Yok canim diger adet günümden bahsediyorum.
Son adetim 25 ağustos.
Gebelikte 6.haftayı bitirmiş görünüyorum.
Benim merak ettiğim şey..
Boş gebelikte normal adet günün geldiğinde adet görüp görülmediği. .
Son adetim 25 ağustos.
Konu hakkında bilgim yok ama sonuçta boş ya da değil bir gebelik durumu var. Adet tarihiyle ilgili bir durum olmaz bence. Düşük olacaksa herhangi bir tarihte kanama görülebilir.
İnşallah geç döllenmedir ya da doktor göremeniştir canım
Son adetim 25 ağustos.
Konu hakkında bilgim yok ama sonuçta boş ya da değil bir gebelik durumu var. Adet tarihiyle ilgili bir durum olmaz bence. Düşük olacaksa herhangi bir tarihte kanama görülebilir.
İnşallah geç döllenmedir ya da doktor göremeniştir canım
selam herkeze aslında ilk doğumum normal olsaydı haziran annesiydim ama sezeryandan dolayı mayıs annesi oluyorum inşallah herkez sağlıkla bebeğine kavuşur arkadaşlarrr
Ben 6.haftada gttim sadece ekrandan gordum sesini duymadim ses dalgalari zararli olablirmiş persembe sesini duymak icin gtcem 8+3 oluyorum bana 9.hftda gel dediydi ama bekleyemicem
Kızlar son adet tarihime göre 6 haftalık hamilyim gebelik testinde öğrendim doktoruma randevuyu en erken haftaya salı için alabildim
Ama endişeliyim kan testi de daha yaptırmadım
Fikirlerinize ihtiyacım var yarın başka bir hastaneyemi gitsem , doktora gidemedigim için folik asitte kullanamıyırum henüz
Hemen folikasit başla canım supheleniyorsan. Ayrica haftaya saliyi beklemeye gerek yok saglik ocagina ac karnina git gebe oldugunu soyle drekt kan alirlar ertesi gune belli olur. Istenilen bir gebelik ise simdiden gözün aydin tebrik ederim