Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Arkadaslar merhaba, simdi doktordan ciktim. 6+4 ve 6+3 olarak çift yumurta ikizlerimiz varmis 2 bebis geliyor biz saf gibi olduk ikisininde kalp atışını duyduk çok şükür Allahim neler nasip ediyor
Maşallah ne güzel olmuş,sağlıkla gelişsin bebişler

miriba cınımmmmmm bende yoktum ne zamandır ya bayadır muhabbet dönmüş

Ve konu sahibi hala buralara gelmemiş. İnşallah kötü bir şey yoktur. Cidden merak ettim. Sahipsiz başıboş kaldık yahu.

Neyse,bir sürü yeni çıtırlar gelmiş,herkese selam ederim,ben esra ama siz bana kısaca deli diyebilirsinz

Gaz bende de çok fazla oluyor,normal yani geçen gün çatlıcaktım,nefes alamadım

kendimi bana kıtır hissettiremezsiniz sayın Esra hnm
iletişimde olan var mı acaba Allah korusun yaaa

Ben düğün alışverişindeyim. Ne zaman hamile kalsam yakın biri evlenir ve herkes daha kalp atışını duyamadan hamile olduğumu öğrenir.

arkadaşlar ciddi konular paylaşıyorlar bizim muhabbetimiz sarmıyor belkisiiii

Biz cahiliz çocuk konusunda

Ama diğer bildiklerimizi de burada anlatamayızz

Allahım karın ağrısından hep bu hallerim yoksa ne kadar ağır başlıyımdır

anlatsana bakiyim bildiklerini biliyor muyum

Iıhhhhhhh olmazzzzz,çocuklarımızın kulakları gelişti artık,uğultuları duyuyorlarmış cehaletini kınıyorummm,sevgi dolu konuşalım lütfen.

For ingilişşşş piiressss nayyynnnnn

Iıhhhhhhh olmazzzzz,çocuklarımızın kulakları gelişti artık,uğultuları duyuyorlarmış cehaletini kınıyorummm,sevgi dolu konuşalım lütfen.

For ingilişşşş piiressss nayyynnnnn
3 aydan sonra duymaya başlamıyorlar mı beaa, kendime çeki düzen veriyorum

kızlar 5 hafta 6 günlük hamile görünüyorum programda :) ultrasona daha hiç girmedim ve çok sabırsızlanıyorum eşim şehir dışına çıkacak bugün bende çarşamba ultrasona gideyim diye düşünmüştüm ama uçak biletini pazardan cumaya çekmiş ilk ultrasona birlikte gidelim diye. şimdi onu beklemeden gitmek istemiyorum ama çok da sabırsızlanıyorum cuma olsun diye. beklememin çocuk için olumsuz bir yanı olabilirmi yani biran önce git dermisiniz yoksa bekleyeyimmi sadece folik asit kullanıyorum acaba bu haftalar yeni ilaçlara başlanırmı

Sat 12 Ağustos 6+5 dün kalp atışını duyduk tahmini doğum 18.05.2020

Sat gunumuz seninle ayni ama ben kalp atisini daha 1 hafta sonra duymaya gidecem. Cunku ilk keseyi gormeye gittigimizde nornal ultrasonda degil alttan bakinca gordu ve kucuk dedi. Gec dollenne olabilir belki o yuzden aslinda bu hafta cuma gunu icin gel dedi ama calistigim icin ancak haftaya pazartesi ya da sali gitmeyi dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…