Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benim sezeryan yerim hiç ağrı yapmadı ama hep ağrı kesici içtim 2 hafta. Çatlak için de göğsüme hep sızma zeytinyağı sürdüm... Hala sürüyorum
Zeytinyağını deneyeyim sağ olasın ama bu saatten sonra faydası olur mu .göğsüm parçalanmış gibi

Gecmis olsun. Meme ucu catlagina lansinoh ve avent gogus kalkani kullanabilirsin. Ama ne yaparsan yap onun bir suresi var,1 ay falan aciyor sonra iyilesiyor. Silikon meme ucuyla da emzirebilirsin
Sağ olasın ama çok fena ya ağlıyorum resmen

İlk cocugumda yataktan kalkarken acinin gecmesi 3 haftayi bulmustu bende. Hani 3. Hafta bebegimin altini degistirmeye baslamistim. Yine de oturur kalkarken biraz aci oluyordu. Yataktan tek kalkmaya da 2 haftalikken baslamistim sanirim. Sonucta ameliyat. Hemen iyilesilmiyor. Ama her gun bir oncekinden daha iyi olur. Ben gecen sene kistimi aldirmistim. O sezeryandan daha zordu. 4. Gun doktoru hala oturamiyorum diye aramıştım. 10 gun hic oturmadan yatacaksin tabi ki demisti

Gogus catlagina madecassol surup tamamen acikta birakmak iyi gelmisti bana..lanolin iyi gelmemisti. Ama herkeste farkli krem etkili oluyor sanirim. Mumsy de aldim bu sefer.

lansinoh kullandim gogus ucuma ilkden fayda etmedi.
Madecassolla karistirip kullan daha etkili (eczaci soylemisti)
Birde karabasotu
Kaynatiyosun meme ucuna suruyosun iyi geliyor yaralari iyilestiriyor.
Ben agliyodum emzirirken oyle yara aciydi bunlarla iyi oldu.
Simdi artik hic bisi kullanmiyorum.

Bizde gaz cikariyoruz kaka da yapiyor duzenli ama yinede kivraniyor.
ayaklarini cekiyor karnina
Karni sertlesiyor.
Dr. gotursem naapsam bilmiyorum.
Bacaklariyla masaj yaptiriyorum.
Kucagima yuzukoyun yatirip masaj yapip ovusturuyorum.
Rahatlatiyor biraz.
Ama kendini kasiyor karniyle bir derdi sancisi var ama cozemedim.
Kakasini falan yapamiyo olsa anlicam.
Ama bilmiyorum

Kaka yapsa da gaz sancisi olur. Gaz damlasi kullanin ben biogaia kullaniyorum

Gaz damlasi olarakta her bebekte farklı oluyor size fayda eden ona etmiyor ben zincoda fayda göremedim metsil başladık çocukluğumun damlasymis çok iyi geliyor şükür deneme yanılma yoluyla ilerlenilcek

Emme problemi devam ediyor bizde mama takviyeli gidiyoruz uyumuyor hic butun gun ayaktta ve agliyor hicbir is yapamiyorum butun gun koltuga cakiyor beni
off
uyuyunca cok ozluyorum sabrimi sonuna kadar kullaniyorum bende.
Ama esim kucaga alistirdi.
Kucakda gezerek uyumak istiyor ya da besiginde sallanarak.
Birazda sancisi var diye dusunuyorum uykusunda da kivraniyor
Surekli kontrol ediyorum basini bekliyorum.
Sadece aksam esim gelince biraz dinlenebiliyorum 2 saat uyuyorum esim bakiyor.
O da sagolsun hep kucakda gezdiriyor gunduz olan bana oluyor.

Gaz damlasi olarakta her bebekte farklı oluyor size fayda eden ona etmiyor ben zincoda fayda göremedim metsil başladık çocukluğumun damlasymis çok iyi geliyor şükür deneme yanılma yoluyla ilerlenilcek
Bende dr. ay kontrolune goturcem bakalim ne onercek diyecek

Iyi baribesiginde yatiyomus benimki yatmiyo gece yanimi istiyor 7 de kalkti hala uyanik ve uyanik oldugu sureleri surekli aglayarak geciriyor

Emme problemi devam ediyor bizde mama takviyeli gidiyoruz uyumuyor hic butun gun ayaktta ve agliyor hicbir is yapamiyorum butun gun koltuga cakiyor beni
Benimkkde öyle sürekli emmek istiyor daha dogrusu emzik gibi kullanıor beni maymuslar gibi oturuyoz evde

Iyi baribesiginde yatiyomus benimki yatmiyo gece yanimi istiyor 7 de kalkti hala uyanik ve uyanik oldugu sureleri surekli aglayarak geciriyor
cok kucuk yanima yatirmaya korkuyorum.
Ama biraz buyusun alicam yanima kalk emzir yatir salla cok zor oluyor
Gunduz salonda yatiriyorum mutfak salon yanyana y.odasi diger ucta uzak kaliyor duyuyim diye hemen

ağlıyor ediyor diye mama vermek istiyodum Ama ilk ay kilosunu gormedende başlamak istemedim , 3300 doğdu 2800 düşmüştü şuan 5 kilo olmuşuz ebemde mamaya gerek yok gelişimi çok iyi dedi
Masallah
Bende merak ediyorum.
Bir kac defa benimkide agladi baya doymuyo sandim sutumde var.
Sagdigim sutlerden verdim biberonla ama doyuyor gunde neredeyse 10 bez degisiyoruz belki daha fazla.
Mama takviyesi falan gerekirse bi kontrolu falan olsun ona gore veririm en son care.

Agladiginda genel olarak sey vardir ya bu cocuk ac algisi
Aslina bebek iste agrisi olur, uykusu sapar falan agliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…