Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Çok teşekkürler faydalı bilgi oldu deneyecegim :)
Bizde Ayşe önerin gaz masajinj yapıyoruz YouTube'dan izleyip bazen fayda ediyor bazen dokundurmuyor kendine .
Çocuğum bagsur olcak diye korkmaya başladım artik

Tatlı şeylerde asitli oluyorsa ne yiycez biz ya :/
Bakliyat yok süt ürünleri yok çiğ sebze yok tatlıda yoksa öleyim ben
Kahvaltıda ekmek zeytin domates reçel pekmez yiyordum.
Karpuzda zararlı mıymış ?

Nerden basvyrdunuz ben e devlette bulamadim birde emzirmemodenegi var onuda bulamadim
Kimlik çıkarırken kaymakamlikta eşime demişler aile sosyal kurumuna gidip başvurun dediler eşim ordan başvuru yaptı smdide e devletten durumu kontrol ediyorum başvuru aşaması diyor.
Birde ptteden yarın süt parasina başvuru yapmak gerekiyormuş başka var mı bilmiyorum

Ben biogaia kullaniyorum oyle cok ikinma olmuyor, aksamlari bazen rahatsiz oluyor. Kakanin yesil olmasi bebegin ön sütü fazla aldigini gosteriyor. Dedigim gibi onden biraz sagip sonra emzirmeli. Süt veya yumurta alerjisi varsa kakasi sümüksü olur

Eve geldiğimizden beri kestim süt ve yumurtayı ama kek fln yiyorum tabi kakası hiç değişmedi
Kakalari böle sümüksü mu demek oluyor ? Normal kaka nasıl bilmiyorum doktor kokusuz olmalı dedi sadece

Eklentiler

• IMG_20200607_190412.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20200607_182312.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 53
Mukus
Mukuslu kakanın sebepleri anne sütünün fazla gelmesi (önsütü fazla alması), bebeğin diş çıkarırken fazla salya üretmesi ve bunu yutması ya da değişik gıda alerjileri olabilir. Mukuslu kaka 2 günden fazla sürüyorsa doktora danışmanızda fayda var. Alinti

Seninki on sutu fazla almis bencede dr bana dedi tazikli ise emzirme sağ oyle emzir sonrada sagdigin i ver dedi

Merhaba naptınız gittiniz mi sağlık ocağına bizim hafta sonu azalmış gibi olmuştu dünden beri yine aynı nerdeyse her emme sonrası kusuyor

tam duruma alıştık dedim bizim kızda idrar yolu enfeksiyonu çıktı nasıl oldu anlamadım yemede sorun yok kilo alımında sorun yok uyku da uyuyor gündüzleri ama o sebepsiz ağlamalar ondanmış düşünsene bizde de oluyor ne rahatsız edici birşey kaşınıyor canı yanıyor belki yavrumun ben de yaramaz diyorum burda antibiyotik vericek şimdi onu kullanıcaz...

Nasıl anlaşıldı enfeksiyon olduğu ?

Ah yavrum ya gecmis olsun bizde simdi saglik ocagindan geldik boy kilo kontrolu vardi 1 haftada 1 cm boy atmis 400 gr almis bizimde gaz sancimiz azalinca uyumaya basladik cok perisandim kac gundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…