kızlar 5 hafta 6 günlük hamile görünüyorum programda :) ultrasona daha hiç girmedim ve çok sabırsızlanıyorum eşim şehir dışına çıkacak bugün bende çarşamba ultrasona gideyim diye düşünmüştüm ama uçak biletini pazardan cumaya çekmiş ilk ultrasona birlikte gidelim diye. şimdi onu beklemeden gitmek istemiyorum ama çok da sabırsızlanıyorum cuma olsun diye. beklememin çocuk için olumsuz bir yanı olabilirmi yani biran önce git dermisiniz yoksa bekleyeyimmi sadece folik asit kullanıyorum acaba bu haftalar yeni ilaçlara başlanırmı
folik asit ve gerekli görüyorsa kan sulandırıcı ilaç/iğnenin haricinde ilk haftalarda bir şey verilmedi bana şahsen,o yüzden eşini de kırma derim İnşallah hayırlı haberler duyarsınız
Sat gunumuz seninle ayni ama ben kalp atisini daha 1 hafta sonra duymaya gidecem. Cunku ilk keseyi gormeye gittigimizde nornal ultrasonda degil alttan bakinca gordu ve kucuk dedi. Gec dollenne olabilir belki o yuzden aslinda bu hafta cuma gunu icin gel dedi ama calistigim icin ancak haftaya pazartesi ya da sali gitmeyi dusunuyorum.
kızlar 5 hafta 6 günlük hamile görünüyorum programda :) ultrasona daha hiç girmedim ve çok sabırsızlanıyorum eşim şehir dışına çıkacak bugün bende çarşamba ultrasona gideyim diye düşünmüştüm ama uçak biletini pazardan cumaya çekmiş ilk ultrasona birlikte gidelim diye. şimdi onu beklemeden gitmek istemiyorum ama çok da sabırsızlanıyorum cuma olsun diye. beklememin çocuk için olumsuz bir yanı olabilirmi yani biran önce git dermisiniz yoksa bekleyeyimmi sadece folik asit kullanıyorum acaba bu haftalar yeni ilaçlara başlanırmı
Hayırlı olsun canım. Ben de dra ilk 6+3te gitmiştim ve de sadece folik asit vermişti. Kalp atışını duyduktan sonra senden tahliller istetecek ve ona göre ekstra vitaminler verecek. Yani cuma günü eşinle gitmekte bir sakınca olmadığı gibi bence en güzeli Hangi programı kullanıyorsun merak ettim.
folik asit ve gerekli görüyorsa kan sulandırıcı ilaç/iğnenin haricinde ilk haftalarda bir şey verilmedi bana şahsen,o yüzden eşini de kırma derim İnşallah hayırlı haberler duyarsınız
Folik asit zaten 1 ay önceden kullanıyordum ben ama başka birşey demedi..kan sulandırıcı hangi durumlarda veriliyor.
Birde benim bünye vücut hormonlar artık neyse bilemiyorum..fenalardalar..
19 eylül den beri gaz sorunu olan, göbeği resmen 6 aylıkA çıkan ben dün gece ishale çevirdi.
İyi mi kötü mü anlayamadığim gibi bu değişimlere adapte olamadım.
Kontrolüm ayın 7 de..beklemek ayrıca bi stres :)
Selam kizlar pazar gününden beri kanamalarım devam ediyor bildiğim kırmızı kanama ama Dr um yat ve dinlen parçalı bir şekilde gelmedikçe diyor yarın tekrar proluton iğne olacağım Progestan 200 Luk sabah akşam aliyorum ve Dr kontrole çağırdı yarın hem korkuyorum hemde artık bu belirsizlikten kurtulmak istiyorum umarım bebeğim hala benimledir.Saglicakla hepimiz kucağımıza alalım inşallah.
Yarın kontrolde doktora bu ağrılarımı söylicem yine. Eğer bana yine rahim büyüyor bilmem ne derse hırçınlaşabilirim,dinazormu doğuracaz arkadaş ne bitmeyen büyüme bu. Kurtulamıyorum bu ağrılardan ya.