Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Merhaba,
Bende 7+1 olarak devam eden bir gebeyim.
Cok sukur kalp atışlarını duyduk.
Bir dahaki randevum 3 hafta sonra.

Gecen sene nisan ayında malesef bir kayıp yasadım.
1 oğlum var.
2. cocugum olacak yani Rabbim nasip ederse.
Hepimize sagliklı, rahat bir hamilelik süreci diliyorum.

6+1 daha canım
ablam çok vuruldu iğne tüp bebek için. Onda gördüm o morlukları
rabbim isteyen herkese nasip etsin hamile olmayı cnim. Evet cnim benim AbLam'Da 10 senenin üstüne hamile kaldı 1bcuk yaşında oğlu var bn başka dr.gdiyodum 3cude ablamin dr gttim çok şükür tuttu oda vuruluyodu bu igneden bende vuruluyorum ödem topladı şişti artk vurulacak yer yok okadar ktu olmuş hemşireler diyor.
Senn kaçıncı denemen kaç yaşındasin ve embiriyo konulduğu andan mi yoksa son adet tarihinden mi sayılıyor hamilelik tup bebekte?

canım benimki tüp bebek değil normal. Bende kist var doktor onun için progestan verdi

Kızlar karnımdaki ağrı beni korkutuyor ya hafif regl ağrısı olur ya, hep öyle bir ağrım var.

Günaydın,güzel haberler almak ne güzel,bizde 6+2 yiz,yarını dört gözle bekliyorum,daha kesesini bile görmedim bakalım

Arkadaslar merhaba, simdi doktordan ciktim. 6+4 ve 6+3 olarak çift yumurta ikizlerimiz varmis 2 bebis geliyor biz saf gibi olduk ikisininde kalp atışını duyduk çok şükür Allahim neler nasip ediyor

Amanınnnnnnnnn gözünüz aydınn,tüp bebekmiydi yoksa normal yolla mı ikiz? Hemde çift yumurta en sevdiğimmm

Çok saçma değil mi
Yok işte çocuklular daha mutsuz çocuksuzlar daha mutlu. Kim kimin mutluluk derecesini nasıl ölçebilir ki.

Çok saçma değil mi
Yok işte çocuklular daha mutsuz çocuksuzlar daha mutlu. Kim kimin mutluluk derecesini nasıl ölçebilir ki.

Çocuk konusunu kapattığım günlerde karnım ağırdığında korkmuyodum ama bak şimdi öyle mi ben bu tezi destekliyorum evettt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…