benim dün gece uyurken çok ağrıdı. Bugün kızım öğlen uyurken onunla uyudum. 1 saat içinde 2 kez ağrıdı çok şiddetli. Ben de inşallah kötü bir şey yoktur dedim. Elimden başka birşey gelmedi. İnşallah gaz sancısı falandır. Gazım da yok gibi ama ne bileyim.
Aslinda genel bi mutsuzluk hali bizdeki hormonlar hamilelik biraz bahane . nice hamile arkadaslarim vardi gule oynaya gecirdi. Senin yukunde agirmis canim. Hem çocuk hem ev taşıma şu surecte cok yorucu olur yardima gelecek kimse yok mu
Annem var da o da ev tasiyo bizim aile binamizdi kentsel donusume verdik.
Onun evi daha karmasik cok esyasi var.
Kimsedende yardim istemek istemiyorum acikcasi.
Otura kalka yapiyorum.
Benimde yas 34
oglumda genclik toyluk cahillik hamileligimden hic bisi anlamamistim bende.
Gule oynaya gitmistim doguma tabiri caizse.
doguma gidicem hafta tül perde utuluyordum.
Simdiden kolum kalkmiyor.
Vallahi niye boyle olduk bende anlamadim.
Buna sukur
Iyi aksamlar kizlar doktor progestani fitil olarak kullan dedi 30 dk yat arkasindan da dedi fakat koyuyorum dedigi gbi yatiyorum kalkar kalkmaz akiyor bu sekilde etkisi olur mu sizde nasil oluyor nerde yanlis yapiyorum
Kizlar kizlar hayirli gunler. 6+5teyiz. Bulantilar gelip gelip gidiyor. İşe gidiyorum iste cok zorlaniyorum. Hic istahim yok. Moral olarak da iyi hissetmiyorum kendimi. Dunya yikilmis da altinda kalmisim gibi sizde de oluyo mu bu ruh hali.elim kolum Hicbiseye kalkmiyo. Bide bende her hamilede gorulen o sık idrara cikma olmuyo. Yeri geliyo 6 saat tuvaletim gelmiyo.
Annem var da o da ev tasiyo bizim aile binamizdi kentsel donusume verdik.
Onun evi daha karmasik cok esyasi var.
Kimsedende yardim istemek istemiyorum acikcasi.
Otura kalka yapiyorum.
Benimde yas 34
oglumda genclik toyluk cahillik hamileligimden hic bisi anlamamistim bende.
Gule oynaya gitmistim doguma tabiri caizse.
doguma gidicem hafta tül perde utuluyordum.
Simdiden kolum kalkmiyor.
Vallahi niye boyle olduk bende anlamadim.
Buna sukur
Nesemizin bereketi kalmadi sanirim. Eski neslin yasama sevincine hayranim babannem genc kiz gibi düğünler de en on sırayı alırdı hayat doluydu. Bide kendime bakiyorum en kucuk olumsuzlukta cokuyorum. Zayifliktan da hic hoslanmiyorum hep cok gucluyum diye gezdim ama güçlü olmak kimin umrunda diyorum.
Velhasil işimiz yukumuz de bahane. Moral ve manen güçlü olsak bizi ne devirebilir ki
Daha çok başlarındayız. İlerleyen aylarda artacak idrar olayı.
[/QUOTE]
Diger hamileler bu haftalarda tuvaletten cikamiyorum cok idrarim geliyo yazinca bende anormallik mi var dedim:) insan birebir ayni olmak istiyo digerleriyle baslarda da beta hcg ye takmistim. 5.haftada 24 bine cikti. Tek kese olmasina ragmen ortalamanin icinde olmak istiyorum:)
Diger hamileler bu haftalarda tuvaletten cikamiyorum cok idrarim geliyo yazinca bende anormallik mi var dedim:) insan birebir ayni olmak istiyo digerleriyle baslarda da beta hcg ye takmistim. 5.haftada 24 bine cikti. Tek kese olmasina ragmen ortalamanin icinde olmak istiyorum:)
[/QUOTE]
Merak etme bu aylarda çok çok sık olmuyor ben de yeni yeni başladım gece kalkmaya tuvalete. Sonraki aylarda gece tuvalete gitmekten uyuyamıcaz.
Ama az su içiyorsan dikkat et. Az içiyorsan biraz daha içmeye çalış.
canım illa riskli olması gerekmiyor hamileliğinin. İkiz bebek tekil gebeliğe göre daha riskli ve erken doğum olasılığı daha fazla olduğu için genellikle ikiz bebek anneleri daha uzman olduğu için perinatologları tercih ediyor. Hatta hiç bir sorunu olmadan tekil gebelik olup da gideni de gördüm. Daha iyi oldukları için tercih edenler oluyor. Yani birinin seni yönlendirmesine gerek yok. Kendin gidebilirsin.
Nesemizin bereketi kalmadi sanirim. Eski neslin yasama sevincine hayranim babannem genc kiz gibi düğünler de en on sırayı alırdı hayat doluydu. Bide kendime bakiyorum en kucuk olumsuzlukta cokuyorum. Zayifliktan da hic hoslanmiyorum hep cok gucluyum diye gezdim ama güçlü olmak kimin umrunda diyorum.
Velhasil işimiz yukumuz de bahane. Moral ve manen güçlü olsak bizi ne devirebilir ki
Öyle oysa sagligimiz yerinde sukur, kafamizi sokacak evimiz var, cok sukur Rabbim evlatsiz koymuyor diye hayatimizin tum olumlu yonleriyle dusunmemiz lazim.
Ama iste bizde yeni jenerasyonun bu doymusluguna kapildik.
Aksam 9 da uyuyan, tv dahi rahat rahat buyukler izlemiyoken izleyebilen, Aksam ezaninda evde olan, 1 oyuncakla mutlu olan, bayramliklarini defalarca onceden deneyen cocuklardik.
Hersey eskiden guzeldi.
Simdi ogluma kiyafet aliyoruz en iyisi en markasi okadar herseye erken doydular ki cok siradan geliyor onlar.
Kizlar kizlar hayirli gunler. 6+5teyiz. Bulantilar gelip gelip gidiyor. İşe gidiyorum iste cok zorlaniyorum. Hic istahim yok. Moral olarak da iyi hissetmiyorum kendimi. Dunya yikilmis da altinda kalmisim gibi sizde de oluyo mu bu ruh hali.elim kolum Hicbiseye kalkmiyo. Bide bende her hamilede gorulen o sık idrara cikma olmuyo. Yeri geliyo 6 saat tuvaletim gelmiyo.