tabi özel muayenehaneye gidioduk biz şehrin en iyi doktoruydu doktorumuz kendisi de çok şaşırdı zaten doğum esnasında "bu ne kız küçücük" diye isyan etti hatta küçük ama huylar boy boy maşallah herhangi bir sağlık problemi gelişim geriliği de yok çok şükür
tabi özel muayenehaneye gidioduk biz şehrin en iyi doktoruydu doktorumuz kendisi de çok şaşırdı zaten doğum esnasında "bu ne kız küçücük" diye isyan etti hatta küçük ama huylar boy boy maşallah herhangi bir sağlık problemi gelişim geriliği de yok çok şükür
bence risk almayın derim ben yaşamadım ama etrafımda kilolu bebek doğumu yapanlar var zor olduğunu söylediler sezeryan oldum ben sezeryan da zor her türlü annelik zor yani korkunun da bi faydası yok o yüzden allah kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah asıl zorluk bence bebeğin bakımı sorumluluğu emzirme lohusalık bunlar zor doğum ağrısı çabuk geçiyor
bence risk almayın derim ben yaşamadım ama etrafımda kilolu bebek doğumu yapanlar var zor olduğunu söylediler sezeryan oldum ben sezeryan da zor her türlü annelik zor yani korkunun da bi faydası yok o yüzden allah kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah asıl zorluk bence bebeğin bakımı sorumluluğu emzirme lohusalık bunlar zor doğum ağrısı çabuk geçiyor
Kizlar anasonun 4.gununden bildiriyorum
2 gecedir kasintisiz uyuyoruz uykuya hasret kalmisim cok dinlendim cok guzel kaka yapiyoruz gaz sancimizda gozle gorulur bir hafifleme var ama yinede bir miktar devam ediyor bas edilmeyecrk gibi degil hele ki birde anason+banyo olursa yatarken tadindan yenmiyor karnida doydu mu harika bakalim bu gece de uyuyacakmi 1 saat once anason icti suan kucagimda ve bol gaz ile birlikte bir kakişko fiskirttik
Kizlar anasonun 4.gununden bildiriyorum
2 gecedir kasintisiz uyuyoruz uykuya hasret kalmisim cok dinlendim cok guzel kaka yapiyoruz gaz sancimizda gozle gorulur bir hafifleme var ama yinede bir miktar devam ediyor bas edilmeyecrk gibi degil hele ki birde anason+banyo olursa yatarken tadindan yenmiyor karnida doydu mu harika bakalim bu gece de uyuyacakmi 1 saat once anason icti suan kucagimda ve bol gaz ile birlikte bir kakişko fiskirttik
Benim bebiş de ilk moralinizi bozmayın aylık 500 gram ve üstü kilo alıyorsa sütünüz yeterlidir insan çok çabuk üzülüyor çok çabuk morali bozuluyor ne zaman sıkılsam ya da ne yapacağımı bilemesem buraya yazıyorum sağ olsun arkadaşlar yardımcı oluyor benim bebeğime mız mız huysuz diyorlar kucaktan da hiç inmiyor insanın morali bozuluyor ben de mi sıkıntı diye ama anladım ki geçici biraz sabredecegiz nasıl hamilelik ve zorlukları gelip geçti bu gazdi kiloydu hepsi geçecek moralinizi bozmayin insanlara çok takilmamaya çalışın kendinizi de ve bebeğinizi de yipratmayin ins her şey güzel ve yolunda gidecek şükürler olsun ki varlar ve sagliklilar kilosu da gayet iyi benimki de 800 gram almıştı doktor gayet iyi dedi anne sütü alıyor sadece sütüm az gibi gelse rezene çayı içiyorum iyi geliyor bana
Haklısınız fazla takılmamak gerekiyor fakat alinmamak üzülmemek elde değil ki. Zaten bizler düşünüyoruz fazlasıyla brbeklerimizi niye moral bozup köstek olmaya çalışıyorlar ki. Burada verilen cevaplar rahatlattı beni. Kucak meselesi de bana da söylüyorlar alıştırma diye de yani ağlayınca bırakayım mı evladimi
Mamaya baslama canim ilk ay sut az olabilir normal. Sutun tam artmaya basladigi zaman mama verme iyice azalir sutun. 600 gram az degil ilk zaman kilo verdigini de dusunursen. Benim ilk cocugum ilk ay 400 gram almasina ragmen doktor mama ver demedi. Sonra sutum de artti ikinci ay 2 kilo almisti
Bebek her istediginde emzirin sonucta anne sutu bu obez yapma riskide yok benimkide oyle devamli memede dr bir sakincasi yok dedi gaz sancilari yuzunden de devamli meme istiyorlar memede teselli buluyorlar yazik yavrum
Tabiki emzirmeye çalışıyorum ama bu seferde kusuyor devamlı ve memede emmedigide oluyor uyuyor resmen memeye dokununca baslio 2 sny emio sonra yine uyku dokunmasam öyle uyucak dokunsam kızıyo