gaz erken başlamadı mı :/
Ay bu gaz olayı neymiş ya. Bu aralar beni en mutlu eden şey gaz çıkarması. Çıkmayınca bende o da huzursuz oluyoruz. Inşallah bebeğiniz en yakın zamanda rahatlar kıyamam
Aynı durumlar bugün 10 gün oldu kontrolü vardı doktor gaz damlası verdi günde 3 kere 1 çay kaşığı verebilirsin dedi yenidoğan için gaz erken başlamadı mı :/
Merhaba,anca yazma imkanı buldum. Ben de 28 Mayısta özel bir hastanede sezeryan ile bir erkek dünyaya getirdim. Allaha şükürler olsun. Bebeğim emdi,af edersiniz kakasını yaptı, kan testleri yapıldı 1 gün sonra taburcu edildik. Eve gittik yarın yine gelin kanda çok fazla enfeksiyon ve normalden biraz fazla sarılık olduğu söylendi.sonraki gün gittik takrar test yapıldı ve bebeğimin 400 gr. zayıfladığı söylendi.sütüm az geliyormuş ve takviye gerekiyormuş.hipp önerdi dr.Aldık besledik yavrumu.Çılgına döndüm ben ama. Bebeğimi devlet hastanesine aldım hemen hâlâ hastanedeyiz.
sezeryan olan anneler , doğumdan sonra 10 gun kanamam olup kesilmişti.simdi 16. gundeyim regl oldum galiba?yani ameliyat kanamasina benzemiyor pek.Aranizda böyle olan,duyan,gören, bilen varmı
Coook kötüyüm..bebeğim melek oldu sünni sanci için gittiğimde bebeğimin kalp atışı yoktu...sadece birkaç saat önce durmuş..isteyerek sezeryan oldum şuan hastanedeyim
.neyoacam bilmiyorum
Sezeryan ile doğum yapan arkadaşlar bu dikişlerin acısı ne zaman geçer perşembe oldum. Yataktan tek kalkamıyorum yatarken çok sızlıyor. Birde emzirirken canımdan can gidiyor çatlaktan dolayı bu duruma çözümü olan var mı?
Sezeryan ile doğum yapan arkadaşlar bu dikişlerin acısı ne zaman geçer perşembe oldum. Yataktan tek kalkamıyorum yatarken çok sızlıyor. Birde emzirirken canımdan can gidiyor çatlaktan dolayı bu duruma çözümü olan var mı?
Gecmis olsun. Meme ucu catlagina lansinoh ve avent gogus kalkani kullanabilirsin. Ama ne yaparsan yap onun bir suresi var,1 ay falan aciyor sonra iyilesiyor. Silikon meme ucuyla da emzirebilirsin
Ben medical yun korse almistim belden cirt cirt ile baglaniyor hem belimi ve karnimi sicak tutarak sutumun gazli olmasini engelliyor hem muazzam toparliyor hem de terleterek beli inceltiyor mutlaka medikalcilerde vardir