Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
anahtar kelime dünya yıkılmış da altinda kalmış gibiyim.
3 buçuk yaşında bir kızım var
bana bugun" sen neden bu kadar mutsuz bir anne oldun" dedi .
Allah'ım bir an once güç kuvvet versin bize
Merhaba benim de kızım 3,5 yaşında
Ben de 86 liyim
Duy
Merak etme bu aylarda çok çok sık olmuyor ben de yeni yeni başladım gece kalkmaya tuvalete. Sonraki aylarda gece tuvalete gitmekten uyuyamıcaz.
Ama az su içiyorsan dikkat et. Az içiyorsan biraz daha içmeye çalış.
Sanırım az su içiyorum sikinti olur mu
[/QUOTE]
Benim doktorum şu içmek çok önemli dedi
İhmal etmemeye çalışın

1 hafta sonra normalde adet günüm..
Boş gebelik var ise günümde kanamam olur mu? Onu merak ettim.
Benim ilk gebeliğim boştu,herkeste oluyor mu bilmiyorum ama kanam oldu,dr sağlıklıysa bişey olmaz,sağlıksızsa düşer demişti,düştü,sağlıklıysa hayırlısıysa haftaya belli olur inşallah

Merhaba benim de kızım 3,5 yaşında
Ben de 86 liyim
Duy
Sanırım az su içiyorum sikinti olur mu
İhmal etmemeye çalışın ☺
[/QUOTE]

ne güzel Allah bağışlasın canım kızını
ben yine kız hissediyorum.
bir de öğretmen olsaydım tam olucakmis
ama bankaciyim ben

Merhaba bana dr gec döllenme bebegi demisti ilk basta karindan bakti duymadi kalp atisi sonra vajinadan bakti o zsman duydu ve cok kucuk oldugu icin dedi duymadik dedi iyice bekleyin tekrar kan verdinizmi betahcg hormonu yukseliyormu

İhmal etmemeye çalışın ☺

ne güzel Allah bağışlasın canım kızını
ben yine kız hissediyorum.
bir de öğretmen olsaydım tam olucakmis
ama bankaciyim ben
[/QUOTE]
Benim de istediğim kız ,icime doğan erkek
Kızıma arkadaş olsun diye kız istiyorum yine :)

Ben 3 defa boş gebelik yaşadım hiçbirinde kanamam olmadı ve 8. Haftada kürtajla gebeliklerim sonlandırıldı. Kese büyüdü ancak içinde fetus oluşmadı. Ancak geç döllenme diye bişey var o yüzden hemen boş gebelik diye düşünüp sen de eşinde kendinizi üzmeyin. Şu an tek yapacağın sakinlikle beklemek. İnşallah diğer gidişinde kalp atışını duyarsın Allah büyük..

Dinlenceksin cnm bol bol c vitamini almaya bak
@sblsbl06 canım şehirdışındaydım bugün evime döndüm bol bol dinlenmeye çalışıcam

Merhaba bana dr gec döllenme bebegi demisti ilk basta karindan bakti duymadi kalp atisi sonra vajinadan bakti o zsman duydu ve cok kucuk oldugu icin dedi duymadik dedi iyice bekleyin tekrar kan verdinizmi betahcg hormonu yukseliyormu

Kan değerine dair birşey söylemediler. .

Nasibimizde var ise bekleyeceğiz göreceğiz inşallah.
Bilmiyorum ama içimde kötü bir his yok.
Ama şunu sormak istiyorum size öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim hayırlısıyla nasip etsin bebek inşallah.
3 yaşadığınız boş gebelikte adet günleriniz nasıl geçti.
Yani adet tarihiniz de de regli olmayıp sonrasında mi kürtaj yapildi.

Cok iyi anliyorum sizi. Bizde 7. Haftada kalbini dinledik. 8. Hafta ikiz oldugunu ögrendik bi kac gün sonra kalpleri durmus dediler. Kalbi duyduk ama devami gelmedi simdi tekrar hamileyim cok şükür
Benim kürtajdan sonra bile adet 40 gün kadar sonra geldi ve yine eski tarihiyle uyustu ayni. Seninde öyle olur belki ama hemen mi gelir bilemycem. belki bi ay sonra ayni gelir.

Selam kizlar gece wc ye kalktim geri yattim burnum kanamaya basladi hemen kostum bnyoya normalde hic burnum kanamaz
hamilelikte kanıyo canım özellikle başlarda olabiliyor birde kışa geçiyoruz damarlar geriliyor geçmiş olsun

Bu haftalarda burun kanamasi olabilirmis hatta iyimis endiselenmeyin.bende bugun okudum

Canım yaa hayırlısı olsun inşallah ama çok örneği var boş gebelik denilip sonra kalp atışının duyulduğu başka bir doktora daha git bence

1 hafta sonra normalde adet günüm..
Boş gebelik var ise günümde kanamam olur mu? Onu merak ettim.
Adet günün bir hafta sonra ise zaten 3 haftalık falan olur bebek şimdi görünmez ki yanlış anladım ben galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…