Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Tsk ederim bakıcam dediginiz modele. Yanyana da biri oturmazsa denge sorunu oluyormu peki. 2 katlı icime sinmisti ama evet altaki icin sorun
Denge sorunu yasamiyoruz genelde biri kucak istiyor ondan tek binme durumu çok oluyor şimdiye kadar denge sorunu yaşamadım biz memnunuz avm de de çok soranlar oluyor iki katlı başta bizde almak istedik ama alttaki çok sıkılıyor çevremde gorduklerimden ve usteki boyluysa asagidakini tekmeliyor

Tsk ederim deneyiminizi paylaştığınız için

Kızlar meraba 7+3 deyim 2 gün önceye kadar göğüslerim agriyidu 2 gündür azaldı sanki ama dolgunluk var mide bulantısı hala var kokulara karşı hassasiyette sizde de oldumu bu durum normalmidir tedirgin oldum hafif sancimda var

Hepsi çok normal canım merak etme

Kızlar benimde bugün kontrolüm vardı.
Ultrasonda 6 haftayı tamamlamış görünüyoruz ama sanırım boş gebelik imiş.
Karından baktı bebeği göremedi..alttan baktı yine göremedi.
1 hafta 10 gün daha bekleyeceğiz.
Nasip.
Allah hayırlı ise nasip etsin inşallah diyorum.

[/QUOTE]
Merhabalar keseniz kaçıncı haftada gözüktü
[/QUOTE]
beta hcg cok yuksek di 4+2 de 2900 du...
4+4 de tekrar gittim bos gebelikten suphelenmislerdi minicikte olsa ilk olarak ozaman gördüler

Gec döllenme falan olamaz mi canim kesin bos mu yani insallah öyle degildir

Gec döllenme falan olamaz mi canim kesin bos mu yani insallah öyle degildir

Erken gebelik diye bahsediyor bilemiyorum.
8.haftadan sonra sanırım netleşecek.
Ben bu süreçte epey okuyup böyle bir durumunda yani düşme ya da bos gebeligin ihtimaller arasında olduğunu biliyordum çok sarmadı beni belkide henüz şoktayım anlayamadığim için sakinim bilmiyorum ama eşim çok sarsıldı.
Kalp atışını duyacağız heyecanıyla gittik..boş gebelik yüksek oranda denilince oracıkta 5 yaş aldı adam..
Nasibimiz neyse o..ötesi yok sonuçta.
Bende yiyeceği ekmek var ise hayırlı ise diye dua ediyordum hala da..
8 hafta bitsin diye bekleyeceğim.
1 hafta sonra adet tarihim..
Boş gebelik ihtimalinde o zaman kanamam olur mu acaba yaşayan var mı bu durumu..

başka bir doktora göründünüz mü?genelde okuduğum kadarıyla bazı dr göremiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…