ben 3 gundur mide bulantısı ve koku hassasiyeti yasiyodum.yerimden kalkamaz halde şiddetli.işe de gidemedim raporluyum.
simdi uyandım hic bi belirtim yok.eskisi gibiyim? korkuyorum acaba bebeğim iyi midir sizce???
Ben çocuklar grip olunca bana da geçmişti geçen hafta insta.dan bal propolis ari sütü ve polen karışımlı bal sipariş ettim 3 günde toparladim tavsiye ederim hatta çocuklara ekstra zeytinyagda çözülmüş propolis de aldım onların öksürüğü 3 günde geçti hiç ilaç kullanmadık şükür tavsiye ederim kadına sorup aldım hamilelikte kullanılır diye ikizlerime hamileyken de çok fena hasta olmuştum bu haftalarda vücut direncinin düşmesi iyiymiş eğer bağışıklık güçlü olursa bebeği mikrop diye atmaya calisirmis
Evet, vallahi napiyolar icerde anlamiyorum, kuduruyolar heralde yoksa bu göbekteki çekişmenin bi anlamı olmalı en sonunda eve ultrason makinasi alicam sizde durumlar nasill, ne var ne yok
Ikiz hamileliği hem çok zor hem çok güzel doğumu büyütmesi ayrı zor ve güzel benim ikizlerim 26 aylık oldular çok şanslı olacaklar inşallah seni anlayıp sana yardımcı olacak insanlar olur etrafında ben yalnız baktım çok yorucu oldu
Haydi bakalım uyanınnn
Sabah oldu camı pencereyi açın eve misssss gibi hava girsin,çayları demleyin,bacaklarınızı uzatın ballı ekmeklerinizi yollayın bebelere.
Benim gibi işte olan fukaralarda eve gitmeyi beklesin
Haydi bakalım uyanınnn
Sabah oldu camı pencereyi açın eve misssss gibi hava girsin,çayları demleyin,bacaklarınızı uzatın ballı ekmeklerinizi yollayın bebelere.
Ekmek kızarttıktan sonra da bi doktora git gariii seni en grubun en rahat anası seçiyorum zalim kadın,peşin satan esnaf gibi kuruldun oraya gitte az çocuğuna ponçik yap
Ekmek kızarttıktan sonra da bi doktora git gariii seni en grubun en rahat anası seçiyorum zalim kadın,peşin satan esnaf gibi kuruldun oraya gitte az çocuğuna ponçik yap
Haydi bakalım uyanınnn