Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kizlar hamilelikten once kac kiloydunuz hamilelikte kac kilo aldinoz ve suan kac kilosunuz
Bende 58le hamile kaldım 18kilo aldım 76 kiloyla doğuma girdim, eve geldiğimde 70kiloydum şu an 61 kiloyum, bebeğim 42 günlük, kahvaltı ve akşam yemeğinde çok yiyorum ancak aralarda hiç aburcubur yemiyorum, humana stilltea içiyorum günde 4 bardak, onunda 1 bardağı 30kalori

bende öyle canım humana cok kalorili, bazen sütün azaldigini farkedince tahin helvasina dadaniyorum al sana kilo

Ben çok ince yastık kullanıyorum kullanma amacımda yan yatırıyorum sürekli yastık olmayınca sırt üstü dönüyor kusunca filan görmeden farketmeden boğazına kaçar diye korkuyorum
Bebeği yan yatırıp yastığı sırtına koyabilirsiniz. Ben öyle yapıyorum hiç dönmüyor

54 ile hamile kaldım. 62.5 ile doğuma girdim. Doğumdan 1 hafta sonra 56 olmuştum 15 günlük olduğunda ise 54 tüm. Sanırım biraz daha zayıfladım.
Bende senin gibiyim 60 la hamile kaldım 73le doğum yaptım hastaneden çıkarken 67 idim bir hafta sonra 64 düm bir hafta sonra eski kıyafetlerime gidebildim ama çok zayıfladım bence iyi değil enerjim düşmüş gibi hissediyorum

Kızlar anakucagi yada sallanan birşey kullanıyor musunuz? Tavsiye eder misiniz ?

Kızlar anakucagi yada sallanan birşey kullanıyor musunuz? Tavsiye eder misiniz ?
Ben oğlum doğdu doğalı hep ana kucağı kullanıyorum. Hiç beşikte yatmadı. Üzerini örtmek de kolay oluyor. Gece yatak odasına yanıma getiriyorum anne yanı beşik gibi oluyor gündüz oturma odasında uyutuyorum. İyiki almışım. Prego ana kucağı.

Herkese tesekkurler. Bugun medikalciden 5 numarali beslenme sondasi aldim. Önce emzirip sonra onu kullaniyorum. Bir ucunu sagdigim sute diger ucunu da memeye koydum. Memeyle sondanin ucunu verdim bebegin agzina. Bi sure de o sekilde emerek cekti sutu. Siringadan cok daha kolay ☺☺

Evet benim de enerjim düştü. Oğlum huysuz ve huzursuz değil çok şükür., aşırı gaz problemi de yok ama buna rağmen çok yorgun hissediyorum.

Kızlar merhaba nasil gidiyor ben cok. Zorlanıyorum oglum 1 mayis dogumlu abisi 19 aylik bazen cok fena kıskanıyor tokatlamak istiyor
Bir kac gündür yalniz bakiyorum ikisine inanilmaz yoruluyorum
Hele karantina sürecinde 4 gün eşim gündüz 2 den gece 12 ye kadar calisti ben 4 gün boyunca evden çıkmadan kimse yardima gelmeden baktim delirme noktasindaydim
Ne kiloma bakar oldum nede kendime
Zaten kilolu hamile kalmistim
Su an catlaklarim gitti ama göbeğim sarkik sanki
Aynaya bakıyorum üzülüyorum oglumu emziriyorum hem mamada veriyorum aranmaya devam ederse
Bu sarkik göbegi ne yapacağım bilmiyorum
Özgüvenim sıfır
Büyük oğlum hircin oldu biraz geçen sehpayi kırdı kızdım defalarca uyarmama rağmen durmadı küçük oğlum uyumuyor agliyor büyükte bebek sonuçta ilgi istiyor ilgilenemedim o an
Mobilyayi cizdi,orayi silerken masaya koyduğum corbayi cikip döktü mobilyayi bıraktım corbaya koştum onu hallederken sehbayi devirdi 2 tur cevirip kırdı dayanamadim kafasina Yuzune elimle vurdum O aglamaya başlayınca ben sinirlerim boşaldı nasil yapabildim diye aglamaya başladım sanki benden bir canavar çıktı o an su an yazarken bile ağlıyorum bu olay olali 3-4 gün oldu
İnsallah hatirlamaz dua ediyorum sakin kalmaya çalışıyorum ama cok zorbir surec ne lohusalik yasadim,ne bisey
Eşim bazen cok anlayissiz ayakta çalışıyor yorgun geliyor
Tutumlu olalım ev değişelim vs demekten ne bir yere gidiyoruz ne bir hediye namina çöp bile almadi 2 senede 2 evlat verdim lükste gözüm yok ama bunlar hep içimde kaldı hersey üst üste geliyor sanki cok mutsuzum bu aralar
Annemler sehir dışına cikti
Kayınvalidem görümcemin doğumu için sehir dışına çıktı
Allah yardimcim Olsun

Canim bende 3 cocuk var biri daha 26 gunluk ilk.2 cocugumun arasi 18 ay ve ailem sehir disindaydi tek basima baktim.ki yasimda cok kucuktu daha 23 yasindaydim 2 evladim vardi cok zorlanmistim suan 32 yasindayim ama yine de 3 une bakarken zorlaniyorum cok dogal bebisler daha ufak ve lohusa sayilirsin daha duygusalsin inan 3 cocugumda da esim hediye almadi ama.altinda art niyet arama kimi esler gercekten espirili tabirle odun olabiliyor o da bu kargasa da akıl edememistir bi toparlayin.kendinizi hele suan 2 bebek zor esinde suan kafa karisik cunku zamanla.duzeliyor inan ki takilma cok fazla bugunlerin tadini cikar buyuduklerinde ayni yaslarda 2 cocuk karsinda bır bır konusuyorlar cunku ben soyle yapardim 2.bebegim kucak.isterdi 1.oyun bende bebegi kucagima alir 1.cocugumla saklambac oynardim bi dene derim

Canım saholasin deneyeceğim dedigini
Evet atamadim daha sanirim hormonlar beni ee geçirmiş durumda halen
Simdi aksam yikayip katladığım çamaşırları savuruyor eve bende küçüğü emziriyorum ne diyom karışmıyorum kızmıyorum bile

Arkadaslar 1 ay ay asisini yaptiranlar damla seklindemi yoksa ignemi bide agri ates tapiyirmu6

Arkadaşlar çevresinde yenidoğan bebeğinin safra kesisinde çamurlaşma oluşan var mı? Abimin kızı oldu solunum sıkıntısından dolayı küveze aldılar. Şimdi solunum ile ilgili bir sıkıntısı kalmamış ama doktor bu sefer de safra kesesinde çamurlaşmaya rastladık demiş. Taş olup olmadığından emin değilim çünkü devlet hastanesi ve yoğun bşr hastane doktor net bilgi vermemiş. Tedavisi nasıl olacak ciddi bir sıkıntı mı? Konuyla ilgili bilgisi olan varsa yazabilir mi?

Öncelikle sakin ol iki çocuğunun da sana ihtiyacı var ve öncelikle senin sana ihtiyacın var sen iyi ol ki onlarda iyi olsunlar bu mutsuzluk gelip geçici nedendir bilmem bu 40 gün sıkıntı insanın çok ağlaması geliyor her şey üstüne geliyor ama geçiyor iyi düşün çabuk toparla ben dedim ben şimdi hasta olsam kim bakacak bebeğime nasıl olacak deli gibi bekledim onu ilk bebeğimi de kaybetmiştim o yüzden daha başka bekledik acilen toparlamam lazım diye diye bu günlere geldik şimdi çok daha iyiyim ben ona o bana alıştı yuvarlanıp gidiyoruz hediye bana da gelmedi ama çok yardımcı oldu hastanede olsun evde olsun işten gelsin hemen eline veriyorum gazını çıkar ya da biraz ilgilen diye çok yorgun değilse hasta değilse bakar elinden geleni yapıyorsa çok takma erkekler bizim kadar ilgilenmezler hep derim bütün sanciyi acıyı biz çekelim onlar babaci olsun iyi olsunlar da çok şükür iyiki var büyük çocuk kiskaniyordu tek başına kraldi sonuçta alışması için zamana ihtiyacı var mesala sevdiği bir yiyecek ya da istediği bir oyuncak alın bunu kardeşin hediyesi deyin yavaş yavaş alışsın benim akrabamin durumu aynı çocuk daha 2 yaşında yok bebek sayilir kardeşini bir öpüyor 2 dövmek istiyor zamanla düzelir ins önce siz iyi olun onlar da iyi olacaktir

Allah yardımcınız olsun ben 1 bebeğe zor bakıyorum. Sürekli ilgi istiyor. Sizi düşünemedim. Anneniz ya da yakın bir akrabadan rica etseniz yardıma gelseler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…