Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
hiçbir şey vermedi. sadece 12 ile 14 hafta arasında geçer dedi.. ilk bebeğimden de alışık olduğum için ben de sadece oturdum bekliyorum :)

ben 3 gundur mide bulantısı ve koku hassasiyeti yasiyodum.yerimden kalkamaz halde şiddetli.işe de gidemedim raporluyum.
simdi uyandım hic bi belirtim yok.eskisi gibiyim? korkuyorum acaba bebeğim iyi midir sizce???

Canim agri yok sukurde iste o bitkisel seylerinde bi zarari olurmu ondan korkuyorum..
Ben çocuklar grip olunca bana da geçmişti geçen hafta insta.dan bal propolis ari sütü ve polen karışımlı bal sipariş ettim 3 günde toparladim tavsiye ederim hatta çocuklara ekstra zeytinyagda çözülmüş propolis de aldım onların öksürüğü 3 günde geçti hiç ilaç kullanmadık şükür tavsiye ederim kadına sorup aldım hamilelikte kullanılır diye ikizlerime hamileyken de çok fena hasta olmuştum bu haftalarda vücut direncinin düşmesi iyiymiş eğer bağışıklık güçlü olursa bebeği mikrop diye atmaya calisirmis

Evet, vallahi napiyolar icerde anlamiyorum, kuduruyolar heralde yoksa bu göbekteki çekişmenin bi anlamı olmalı en sonunda eve ultrason makinasi alicam sizde durumlar nasill, ne var ne yok
Ikiz hamileliği hem çok zor hem çok güzel doğumu büyütmesi ayrı zor ve güzel benim ikizlerim 26 aylık oldular çok şanslı olacaklar inşallah seni anlayıp sana yardımcı olacak insanlar olur etrafında ben yalnız baktım çok yorucu oldu

Ikiz hamileligi olanlar perinatologada gidiyor musunuz. Ikiz olduğu icin riskli gebelik grubuna giriyormuşuz.

Ah beybi sabahın yedisinde uyandım. Ne zaman hafta içi, haftasonu olsa da mis gibi uyusam desem haftasonu 7’de gözler açılıyo 👁👁

Neyse gidim de ekmek kızartim ev eve benzesin ayol
Çocuklu anayım ben belli olsun azıcık

Ekmek kızarttıktan sonra da bi doktora git gariii seni en grubun en rahat anası seçiyorum zalim kadın,peşin satan esnaf gibi kuruldun oraya gitte az çocuğuna ponçik yap

Ekmek kızarttıktan sonra da bi doktora git gariii seni en grubun en rahat anası seçiyorum zalim kadın,peşin satan esnaf gibi kuruldun oraya gitte az çocuğuna ponçik yap
salı gidicem ya modern tıpla tanıştırcam bebeyi

Of of bu nasil tasvirleme yahu canim cektii hemen ekmek kizartmaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…