Uygulamaya göre bakmamak gerek,bu konuda doktorumun yaptıığı açıklama beni çok tatmin etti,cihazlar bebeklerin ölçüsüne göre hafta gün verir,ölçüde bebeğin pozisyonuna göre değişir,pazartesi günü ölçümde 8+1 çıkan çocuğumun pozisyonu ok gibiydi,3 gün sonra gitmem gerekti ve yine 8+1 çıktı çünkü büzüşük duruyodu. Doktorun yaptığı yorumlara tav oluyorum ben o cinslerdenim,sende uygulamayı falan çok takma,bebek ne ölçülürse o :)
Desene hala portakal tohumu kadarız
25 ağustos son adetin ilk günü ona göre program 5+2 6.hafta diyor..
Aslinda yine Dr un dediğine denk geliyor sanki..
4+4 un üstüne 5 gün geçti
Olduk 5+2
Tam ilkokul matematiğine döndü benim hesap
5 eyluldu benim transferim, senin ne zamandı canım?
Cumartesi sabah gidecegiz, cok heyecanlıyım
Senin için de hayırlı olsun, cok sevindim.
Hangi ilaçlara devam ediyorsun?
Canim öncelikle hayırlı olsun ikiz gebelik için dogana kadar zaten zor doğduktan sonra ayrı zor ama çok ama çok güzel öyle bi duygu tebrik ederim özel ve güçlü anne benimde ikizlerim var Allah isteyen herkese nasip etsin
kızlar 5 hafta 6 günlük hamile görünüyorum programda :) ultrasona daha hiç girmedim ve çok sabırsızlanıyorum eşim şehir dışına çıkacak bugün bende çarşamba ultrasona gideyim diye düşünmüştüm ama uçak biletini pazardan cumaya çekmiş ilk ultrasona birlikte gidelim diye. şimdi onu beklemeden gitmek istemiyorum ama çok da sabırsızlanıyorum cuma olsun diye. beklememin çocuk için olumsuz bir yanı olabilirmi yani biran önce git dermisiniz yoksa bekleyeyimmi sadece folik asit kullanıyorum acaba bu haftalar yeni ilaçlara başlanırmı
Arkadaslar merhaba, simdi doktordan ciktim. 6+4 ve 6+3 olarak çift yumurta ikizlerimiz varmis 2 bebis geliyor biz saf gibi olduk ikisininde kalp atışını duyduk çok şükür Allahim neler nasip ediyor
merhabalar kızlar yarın doktora gidicem çok heyecanlıyım ya gerçekten çok merak ediyorum inşallah kalp atışı duyarım 6+4 bugün sabahtan gidicez zaten sıram önce bakalım cidden böyle kıpır kıpır içim oğlumda erken gitmiştim ilk acemilik bunda 2 buçuk hafta sonra gidiyorum inşallah sağlıklıdır miniğim ve pıt pıt kalbini duyarım
Dr uma güveniyorum çünkü ilk oglumdan beri tanıyor bizi tüp bebeğimi de o yapmıştı onun dediğine göre ne kadar çok hareket o kadar çok risk yatıp beklemek senin için daha hayırlı dedi fazla düşünmemeye çalışıyorum beceremesem de umarım hakkımızda hayırlısı ne ise o olur
5 eyluldu benim transferim, senin ne zamandı canım?
Cumartesi sabah gidecegiz, cok heyecanlıyım
Senin için de hayırlı olsun, cok sevindim.
Hangi ilaçlara devam ediyorsun?
İlk bebişim de öyleydim ama sonlara doğru bel ağrısı mide yanması nefes darlığı kas spazmı geliyor ahahah korkmayın ama bu gebelik zor iş sonrası da zor Allah'tan çok tatlı sıpalar. şimdi bulantı halsizlik yaşıyorum
Ya muhteşem ötesi bir şey bir cana tanıklık etmek, doğum yaptığım günün ertesi çok ağlamıştım aman Allah'ım sen ne büyüksün, ölüm de gerçek diye baya bir leyla oluyor kafa tabi :) insan korkuyor anne olduktan sonra bebeği için yaşamak istiyor hep.
ay canım eşim dünden beri evi değiştirmeyi düşünüyor şuan 3+1 evde oturuyoruz bize ancak 5+1 ev yeter deyip duruyor arabayı büyütecek transporter alacak ancak sığarız diyor :)
Arkadaslar merhaba, simdi doktordan ciktim. 6+4 ve 6+3 olarak çift yumurta ikizlerimiz varmis 2 bebis geliyor biz saf gibi olduk ikisininde kalp atışını duyduk çok şükür Allahim neler nasip ediyor
İlk bebişim de öyleydim ama sonlara doğru bel ağrısı mide yanması nefes darlığı kas spazmı geliyor ahahah korkmayın ama bu gebelik zor iş sonrası da zor Allah'tan çok tatlı sıpalar. şimdi bulantı halsizlik yaşıyorum
Canim öncelikle hayırlı olsun ikiz gebelik için dogana kadar zaten zor doğduktan sonra ayrı zor ama çok ama çok güzel öyle bi duygu tebrik ederim özel ve güçlü anne benimde ikizlerim var Allah isteyen herkese nasip etsin
Beni ne bekliyo bilmiyorum, biraz endişeliyim ama ilk gebelik oldugu icin zaten endiseli olucaktim allahim kolayligini verir insallah.. benim en buyuk korkum dogum ve kocaman bir karin onlara 47 kilom ile yetebilirmiyim bilmiyorum