Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Anayim ben anaa diyip herkesi bastiri bastirivercektin şaka bi yana da bizi en cok anlicak onlarken onlarin boyle yapmasi da bi tuhaf

asıl sıkıntı o oluyor zaten, benden daha ana olmaya çalıştığı için kendisi ne desem kendi bildiğini yapıyor. Çocuğa sabah sabah aç karnına meyve yedime diyorum inadına yapar gibi gözümün önünde veriyor mesela

Kremleri hafife almayın canım hele c grubu olamaz. A grubu olmalı o da yine doktor onayı ile. C grubu bebeğe zarar verebilir demek.

Benim KV bakıyor ben işteyken ilk aylar kadını boğacaktım lohusa sendromum onda yoğunlaştı, iyi bakıyor ama abur cubur verme diyorum o konuda beni dinlemiyor sinir oluyorum.

Kızlar bugun eski hamile pantolonumu giydim ve 5 aylık hamile gibiydim, o ne şişlik öyle yaa gaz mı nedir. Bu arada araları yakın olunca masraf olmuyor bir sürü hamile kıyafetim var ev oyuncak kıyafet dolu..

Kızlar benim gibi çok halsizlik çeken var mı Yaşam enerjimi geri istiyorum yükselmeyen tansiyon bitik enerji ve her şeyden tiksinme halindeyim sürekli böyle gitmeyecek diyin tecrübeli anneler

Kizzzzlaaar aklima sonradan geldi bikac kez mayonez yedim kumpirde patates kizartmasinda pizza da acaba skntı olur mu şuan kafama dank etti

Kizzzzlaaar aklima sonradan geldi bikac kez mayonez yedim kumpirde patates kizartmasinda pizza da acaba skntı olur mu şuan kafama dank etti
Hemen bir şey olmaz tabii canım ama yediklerimize daha dikkat etmemiz gerekiyor bu dönem. Özellikle fastfood tan. Bugün kızım pizza istedi onlara sucuklu sosisli yapıp kendime sebzeli yaptım

Benim KV bakıyor ben işteyken ilk aylar kadını boğacaktım lohusa sendromum onda yoğunlaştı, iyi bakıyor ama abur cubur verme diyorum o konuda beni dinlemiyor sinir oluyorum.
Şu dinlememe olayı beni çıldırtıyor

Mayonez tehlikeli mi. Ben geçen gün burger kingde sarımsaklı mayonez gömdüm bişey olmaz ya. Umarım

Benim tansiyonum çok düşük ya. 9-5 falan. Nasıl limon yiyorsunuz. Bir de limon yesem düşüp bayılırım herhalde
O benim normalim oldu artık 7,5-4,5 8-5 7-5 civarı hep tansiyonum hiç enerjim yok durmadan başım dönüyor ama limondan da vazgeçemiyorum inanılmaz canım istiyo bak yine istedi canım
Mayonezde çiğ yumurta olduğundan ve çiğ yumurtada da bakteri olabileceğinden dolayı hamilelikte önerilmiyo kızlar ama zaten kapalı ev yapımı olmayan mayonezler hep pastörize yani bi işlemden geçmiş oldukları için merak etmeyin nişey olmaz ama siz bundan sonra yine de yememeye çalışın

Kızlar benim gibi çok halsizlik çeken var mı Yaşam enerjimi geri istiyorum yükselmeyen tansiyon bitik enerji ve her şeyden tiksinme halindeyim sürekli böyle gitmeyecek diyin tecrübeli anneler
Aynen bende oyleyim allahtan annemleri cagirdim biraz yanimda kalcaklar hic halim yok iki cocuk.olmasa hic kalkmam.umutvediyorum 3.aydan sonra gecer

aynı durumdayım çok fena haldeydim bu akşam ısında bulantı heleki sabh kalınca çarpıntı bu trioidden olabılır elim ayağım tıtrıyo yıyesım yok yemesem bitik durumda oluyorum sureklı yemem lazım kokular... iş yapamıyorum. 7+2 deyim 4-5 gundur halım bu

Allah yardimcimiZ olsun bu bulantilar hayattan soguttu bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…