Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

Desene hala portakal tohumu kadarız
25 ağustos son adetin ilk günü ona göre program 5+2 6.hafta diyor..
Aslinda yine Dr un dediğine denk geliyor sanki..
4+4 un üstüne 5 gün geçti
Olduk 5+2
Tam ilkokul matematiğine döndü benim hesap

Tamam tamam sustum

canım ben dün gittim ve hem kalp atışını hem keseyi gördüm bence sende görebilirsin sonuçta sen benden önce transfer olmuştun.
5 eyluldu benim transferim, senin ne zamandı canım?
Cumartesi sabah gidecegiz, cok heyecanlıyım
Senin için de hayırlı olsun, cok sevindim.
Hangi ilaçlara devam ediyorsun?

Normal yolla canim, ay evet cift yumurta bide eesekkur ederiimmm
Canim öncelikle hayırlı olsun ikiz gebelik için dogana kadar zaten zor doğduktan sonra ayrı zor ama çok ama çok güzel öyle bi duygu tebrik ederim özel ve güçlü anne benimde ikizlerim var Allah isteyen herkese nasip etsin

Tebrikler Sağlıkla gelsin inşallah minik

Arkadaslar merhaba, simdi doktordan ciktim. 6+4 ve 6+3 olarak çift yumurta ikizlerimiz varmis 2 bebis geliyor biz saf gibi olduk ikisininde kalp atışını duyduk çok şükür Allahim neler nasip ediyor

Tebrikler
Topigin ilk ve tek ikizi sanırım değil mi?
Allah sağlıkla kucağınıza almayı büyütmeyi nasip etsin inşallah

merhabalar kızlar yarın doktora gidicem çok heyecanlıyım ya gerçekten çok merak ediyorum inşallah kalp atışı duyarım 6+4 bugün sabahtan gidicez zaten sıram önce bakalım cidden böyle kıpır kıpır içim oğlumda erken gitmiştim ilk acemilik bunda 2 buçuk hafta sonra gidiyorum inşallah sağlıklıdır miniğim ve pıt pıt kalbini duyarım

Allah yrdimcin olsun cnm cok cok zor drumlar defalarca yasadim sabredebilmen guzel ben hergun doktora gidiyordum belirsizlik bitsin artik dye
Dr uma güveniyorum çünkü ilk oglumdan beri tanıyor bizi tüp bebeğimi de o yapmıştı onun dediğine göre ne kadar çok hareket o kadar çok risk yatıp beklemek senin için daha hayırlı dedi fazla düşünmemeye çalışıyorum beceremesem de umarım hakkımızda hayırlısı ne ise o olur

5 eyluldu benim transferim, senin ne zamandı canım?
Cumartesi sabah gidecegiz, cok heyecanlıyım
Senin için de hayırlı olsun, cok sevindim.
Hangi ilaçlara devam ediyorsun?
7 Eylüldü canım benimde şuan tüm ilaçlara devam ediyorum. Ama 4 gün sonra estrofemi bırakacağım diğerlerine devam

Baş dönmesi ve mide bulantısı yaşamayan gaz sorunu olmayan süper gebelerden varmı aramızda? Halsizlikten bayılıp kalıcam

Baş dönmesi ve mide bulantısı yaşamayan gaz sorunu olmayan süper gebelerden varmı aramızda? Halsizlikten bayılıp kalıcam
İlk bebişim de öyleydim ama sonlara doğru bel ağrısı mide yanması nefes darlığı kas spazmı geliyor ahahah korkmayın ama bu gebelik zor iş sonrası da zor Allah'tan çok tatlı sıpalar. şimdi bulantı halsizlik yaşıyorum

Maşallah suphanallah..
Bir sperm damlasına can veren Rabbim..varlığını inkar edenlere bundan büyük kanıt mi var..
Ya muhteşem ötesi bir şey bir cana tanıklık etmek, doğum yaptığım günün ertesi çok ağlamıştım aman Allah'ım sen ne büyüksün, ölüm de gerçek diye baya bir leyla oluyor kafa tabi :) insan korkuyor anne olduktan sonra bebeği için yaşamak istiyor hep.

ay canım eşim dünden beri evi değiştirmeyi düşünüyor şuan 3+1 evde oturuyoruz bize ancak 5+1 ev yeter deyip duruyor arabayı büyütecek transporter alacak ancak sığarız diyor :)
Uf fırsat bu fırsat evi yenile sende siz kac haftadasiniz simdi cift yumurta mi tek yumurta mi

Arkadaslar merhaba, simdi doktordan ciktim. 6+4 ve 6+3 olarak çift yumurta ikizlerimiz varmis 2 bebis geliyor biz saf gibi olduk ikisininde kalp atışını duyduk çok şükür Allahim neler nasip ediyor
oy maşallah sağ salim kucağına al inşallah kuzularını, her kadının ilk hamilelikte hayali ikiz oluyor, Allah kolaylık versin

İlkindede böyleydim ben hani her gebelik farklıydı neyseki daha. Olmadı inşallah olmaz sadece bulantıyla kalır

Beni ne bekliyo bilmiyorum, biraz endişeliyim ama ilk gebelik oldugu icin zaten endiseli olucaktim allahim kolayligini verir insallah.. benim en buyuk korkum dogum ve kocaman bir karin onlara 47 kilom ile yetebilirmiyim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…