Arkadaslar merhaba, simdi doktordan ciktim. 6+4 ve 6+3 olarak çift yumurta ikizlerimiz varmis 2 bebis geliyor biz saf gibi olduk ikisininde kalp atışını duyduk çok şükür Allahim neler nasip ediyor
Hanımlar ilk haftalarda yaşadığınız sorunlar nedir?
Bende herşey bir yana gaz sorunsalı var..karnım gazdan şişiyor ve bu beni inanılmaz halsiz yapıyor. .haliyle hiç bir şey yiyesim olmuyor.
Normal mi bu kadar gaz..
Ultrasonda dahi Dr gazı gördü keseyi gazdan sebep net göremediğini söyledi.
Ayrıca birde bugün yapiskan icinde kirmizilik olan akinti oldu..
Bunlar normal deyin bana lütfen :)
kızlar 5 hafta 6 günlük hamile görünüyorum programda :) ultrasona daha hiç girmedim ve çok sabırsızlanıyorum eşim şehir dışına çıkacak bugün bende çarşamba ultrasona gideyim diye düşünmüştüm ama uçak biletini pazardan cumaya çekmiş ilk ultrasona birlikte gidelim diye. şimdi onu beklemeden gitmek istemiyorum ama çok da sabırsızlanıyorum cuma olsun diye. beklememin çocuk için olumsuz bir yanı olabilirmi yani biran önce git dermisiniz yoksa bekleyeyimmi sadece folik asit kullanıyorum acaba bu haftalar yeni ilaçlara başlanırmı
Sat gunumuz seninle ayni ama ben kalp atisini daha 1 hafta sonra duymaya gidecem. Cunku ilk keseyi gormeye gittigimizde nornal ultrasonda degil alttan bakinca gordu ve kucuk dedi. Gec dollenne olabilir belki o yuzden aslinda bu hafta cuma gunu icin gel dedi ama calistigim icin ancak haftaya pazartesi ya da sali gitmeyi dusunuyorum.