Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Aminn... Valla biz eski jenerasyonduk yeni neslin girdabinda boğulduk gitti. Ne varsa eskiye dair donmek lazim sanirim. Onceden radyo kitap gazete vardı. Simdi watsap insta face var hepside insani bwnliginden uzaklastiran seyler

Merak etme bu aylarda çok çok sık olmuyor ben de yeni yeni başladım gece kalkmaya tuvalete. Sonraki aylarda gece tuvalete gitmekten uyuyamıcaz.
Ama az su içiyorsan dikkat et. Az içiyorsan biraz daha içmeye çalış.
[/QUOTE]
Sanırım az su içiyorum sikinti olur mu

Merhaba benimde 7.hafta hamileliğim 22 Mayıs 2020 dediler doğum ama

Kızlar bende günlerdir hastayım, önce uyutmayacak kadar şiddetli öksürük 1 haftadırda grip, iyileşmek yerine dün tamamen arttı. öksürükte KBB ve Göğüs Hast dr una gittik her ikiside antibiyotik yazdı ama kadın doğum dr.u 10hafta üzeri hamile olsan ilaç kullan derdim ama şu haftalar organ oluşumu bence ilaç kullanma dediği için kullanmadım, öksürüğüm nispeten hafifledi şimdide gripten gözlerimi açamıyorum napıcam bilmiyorum..

Dinlenceksin cnm bol bol c vitamini almaya bak

Bitkisel olarak birşey kullanıyor musun? Benimde grip başlangıcı korkuyorum ilerleyecek diye :/

Günaydın hatunlar benim bulantılar çok erken başladı bu kez bir haftadır bulantı çekiyorum ağzımın tadı da bir garip
Hepimiz için güzel bir hafta olsun inşallah

Canim ben de hasta oldum gectigimiz gunlerde ve cok zor gecti gercekten. Sana onerim bol bol su ic iki bucuk litre kadar ve terlemeye çalış. Terledikce iyilesiceksin bunun icin sicak biseyler icip kalin giyinip yatabilirsin ben balli limonlu sicak su iciyordum bide gunde iki bardak zencefilli ihlamur iciyordum. İhlamur hamilelikte sakincasi yok sadece cok fazla icilmemesi gerek iki bardak sorun olmaz deniyor. Ve bol bol dinlen yemek yemeye calis. Vucut zaten savasiyor mikropla dinlenerek destek ol ve besin al ki enerjin olsun. Gecmis olsun simdiden :)

Eyvah eyvahh,bak gozumde canlandi herkes kendi cocuguna baksa ne kadr guzel olurr

Ben de bir şişlik var kızlar ,1 kilo almışım daha 7
hafta babannem hamilemisin karnın ne böyle dedidaha fazla saklayamiycem herhalde

Eyvah eyvahh,bak gozumde canlandi herkes kendi cocuguna baksa ne kadr guzel olurr
İlk dönem bende herkesin karışmasına bir de lohusa psikolojisiyle sinir oluyordum,sonra baş edemeyip akışına bıraktım,annem olmasa ilk ay nasıl bakardın bilmiyorum,k.validem geldi yemeği falan ben yapıp iş tuttum,oturdu,faydasını göremedim,bakmaya yardımcı olmaya heveslilerse çok işine yarıyorlar,ben bazen nefes almak için hava alıp geliyordum

Ay abla cok tesekkur ederim herseyi tek tek yazmissin tammdr hepsini not aldim kafaya süt sağma makinasi mi yoksa bu pompa gibi seyler mi? Dun e bebekte gordum de manuel falan biseyler vardi hic anlamadim
Elektrikli çift gogus olan ikisi aynı anda sağınca süt artışı daha fazla oluyor

Şu dinlememe olayı beni çıldırtıyor
Bende şu vermeyin diyorsun,çaktırmadan 1 damla veriyorlardı çocuk kuruyacak bir sen mi biliyorsun diye,ben engel olamadım,o günler yine geliyom bu sefer yaz gününe denk geliyor

İlk bebegim, onlarinda ilk torunu olacak. Basima neler gelicek bilmiyorum ama simdiden karismayin diyorum. Desem nolcak karisiriz diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…