Yarın kontrolde doktora bu ağrılarımı söylicem yine. Eğer bana yine rahim büyüyor bilmem ne derse hırçınlaşabilirim,dinazormu doğuracaz arkadaş ne bitmeyen büyüme bu. Kurtulamıyorum bu ağrılardan ya.
8. haftadan sonra sık sık olmamaya başladı benim ağrılar 3 günde bir falan hisseder oldum, tamamen geçmeyecek herhalde uygulamaya göre portakal kadar olmuş rahim benim hissettiğim karpuz
8. haftadan sonra sık sık olmamaya başladı benim ağrılar 3 günde bir falan hisseder oldum, tamamen geçmeyecek herhalde uygulamaya göre portakal kadar olmuş rahim benim hissettiğim karpuz
La sana bana portakal yakışmaz hakiki adana karpuzudur o ne güldüm yarabbim. Bakalım benim bukelamun çocuğum yarın kaç haftalık çıkacak,özgür ruh ya,hergün başka,kime çektiyse
ay canım eşim dünden beri evi değiştirmeyi düşünüyor şuan 3+1 evde oturuyoruz bize ancak 5+1 ev yeter deyip duruyor arabayı büyütecek transporter alacak ancak sığarız diyor :)
Kızlar selam umarım herkes iyidir Daha önce bu konu konuşuldu mu bilmiyorum ama sağlık ocağındaki ebelere kendiniz mi bildirdiniz yoksa oradan aradılar mı ?
Selam kizlar pazar gününden beri kanamalarım devam ediyor bildiğim kırmızı kanama ama Dr um yat ve dinlen parçalı bir şekilde gelmedikçe diyor yarın tekrar proluton iğne olacağım Progestan 200 Luk sabah akşam aliyorum ve Dr kontrole çağırdı yarın hem korkuyorum hemde artık bu belirsizlikten kurtulmak istiyorum umarım bebeğim hala benimledir.Saglicakla hepimiz kucağımıza alalım inşallah.
Bi kaç gündür giremiyordum, 15 sf falan okudum. Kabızlık için doktora sordum, kefir yada yeşil çay içiyorum bende işe yarıyor. Cinsel ilişki konusunda da doktor kanama olmadığı sürece fazla zorlamadan yapabilirsiniz dedi. 6+5te keseyi gördük,vajinal ultrasonda rahatsız olduğum için kalp atışına 3 hafta sonra bakalım dedi şuan 8+1.
11 ekim gibi gidicez. Bizi seyrek çağırıyor
Yeşil çay icmemelisinuz bildiğim kadarıyla
Yeni doktorum bana ıhlamuru bile yasakladı
Yeşil çay da ödem attırıcı olduğu için gereğinden fazla lavaboya çıkartır
Bence icmeyin
La sana bana portakal yakışmaz hakiki adana karpuzudur o ne güldüm yarabbim. Bakalım benim bukelamun çocuğum yarın kaç haftalık çıkacak,özgür ruh ya,hergün başka,kime çektiyse
Kızlar perşembe günü doktora gitmeyi düşünüyorum 7+4 olacaz doktorun söylediği son tarihle. Sat a göre ise tam 8 haftalık olacaz kalp atışlarını duyabilir miyiz? Çalışıyorum da ben çok sık üst üste gidemiyorum hakkımı pazartesine mi bıraksam en son gittiğimde 5 haftalık idim sadece keseyi gördük merak içindeyim
Hanımlar ilk haftalarda yaşadığınız sorunlar nedir?
Bende herşey bir yana gaz sorunsalı var..karnım gazdan şişiyor ve bu beni inanılmaz halsiz yapıyor. .haliyle hiç bir şey yiyesim olmuyor.
Normal mi bu kadar gaz..
Ultrasonda dahi Dr gazı gördü keseyi gazdan sebep net göremediğini söyledi.
Ayrıca birde bugün yapiskan icinde kirmizilik olan akinti oldu..
Bunlar normal deyin bana lütfen :)
Bende yumurtlama döneminden beri gaz ve şişkinlik var
Kaç aylık hamile gibi gobegim
Doktora sormayı unuttum
Kefir ve bol su içip ,lifli besleniyorum ama geçmedi bir türlü
Benim ilk kontrolüm 27 eylül Du. .
7 ekime tekrar gün verdiler ve sisteme o zaman isleyeceklerini söylediler.
Sanırım hadsizce daha çok yeni düşer falan diye düşündüler hatta o minvalde bişeyler geveledi ağzında. .
Bende sonradan anladım sen kimsin ki ömür biciyorsun diyemedim..
Bende yumurtlama döneminden beri gaz ve şişkinlik var
Kaç aylık hamile gibi gobegim
Doktora sormayı unuttum
Kefir ve bol su içip ,lifli besleniyorum ama geçmedi bir türlü
Kefirı çok severim bende ama evde yapmak için maya bulamadım. .
İçim kefirin tadını sevdim ama oda market ürünü emin olamadım. Siz kendiniz mi yapıyorsunuz
Uygulamaya göre bakmamak gerek,bu konuda doktorumun yaptıığı açıklama beni çok tatmin etti,cihazlar bebeklerin ölçüsüne göre hafta gün verir,ölçüde bebeğin pozisyonuna göre değişir,pazartesi günü ölçümde 8+1 çıkan çocuğumun pozisyonu ok gibiydi,3 gün sonra gitmem gerekti ve yine 8+1 çıktı çünkü büzüşük duruyodu. Doktorun yaptığı yorumlara tav oluyorum ben o cinslerdenim,sende uygulamayı falan çok takma,bebek ne ölçülürse o :)
Arkadaslar merhaba, simdi doktordan ciktim. 6+4 ve 6+3 olarak çift yumurta ikizlerimiz varmis 2 bebis geliyor biz saf gibi olduk ikisininde kalp atışını duyduk çok şükür Allahim neler nasip ediyor
Kefirı çok severim bende ama evde yapmak için maya bulamadım. .
İçim kefirin tadını sevdim ama oda market ürünü emin olamadım. Siz kendiniz mi yapıyorsunuz