Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Adet günün bir hafta sonra ise zaten 3 haftalık falan olur bebek şimdi görünmez ki yanlış anladım ben galiba

Yok canim diger adet günümden bahsediyorum.
Son adetim 25 ağustos.
Gebelikte 6.haftayı bitirmiş görünüyorum.
Benim merak ettiğim şey..
Boş gebelikte normal adet günün geldiğinde adet görüp görülmediği. .

Konu hakkında bilgim yok ama sonuçta boş ya da değil bir gebelik durumu var. Adet tarihiyle ilgili bir durum olmaz bence. Düşük olacaksa herhangi bir tarihte kanama görülebilir.
İnşallah geç döllenmedir ya da doktor göremeniştir canım

Adet ile atılan gebelik türü kimyasal gebelik diye biliyorum

Aynen katılıyorum,belki de değildir daha erken ama boş gebelikte kan değerleri yükseliyor,normal gebe belirtisi kese büyüyor,sadece bebek olmuyor,

selam herkeze aslında ilk doğumum normal olsaydı haziran annesiydim ama sezeryandan dolayı mayıs annesi oluyorum inşallah herkez sağlıkla bebeğine kavuşur arkadaşlarrr

arkadaşlar kalp atımlarını duydunuzmu bebişlerinizin kaçıncı haftada duyduysanız ?

Merhaba arkadaşlar kalp atışı alttan ultrasonla kacinci haftada görulüyo acaba

arkadaşlar kalp atımlarını duydunuzmu bebişlerinizin kaçıncı haftada duyduysanız ?
Ben 6.haftada gttim sadece ekrandan gordum sesini duymadim ses dalgalari zararli olablirmiş persembe sesini duymak icin gtcem 8+3 oluyorum bana 9.hftda gel dediydi ama bekleyemicem

Arkadaslar kalp atisi kacinci haftada belli olur

Hemen folikasit başla canım supheleniyorsan. Ayrica haftaya saliyi beklemeye gerek yok saglik ocagina ac karnina git gebe oldugunu soyle drekt kan alirlar ertesi gune belli olur. Istenilen bir gebelik ise simdiden gözün aydin tebrik ederim

benim gibi bir üşüyüp bir ateş basması yaşayan varmı vücudum ayarları bozuldu resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…