anahtar kelime dünya yıkılmış da altinda kalmış gibiyim.
3 buçuk yaşında bir kızım var
bana bugun" sen neden bu kadar mutsuz bir anne oldun" dedi .
Allah'ım bir an once güç kuvvet versin bize
Merak etme bu aylarda çok çok sık olmuyor ben de yeni yeni başladım gece kalkmaya tuvalete. Sonraki aylarda gece tuvalete gitmekten uyuyamıcaz.
Ama az su içiyorsan dikkat et. Az içiyorsan biraz daha içmeye çalış.
Benim ilk gebeliğim boştu,herkeste oluyor mu bilmiyorum ama kanam oldu,dr sağlıklıysa bişey olmaz,sağlıksızsa düşer demişti,düştü,sağlıklıysa hayırlısıysa haftaya belli olur inşallah
Erken gebelik diye bahsediyor bilemiyorum.
8.haftadan sonra sanırım netleşecek.
Ben bu süreçte epey okuyup böyle bir durumunda yani düşme ya da bos gebeligin ihtimaller arasında olduğunu biliyordum çok sarmadı beni belkide henüz şoktayım anlayamadığim için sakinim bilmiyorum ama eşim çok sarsıldı.
Kalp atışını duyacağız heyecanıyla gittik..boş gebelik yüksek oranda denilince oracıkta 5 yaş aldı adam..
Nasibimiz neyse o..ötesi yok sonuçta.
Bende yiyeceği ekmek var ise hayırlı ise diye dua ediyordum hala da..
8 hafta bitsin diye bekleyeceğim.
1 hafta sonra adet tarihim..
Boş gebelik ihtimalinde o zaman kanamam olur mu acaba yaşayan var mı bu durumu..
Merhaba bana dr gec döllenme bebegi demisti ilk basta karindan bakti duymadi kalp atisi sonra vajinadan bakti o zsman duydu ve cok kucuk oldugu icin dedi duymadik dedi iyice bekleyin tekrar kan verdinizmi betahcg hormonu yukseliyormu
ne güzel Allah bağışlasın canım kızını
ben yine kız hissediyorum.
bir de öğretmen olsaydım tam olucakmis
ama bankaciyim ben
[/QUOTE]
Benim de istediğim kız ,icime doğan erkek
Kızıma arkadaş olsun diye kız istiyorum yine :)
Ben bu süreçte epey okuyup böyle bir durumunda yani düşme ya da bos gebeligin ihtimaller arasında olduğunu biliyordum çok sarmadı beni belkide henüz şoktayım anlayamadığim için sakinim bilmiyorum ama eşim çok sarsıldı.
Kalp atışını duyacağız heyecanıyla gittik..boş gebelik yüksek oranda denilince oracıkta 5 yaş aldı adam..
Boş gebelik ihtimalinde o zaman kanamam olur mu acaba yaşayan var mı bu durumu..
Ben 3 defa boş gebelik yaşadım hiçbirinde kanamam olmadı ve 8. Haftada kürtajla gebeliklerim sonlandırıldı. Kese büyüdü ancak içinde fetus oluşmadı. Ancak geç döllenme diye bişey var o yüzden hemen boş gebelik diye düşünüp sen de eşinde kendinizi üzmeyin. Şu an tek yapacağın sakinlikle beklemek. İnşallah diğer gidişinde kalp atışını duyarsın Allah büyük..
Bitkisel olarak birşey kullanıyor musun? Benimde grip başlangıcı korkuyorum ilerleyecek diye :/
1 haftadır şehirdışındaydım hiç bitkisel bişey alamadım bugunden itibaren evde ıhlamur bal limon karışımı yapıcam kendime, sanada geçmişolsun canım malesef ilaç alamadığımızdan günlerce sürüyor
Canim ben de hasta oldum gectigimiz gunlerde ve cok zor gecti gercekten. Sana onerim bol bol su ic iki bucuk litre kadar ve terlemeye çalış. Terledikce iyilesiceksin bunun icin sicak biseyler icip kalin giyinip yatabilirsin ben balli limonlu sicak su iciyordum bide gunde iki bardak zencefilli ihlamur iciyordum. İhlamur hamilelikte sakincasi yok sadece cok fazla icilmemesi gerek iki bardak sorun olmaz deniyor. Ve bol bol dinlen yemek yemeye calis. Vucut zaten savasiyor mikropla dinlenerek destek ol ve besin al ki enerjin olsun. Gecmis olsun simdiden :)
Sana da geçmişolsun canım atlatmışsın çok şükür. Bende bugunden itibaren dikkat edicem kendime özen gösteremedim şu sıralar.. bugunden itibaren bol bol su limon ıhlamur devam edicem sağol canım
Merhaba bana dr gec döllenme bebegi demisti ilk basta karindan bakti duymadi kalp atisi sonra vajinadan bakti o zsman duydu ve cok kucuk oldugu icin dedi duymadik dedi iyice bekleyin tekrar kan verdinizmi betahcg hormonu yukseliyormu
Ben 3 defa boş gebelik yaşadım hiçbirinde kanamam olmadı ve 8. Haftada kürtajla gebeliklerim sonlandırıldı. Kese büyüdü ancak içinde fetus oluşmadı. Ancak geç döllenme diye bişey var o yüzden hemen boş gebelik diye düşünüp sen de eşinde kendinizi üzmeyin. Şu an tek yapacağın sakinlikle beklemek. İnşallah diğer gidişinde kalp atışını duyarsın Allah büyük..
Nasibimizde var ise bekleyeceğiz göreceğiz inşallah.
Bilmiyorum ama içimde kötü bir his yok.
Ama şunu sormak istiyorum size öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim hayırlısıyla nasip etsin bebek inşallah.
3 yaşadığınız boş gebelikte adet günleriniz nasıl geçti.
Yani adet tarihiniz de de regli olmayıp sonrasında mi kürtaj yapildi.
Cok iyi anliyorum sizi. Bizde 7. Haftada kalbini dinledik. 8. Hafta ikiz oldugunu ögrendik bi kac gün sonra kalpleri durmus dediler. Kalbi duyduk ama devami gelmedi simdi tekrar hamileyim cok şükür
Benim kürtajdan sonra bile adet 40 gün kadar sonra geldi ve yine eski tarihiyle uyustu ayni. Seninde öyle olur belki ama hemen mi gelir bilemycem. belki bi ay sonra ayni gelir.
Kızlar benimde bugün kontrolüm vardı.
Ultrasonda 6 haftayı tamamlamış görünüyoruz ama sanırım boş gebelik imiş.
Karından baktı bebeği göremedi..alttan baktı yine göremedi.
1 hafta 10 gün daha bekleyeceğiz.
Nasip.
Allah hayırlı ise nasip etsin inşallah diyorum.