Kızlar aranızda ultrasonda yüksek kilo ölçülüp, daha düşük kilo ile doğan var mı? Mesela ultrasonda 4 kilo görünüp, doğum sonrası 3 buçuk çıkan var mı? Ultrasonun kilo konusunda yanılma payını merak ediyorum.
Hirsla meme emme gazdan olur. Gazi vardir onun. Yenidogan bebek ac olmasa da uyumak icin veya kaka yapmak icin meme ister normal. Arandigi zaman emzirin emzirdikce sut artar
Ultrason iyi miydi.ben en son doktora gittiğimde 3.300 demişti bebek 2.735 doğdu
Benim bebiş de ilk moralinizi bozmayın aylık 500 gram ve üstü kilo alıyorsa sütünüz yeterlidir insan çok çabuk üzülüyor çok çabuk morali bozuluyor ne zaman sıkılsam ya da ne yapacağımı bilemesem buraya yazıyorum sağ olsun arkadaşlar yardımcı oluyor benim bebeğime mız mız huysuz diyorlar kucaktan da hiç inmiyor insanın morali bozuluyor ben de mi sıkıntı diye ama anladım ki geçici biraz sabredecegiz nasıl hamilelik ve zorlukları gelip geçti bu gazdi kiloydu hepsi geçecek moralinizi bozmayin insanlara çok takilmamaya çalışın kendinizi de ve bebeğinizi de yipratmayin ins her şey güzel ve yolunda gidecek şükürler olsun ki varlar ve sagliklilar kilosu da gayet iyi benimki de 800 gram almıştı doktor gayet iyi dedi anne sütü alıyor sadece sütüm az gibi gelse rezene çayı içiyorum iyi geliyor banaBenim ilk bebeğim tecrübem yok en ufak olumsuz birşey söylense moralim bozuluyor. Bana da mantıksız geldi. Teşekkür ederim cevaplariniz için içim rahatladı. Mama takviyesi nasıl yapıyorsunuz . Mamaya alışıp emmeme durumu olur olur mu. Benim de az sanki
Zaten heeeerrkes bilir kisi ben 3.cocugumu dogurdum bi cok insandan daha iyi anliyorum bebek bakimindan alip bebegi sokaga cikiyorum mecburen emanet edecek kimsem.yok kapidan adimimi attigim an herkeste bir kinama kipi 'aaa 40 i cikmamis bebek sokagami cikarilir aaaa sapka tak kafasinaaa aaaa hasta edeceksin cocugi aaaa' sutun geliyormu aaa mamami veriyorsuuun vermeeee emdikce gelir sutun vs vs biktim artik tersliyorum birak ben daha iyisini bilirim degil mi ama benim kizimda mizmiz hatta cinnet evresjnde agliyor kucak delisi cocuk besiginde bile yatmiyor gece ortamizda napayim simdi herseye alistiricam diye ne cocuk uyuyor ne doyuyor ne ben dinleniyorum gececrk bunlar 2 3 aylik olsun zaten besigede alistiricam mamayi da birakicam kulak asmayinBenim bebiş de ilk moralinizi bozmayın aylık 500 gram ve üstü kilo alıyorsa sütünüz yeterlidir insan çok çabuk üzülüyor çok çabuk morali bozuluyor ne zaman sıkılsam ya da ne yapacağımı bilemesem buraya yazıyorum sağ olsun arkadaşlar yardımcı oluyor benim bebeğime mız mız huysuz diyorlar kucaktan da hiç inmiyor insanın morali bozuluyor ben de mi sıkıntı diye ama anladım ki geçici biraz sabredecegiz nasıl hamilelik ve zorlukları gelip geçti bu gazdi kiloydu hepsi geçecek moralinizi bozmayin insanlara çok takilmamaya çalışın kendinizi de ve bebeğinizi de yipratmayin ins her şey güzel ve yolunda gidecek şükürler olsun ki varlar ve sagliklilar kilosu da gayet iyi benimki de 800 gram almıştı doktor gayet iyi dedi anne sütü alıyor sadece sütüm az gibi gelse rezene çayı içiyorum iyi geliyor bana
Aynen sorsanız çocuğu biz öyle yaptık biz alistirdikZaten heeeerrkes bilir kisi ben 3.cocugumu dogurdum bi cok insandan daha iyi anliyorum bebek bakimindan alip bebegi sokaga cikiyorum mecburen emanet edecek kimsem.yok kapidan adimimi attigim an herkeste bir kinama kipi 'aaa 40 i cikmamis bebek sokagami cikarilir aaaa sapka tak kafasinaaa aaaa hasta edeceksin cocugi aaaa' sutun geliyormu aaa mamami veriyorsuuun vermeeee emdikce gelir sutun vs vs biktim artik tersliyorum birak ben daha iyisini bilirim degil mi ama benim kizimda mizmiz hatta cinnet evresjnde agliyor kucak delisi cocuk besiginde bile yatmiyor gece ortamizda napayim simdi herseye alistiricam diye ne cocuk uyuyor ne doyuyor ne ben dinleniyorum gececrk bunlar 2 3 aylik olsun zaten besigede alistiricam mamayi da birakicam kulak asmayin
Agzindan gaz cikarsa bile bagirsaklarinda gaz olur bebeklerin. Kendiniz rezene kimyon cayi icin bebege de gaz damlasi veringaz çıkarıyor evet ama bunun için bir çözüm var mı emzirmeden önce gaz çıkarsın diye sırtına vursam da olmuyor emerken çıkarıyor gazını hep o da huzursuz ediyor işte
Mamaya baslama canim ilk ay sut az olabilir normal. Sutun tam artmaya basladigi zaman mama verme iyice azalir sutun. 600 gram az degil ilk zaman kilo verdigini de dusunursen. Benim ilk cocugum ilk ay 400 gram almasina ragmen doktor mama ver demedi. Sonra sutum de artti ikinci ay 2 kilo almistiHanımlar bir aylık bebek kaç kilo / gram alması gerekiyor. bizimki yaklaşık 600 gr almış. Hemşire bir buçuk iki kilo alması gerekiyordu dedi. Moralim bozuldu gerçekten. Yetmiyor o zaman sütüm mamaya mi başlasam. Kötü hissediyorum
1 yemek kaşığını nasıl veriyorsunuz peki mamasına mı koyuyorsunuzBen mamaya zeytinyagi koyup verince kusuyor ya agir geliyor ya da midesini bulandiriyor anason evet bir bitki tohumu aktarda var ben 2 tl lik aldim baya bi geliyor bir bardak sicak suya yarim veya 1 cay kasigi koyup 10 dk bekletiyorum rengi yesilimtrak oluyor ilininca bir yemek kasigi kadar kizima veriyorumhatta icine az bisey rezenede koyunca daha iyi oluyor bardakkta kalani ben iciyorum sutumden de geciyor bebege kakasini cok guzel yapiyor hemde gaz cikarttiriyor elbette gaz sancilari devam ediyor ama daha az en azindan bazi geceler 3 saatte bir uyaniyor bende dinleniyorum
doymadığı için tekrar uyanıp emmek istiyordur bence mama takviyesi başlayın ( tabi doktora danışarak)Bebeği devamlı emzirmek doğrumu kızlar yarim saatte bir emiyor vrrmezsem cokkk ağlıyor siz nasıl emisiorsunuz araliklariniz ne kadar
benimki günlerce gündüzleri uyumadı hep bakındı slinge takıpkendime bağladım da uyku yüzü gördü çocuk fosur fosur uyumaya başladı... kucağa alışır diyorlar ama .5 aylık çocuğun uykusuz kalmasından iyidir, herkes her şeyi çok biliyor kulak tıkayacağız naapalımZaten heeeerrkes bilir kisi ben 3.cocugumu dogurdum bi cok insandan daha iyi anliyorum bebek bakimindan alip bebegi sokaga cikiyorum mecburen emanet edecek kimsem.yok kapidan adimimi attigim an herkeste bir kinama kipi 'aaa 40 i cikmamis bebek sokagami cikarilir aaaa sapka tak kafasinaaa aaaa hasta edeceksin cocugi aaaa' sutun geliyormu aaa mamami veriyorsuuun vermeeee emdikce gelir sutun vs vs biktim artik tersliyorum birak ben daha iyisini bilirim degil mi ama benim kizimda mizmiz hatta cinnet evresjnde agliyor kucak delisi cocuk besiginde bile yatmiyor gece ortamizda napayim simdi herseye alistiricam diye ne cocuk uyuyor ne doyuyor ne ben dinleniyorum gececrk bunlar 2 3 aylik olsun zaten besigede alistiricam mamayi da birakicam kulak asmayin
Benim bulunduğum şehirde çok sıcak ama benim ev serin. Biz eşim 0 kol ben her ihtimale karşı kısa kol duruyorum. Oğlumu aynen sizin gibi giydiriyorum. Kısa kol çıt çıtlı bady uzun kol takım çorap şapka. Geceleri eğer çok sıcak olursa üzerini değil ama anakucağının üzerini örtüyorum.kızlar bizim geceleri ev çok sıcak oluyor, gün icinde kapi pencere açık ama geceleri açmıyorum çocuklar var diye.
bebiş terliyor kafa ve ense kısmında isilikler oluşmaya başlamış..ılık duşunu aldırıyorum ama yine de çözüm değil.
siz ne giydiriyosunuz bebislere?
ben uzun kol penye tulum ya da alt üst takım giydiriyorum.ayagina çorap icine de citcitli atlet.. gece uyurkende ince penye bi battaniye.. çok mu kalın geliyor anlamadim
Bende kullandigi gaz ilacinin siringasi var onun icine cekip veriyorum ama mama kasigiylada verebilirsiniz mamasina ksristirmayin direkt verin1 yemek kaşığını nasıl veriyorsunuz peki mamasına mı koyuyorsunuz
Bebek her istediginde emzirin sonucta anne sutu bu obez yapma riskide yok benimkide oyle devamli memede dr bir sakincasi yok dedi gaz sancilari yuzunden de devamli meme istiyorlar memede teselli buluyorlar yazik yavrumBebeği devamlı emzirmek doğrumu kızlar yarim saatte bir emiyor vrrmezsem cokkk ağlıyor siz nasıl emisiorsunuz araliklariniz ne kadar
Merhaba. Benim bebeğim ilk zamanlar her gün yapıyordu ve suluydu ama son 1 hafta 10 gündür daha kıvamlı ve 3 günde bir yapıyor bol bol yapıyor. 10 güne kadar yapmaması normalmiş sadece anne sütü alan bebeklerdeArkadaslar günaydın. Bebeğim 4 gündür kakasını yapamıyor bugün rezene çayı dene dedi Dr. Rezene çayı bebeğe içirip fayda gören var mı Bi de sizinkiler hergün kaka yapabiliyor mu?
Hemşire çok abartmış haftada 150 Gr yani ayda 600 gram normalHanımlar bir aylık bebek kaç kilo / gram alması gerekiyor. bizimki yaklaşık 600 gr almış. Hemşire bir buçuk iki kilo alması gerekiyordu dedi. Moralim bozuldu gerçekten. Yetmiyor o zaman sütüm mamaya mi başlasam. Kötü hissediyorum
Ne zaman isterseBebeği devamlı emzirmek doğrumu kızlar yarim saatte bir emiyor vrrmezsem cokkk ağlıyor siz nasıl emisiorsunuz araliklariniz ne kadar
kolik bebek sarkiari dinlet cnm cingirak al salla ilgisininbaska yone cek.Benim.kiz bugun cok ağladi ilk defa Ağlamasini durduramayacam sandim bir an ve hala devam ediyor ara ara
benimkide oyle gazli bebek zor maleaef.benim kizimda oyleKızlar ya benim bebeğim gece boyu uykusunda kıvranıyor değişik sesler cıkarıyor çok üzülüyorum öyle gördükçe gaz damlasınıda bıraktım kendi çıkarıyo zaten ama kullanırkende böyleydi daha ne kadar sürecek bu
iki cay kasigi veriyorum ben gunde bir kere iyi geliyorArkadaslar günaydın. Bebeğim 4 gündür kakasını yapamıyor bugün rezene çayı dene dedi Dr. Rezene çayı bebeğe içirip fayda gören var mı Bi de sizinkiler hergün kaka yapabiliyor mu?
Benim kızımda sanırım çoklu gıda alerjisi var ://
Kakası nerdeyse doğduğundan beri son bir haftadır da yeşil ve mukuslu ben süt ve turevleri diyetindeyim değişmedi smdi nerdeyse herşeyi kestim ona aşırı gaz yapmasın diye zeytin patates ekmek yiyorum ekmeyide kestim siyez unu aldık onu deniycem Allahım şifa ver çocuğuma
Emzige alisiyirsa alistir cnm ilk oglun oyleydi cok yorucuBebeği devamlı emzirmek doğrumu kızlar yarim saatte bir emiyor vrrmezsem cokkk ağlıyor siz nasıl emisiorsunuz araliklariniz ne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?