Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar sütüm yok diyenler için yazıyorum. Bir kere öncelikle süt olayı tamamen psikolojik sütüm yok diye karamsarlığa kapılırsanız varsa da biter. O yüzden süt konusunda hep pozitif olun lütfen. Sonrasında ise süper bir tarifim var. 2,5 su bardağı suyu kaynatın içine 7 yemek kaşığı dut kurusu ekleyin kısık ateşte 10 dk kaynatın 1 bardak kadar su çıkacak o suyu için. Tek seferde içmeyin isterseniz ikiye bölün süper süt yapıyor. Şifa olsun miniklerimize süt olsun inşallah

Evet dut gercekten mucize brn tesadufrn farkettim dun kirmizi erik kirmizi dut visne ve kusburnunu karistirip komposto yaptim deli gibi sutum geliyor suan mamayi gunde 10 dan 5 6 defaya dusurdum

vanilya86 hangi çocuk doktoruna gidiyorsunuz?

Mehmet kılıç a gidiyoruz canım.buyuk kizimin da doğduğundan beri doktoruydu.
bazen bizi ikna edemediği durumlar olur, Memorial Ataşehir hastanesinde metin karaböcüoğlu var ona götürürüz.metin bey beslenme ve alerji dalında cok iyidir.

Peki kustuktan sonra yeniden besliyor musunuz? Sonuçta sütler dışarı çıkıyor bir de kusan bebek nasıl kilo alacak ya bizimki de 2 emmesinden birinde kusuyor ağlayacağım artık
Bir 10 dk filan bekliyorum eğer vereceksem istagram da bir doktor var ona da sormuştum bebek istedikçe emzirin kussa bile dedi ben de genelde vermeye çalışıyorum kusmasindan çok korkuyordum ilk bebek olunca insan her şeyde korkuyor telaş yapıyor yavaş yavaş ona da alıştım ilk 4 ay kusma normal mideleri kucuk fazla gelen sütü kusuyor dedi doktor kontrolde gaz ilacı da verdi çok çok ağlarsa artık hiç durmazsa verin dedi diğer gibi siz ugrasin masaj filan yapın kendi cikarsin dedi bir de kilo konusunda bebeğiniz ne kadarlık bilmiyorum ama biz 1 aylık olduk yaklaşık 700 _800 gram almışdi kilo alımı iyi dedi yani bebek kussa da alıyor ins

Nasıl anlaşıldı enfeksiyon olduğu ?
Ah yavrum ya gecmis olsun bizde simdi saglik ocagindan geldik boy kilo kontrolu vardi 1 haftada 1 cm boy atmis 400 gr almis bizimde gaz sancimiz azalinca uyumaya basladik cok perisandim kac gundur
beni az kaldı çıldırtacaklar burda idrar tahlili aldı enfeksiyon var dedi sonra o tahlili siz düzgün alamamış olabilirsiniz getirin sondayla alıcam dedi sonda büyük geldi takamadı önlem olarak antibiyotik verdi yarın bir daha tahlil verebilirsek vericez.... hastanelere de gidilmiyor bu ne saçma bir dönem oldu böyle bu nedir ya çocukta hiç bir belirti yok bu arada ağlama hariç iştahı kilo alımı falan iyi

2 gundur iyidik gaz surubu iyi gelmisti fakay simdide kaka yapamama basladi saatlerdir hic susmadan agliyor delirmek uzereyim yarim fitil attim biraz yapti kaka ama hala ikiniyor dizlrrini karnina cekip birakiyor

Gecmis olsun.kuzuya acil.sifalar cnm

2 gundur iyidik gaz surubu iyi gelmisti fakay simdide kaka yapamama basladi saatlerdir hic susmadan agliyor delirmek uzereyim yarim fitil attim biraz yapti kaka ama hala ikiniyor dizlrrini karnina cekip birakiyor

fitili biraz zeytinyağına batırırdı bizimkiler biraz da kulak çöpüne zeytinyağı sürüp poposuna çok az sürüolardı kakasını yapabilsin rahat diye çatlak var mı poposunda diye kontrol de et ondan da ağlarmış çocuklar ... bi de emziriyorsan humananın rezene kimyonlu çayı var steal tea değil ama dikkat et ona sadece rezene ve kimyon o da iyi gelir bence....o gaz damlalarının hiçbiri bi işe yaramıyor ben metsil kullanıcam bundan sonra yine sanki en iyi geleni o gibi nurse harvey aldık kendine hayrı yok

Nurse Harvey bizdede çok etki etmedi biz artık duşu akşam 8 gibi aldırıp yatırmayı planlıyoruz belki rahatlar uyur
Bir gün etki eden şey diğer gün etmiyor tam biz ikizler burcu kafasına buyruk

Nurse Harvey bizdede çok etki etmedi biz artık duşu akşam 8 gibi aldırıp yatırmayı planlıyoruz belki rahatlar uyur
Bir gün etki eden şey diğer gün etmiyor tam biz ikizler burcu kafasına buyruk

aynı hevesle bizde dun aksam 8 de banyo yaptırıp karnini doyurup yatırdık.Belki rahatlar deliksiz uyur 3 saat diye..
sabaha kadar uyumadı mahvetti bizi, cocugun dengesini bozduk resmen..
usutmedikte anlamadik ne olduğunu..

Herkese selamlar artik bebeklerimiz buyuyor onlarla bir dertlerde büyüyor tatli telaslar bunlar rabbim saglik sihat versin hepsine.s

Saat 4 de kakismi yapilir onu temizle yatir....deli gibi uykum var
Dua et kaka yapiyor biz fitille ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…