Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

Merhaba sat 10.08.2019 tahmini doğum tarihi 15.04.2020 Trabzon ve 3.cocuk olacak inşallah

Kizlar idrar tahlili yaptirdiniz mi?
Idrar tahlilinde iltihap cikan var mi?

Ilk haftalardaki rutin tahliller yapıldı idrar da içinde ve sorun çıkmadı bende ama iltihap varsa doktor hamilelikte ve emzirmede kullanılan tek kullanımlık şase lerden veriyor ve geçiyor siz idrarda yanma hissediyor musunuz

Banada ondan verdi.
Idrarimda yanma yok ama koyu renk akintim var.
idrarimda koyu renk.
Su da bol icmeye calisiyorum
Biraz endise yaptimda sagolun

Ben 2 hafta önce yaptırdım en son, enfeksiyon var ama üreme yok, şikayetim de yok, bol su içeceğim sadece.. Benim hep çıktığı için çok da önemsemedik açıkçası..

AnaTalia Canım benim bilgileri günceller misin? Doktorum bugün son adet tarihimi 01.08.2019 olarak değiştirdi, malum geç döllenme olduğundan tarihim uyumsuzdu :) Tahmini doğum tarihim de 07.05.2020

Ben 2 hafta önce yaptırdım en son, enfeksiyon var ama üreme yok, şikayetim de yok, bol su içeceğim sadece.. Benim hep çıktığı için çok da önemsemedik açıkçası..
Ben gecen yıl yaptirmistim idrar testi bisi cikmamisti.
Demek bu sene ya da bu zamanlarda olustu.
Bu aksam o tozu kullanicam bakalim

Ben gecen yıl yaptirmistim idrar testi bisi cikmamisti.
Demek bu sene ya da bu zamanlarda olustu.
Bu aksam o tozu kullanicam bakalim
Muhtemelen geçer sizinki ilaçla, benim biraz daha derin bir mevzu, zamanında ağır bir bakteri musallat olmuştu bana bazen yeniden canlanmaya çalışıyor :)

Dün bir tahlil için devlet hastanesine gittim gitmişken de muayene olayım bebişimi göreyim dedim doktor yerinden kalkmadı bir asistan yani sanırım asistandı ultrasona aldı beni ve hocam bebeğin kalp atışı zayıf dedi neye uğradıgımı şaşırdım doktor lütfedip geldi ve yoo burda işte atıyor dedi ayy elim ayağım titredi neden duymadım dedim aletlerimiz ses dinletmiyor dedi gerçekten böyle mi devlete sürekli giden hamişler eğer böyle değilse şikayet edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…