Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
çok tebrik ederim,ben 5 senede 1 çocuğu anca yaptım millet aynı anda ikiz yapıyor yahu allah hayırlısını nasip etsin inşallah
O da bişey mi ben 1.5 sene iliskiye girememistim nasip, hayirlisi.. Allahim tek çift kiz erkek sağlıcakla kavustursun hepimizi

8. haftadan sonra sık sık olmamaya başladı benim ağrılar 3 günde bir falan hisseder oldum, tamamen geçmeyecek herhalde uygulamaya göre portakal kadar olmuş rahim benim hissettiğim karpuz

8. haftadan sonra sık sık olmamaya başladı benim ağrılar 3 günde bir falan hisseder oldum, tamamen geçmeyecek herhalde uygulamaya göre portakal kadar olmuş rahim benim hissettiğim karpuz

La sana bana portakal yakışmaz hakiki adana karpuzudur o ne güldüm yarabbim. Bakalım benim bukelamun çocuğum yarın kaç haftalık çıkacak,özgür ruh ya,hergün başka,kime çektiyse

Napariz bilmiyorum herseyden 2 şer 2 şer battıkkk
ay canım eşim dünden beri evi değiştirmeyi düşünüyor şuan 3+1 evde oturuyoruz bize ancak 5+1 ev yeter deyip duruyor arabayı büyütecek transporter alacak ancak sığarız diyor :)

Allah yrdimcin olsun cnm cok cok zor drumlar defalarca yasadim sabredebilmen guzel ben hergun doktora gidiyordum belirsizlik bitsin artik dye

Yeşil çay icmemelisinuz bildiğim kadarıyla
Yeni doktorum bana ıhlamuru bile yasakladı
Yeşil çay da ödem attırıcı olduğu için gereğinden fazla lavaboya çıkartır
Bence icmeyin

La sana bana portakal yakışmaz hakiki adana karpuzudur o ne güldüm yarabbim. Bakalım benim bukelamun çocuğum yarın kaç haftalık çıkacak,özgür ruh ya,hergün başka,kime çektiyse
herhalde şanımıza cüssemize yakışır olmalı ne o öyle pırtıkıl 9 haftalığı geçmek istemiştir inşallah

Beni doktorum 7+2 de çağırdı
Duyarsınız bence

Bende yumurtlama döneminden beri gaz ve şişkinlik var
Kaç aylık hamile gibi gobegim
Doktora sormayı unuttum
Kefir ve bol su içip ,lifli besleniyorum ama geçmedi bir türlü

Benim uygulamaya göre şuan 6.haftadayım. .
Dr 4+4 dedi hatta tam 4 diyelim dedi..ki tarih 26 eylüldü.
Hangisini baz almalı.

Kalp atışını duyunca giderim diye düşünüyordum
Hastaneye gittigimin ertesi günü aradılar sisteme düşmüş hamile misiniz diye?

Benim ilk kontrolüm 27 eylül Du. .
7 ekime tekrar gün verdiler ve sisteme o zaman isleyeceklerini söylediler.
Sanırım hadsizce daha çok yeni düşer falan diye düşündüler hatta o minvalde bişeyler geveledi ağzında. .
Bende sonradan anladım sen kimsin ki ömür biciyorsun diyemedim..

Bende yumurtlama döneminden beri gaz ve şişkinlik var
Kaç aylık hamile gibi gobegim
Doktora sormayı unuttum
Kefir ve bol su içip ,lifli besleniyorum ama geçmedi bir türlü

Kefirı çok severim bende ama evde yapmak için maya bulamadım. .
İçim kefirin tadını sevdim ama oda market ürünü emin olamadım. Siz kendiniz mi yapıyorsunuz

Benim uygulamaya göre şuan 6.haftadayım. .
Dr 4+4 dedi hatta tam 4 diyelim dedi..ki tarih 26 eylüldü.
Hangisini baz almalı.

Uygulamaya göre bakmamak gerek,bu konuda doktorumun yaptıığı açıklama beni çok tatmin etti,cihazlar bebeklerin ölçüsüne göre hafta gün verir,ölçüde bebeğin pozisyonuna göre değişir,pazartesi günü ölçümde 8+1 çıkan çocuğumun pozisyonu ok gibiydi,3 gün sonra gitmem gerekti ve yine 8+1 çıktı çünkü büzüşük duruyodu. Doktorun yaptığı yorumlara tav oluyorum ben o cinslerdenim,sende uygulamayı falan çok takma,bebek ne ölçülürse o :)

Arkadaslar merhaba, simdi doktordan ciktim. 6+4 ve 6+3 olarak çift yumurta ikizlerimiz varmis 2 bebis geliyor biz saf gibi olduk ikisininde kalp atışını duyduk çok şükür Allahim neler nasip ediyor
Ahh ne kadar güzel, çok şükür tebrik ederim.
Çift embriyo mu koyulmuştu, yoksa normal yolla mı ikiz?

Kefirı çok severim bende ama evde yapmak için maya bulamadım. .
İçim kefirin tadını sevdim ama oda market ürünü emin olamadım. Siz kendiniz mi yapıyorsunuz

Ben altınkılıç marka kefir içiyorum, doktorum da altınkılıç markayı önermişti. Tadını fena değil, bir şekilde içiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…