Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

folik asit ve gerekli görüyorsa kan sulandırıcı ilaç/iğnenin haricinde ilk haftalarda bir şey verilmedi bana şahsen,o yüzden eşini de kırma derim İnşallah hayırlı haberler duyarsınız

Ne. Kadar geç o kadar iyi ... Herşey net olur canım sıkma canını

Hayırlı olsun canım. Ben de dra ilk 6+3te gitmiştim ve de sadece folik asit vermişti. Kalp atışını duyduktan sonra senden tahliller istetecek ve ona göre ekstra vitaminler verecek. Yani cuma günü eşinle gitmekte bir sakınca olmadığı gibi bence en güzeli Hangi programı kullanıyorsun merak ettim.

Hayırlı olsun canım folik asit yeterli, ağrın olmadığı sürece beklemen sorun değil hem kalp atışı duyarsınız

folik asit ve gerekli görüyorsa kan sulandırıcı ilaç/iğnenin haricinde ilk haftalarda bir şey verilmedi bana şahsen,o yüzden eşini de kırma derim İnşallah hayırlı haberler duyarsınız

Folik asit zaten 1 ay önceden kullanıyordum ben ama başka birşey demedi..kan sulandırıcı hangi durumlarda veriliyor.

Birde benim bünye vücut hormonlar artık neyse bilemiyorum..fenalardalar..
19 eylül den beri gaz sorunu olan, göbeği resmen 6 aylıkA çıkan ben dün gece ishale çevirdi.
İyi mi kötü mü anlayamadığim gibi bu değişimlere adapte olamadım.
Kontrolüm ayın 7 de..beklemek ayrıca bi stres :)

Selam kizlar pazar gününden beri kanamalarım devam ediyor bildiğim kırmızı kanama ama Dr um yat ve dinlen parçalı bir şekilde gelmedikçe diyor yarın tekrar proluton iğne olacağım Progestan 200 Luk sabah akşam aliyorum ve Dr kontrole çağırdı yarın hem korkuyorum hemde artık bu belirsizlikten kurtulmak istiyorum umarım bebeğim hala benimledir.Saglicakla hepimiz kucağımıza alalım inşallah.

Yarın kontrolde doktora bu ağrılarımı söylicem yine. Eğer bana yine rahim büyüyor bilmem ne derse hırçınlaşabilirim,dinazormu doğuracaz arkadaş ne bitmeyen büyüme bu. Kurtulamıyorum bu ağrılardan ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…