asıl sıkıntı o oluyor zaten, benden daha ana olmaya çalıştığı için kendisi ne desem kendi bildiğini yapıyor. Çocuğa sabah sabah aç karnına meyve yedime diyorum inadına yapar gibi gözümün önünde veriyor mesela
Kizlar tam gribim gecti derken az once dudagimin kenarinda uçuk baslangici farkettim. Aranızda yasayan var mi ne yapmam lazimmm yara olmasina izin verirsem agzimi acma kapamam hep sikinti olacak cunku tam dudaklarimin birlestigi yerde vectavir kremim var sursem ne olur acaba gebelikte c grubu yaziyor. Suan sarimsak koydum ustune oyle duruyorum ama ise yarar mi bilmem. Bebegime zarar verir mi acaba bu durumm???
asıl sıkıntı o oluyor zaten, benden daha ana olmaya çalıştığı için kendisi ne desem kendi bildiğini yapıyor. Çocuğa sabah sabah aç karnına meyve yedime diyorum inadına yapar gibi gözümün önünde veriyor mesela
Benim KV bakıyor ben işteyken ilk aylar kadını boğacaktım lohusa sendromum onda yoğunlaştı, iyi bakıyor ama abur cubur verme diyorum o konuda beni dinlemiyor sinir oluyorum.
Kızlar bugun eski hamile pantolonumu giydim ve 5 aylık hamile gibiydim, o ne şişlik öyle yaa gaz mı nedir. Bu arada araları yakın olunca masraf olmuyor bir sürü hamile kıyafetim var ev oyuncak kıyafet dolu..
Kızlar benim gibi çok halsizlik çeken var mı Yaşam enerjimi geri istiyorum yükselmeyen tansiyon bitik enerji ve her şeyden tiksinme halindeyim sürekli böyle gitmeyecek diyin tecrübeli anneler
Hemen bir şey olmaz tabii canım ama yediklerimize daha dikkat etmemiz gerekiyor bu dönem. Özellikle fastfood tan. Bugün kızım pizza istedi onlara sucuklu sosisli yapıp kendime sebzeli yaptım
Benim KV bakıyor ben işteyken ilk aylar kadını boğacaktım lohusa sendromum onda yoğunlaştı, iyi bakıyor ama abur cubur verme diyorum o konuda beni dinlemiyor sinir oluyorum.
O benim normalim oldu artık 7,5-4,5 8-5 7-5 civarı hep tansiyonum hiç enerjim yok durmadan başım dönüyor ama limondan da vazgeçemiyorum inanılmaz canım istiyo bak yine istedi canım
Mayonezde çiğ yumurta olduğundan ve çiğ yumurtada da bakteri olabileceğinden dolayı hamilelikte önerilmiyo kızlar ama zaten kapalı ev yapımı olmayan mayonezler hep pastörize yani bi işlemden geçmiş oldukları için merak etmeyin nişey olmaz ama siz bundan sonra yine de yememeye çalışın
Kızlar benim gibi çok halsizlik çeken var mı Yaşam enerjimi geri istiyorum yükselmeyen tansiyon bitik enerji ve her şeyden tiksinme halindeyim sürekli böyle gitmeyecek diyin tecrübeli anneler
Kizlar kizlar hayirli gunler. 6+5teyiz. Bulantilar gelip gelip gidiyor. İşe gidiyorum iste cok zorlaniyorum. Hic istahim yok. Moral olarak da iyi hissetmiyorum kendimi. Dunya yikilmis da altinda kalmisim gibi sizde de oluyo mu bu ruh hali.elim kolum Hicbiseye kalkmiyo. Bide bende her hamilede gorulen o sık idrara cikma olmuyo. Yeri geliyo 6 saat tuvaletim gelmiyo.
aynı durumdayım çok fena haldeydim bu akşam ısında bulantı heleki sabh kalınca çarpıntı bu trioidden olabılır elim ayağım tıtrıyo yıyesım yok yemesem bitik durumda oluyorum sureklı yemem lazım kokular... iş yapamıyorum. 7+2 deyim 4-5 gundur halım bu
aynı durumdayım çok fena haldeydim bu akşam ısında bulantı heleki sabh kalınca çarpıntı bu trioidden olabılır elim ayağım tıtrıyo yıyesım yok yemesem bitik durumda oluyorum sureklı yemem lazım kokular... iş yapamıyorum. 7+2 deyim 4-5 gundur halım bu