Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Merhaba folik asidi eczaneden alabilirsiniz söyleyin hamile olduğunuzu normalde hamile kalmadan kullanmaya başlamaniz gerekiyor ins tabi gidebiliyorsaniz doktora gidin içiniz rahat eder hayırla sağlıkla kucaaginiza alin ins

Canım boş gebelikte kanama ile düşük de yapabilirsin yada hiç kanama yada düşük olmazsa kürtajla alıyorlar. Ama bunların ikinci adet tarihinle hiç bir alakası yok. Hatta düşük yapsan bile içeride parça kalma ihtimaline karşı kürtaja alıyorlar. Ama benim de ilk 5.-6. Haftada falan görememişti boş olabilir demişti doktor. Bir hafta kadar Sonra bir perinatoloğa gittim ultrason cihazları daha hassas oluyor onların o bebeği de kalp atışını da gördü. Yani umut vermek istemem ama dualarını eksik etme belki de sadece doktorun göremedi... bizim dualarımız seninle

benim gibi bir üşüyüp bir ateş basması yaşayan varmı vücudum ayarları bozuldu resmen
Ben beenn 2 3 gundur iyiydim mide bulantisida gecmisti. Dun tekrar basladi. Simdide bi battaniyeye sariliyorum bi ayagimi cikariyorum bi gobegimi aciyorum bi sirtimi ortuyorum. Ay cok kotuyum heraldee

arkadaşlar kalp atımlarını duydunuzmu bebişlerinizin kaçıncı haftada duyduysanız ?
Canım benim 6+4 te hafif kanamayla gitmiştim kalp atışı yoktu hatta kesede bebekte yoktu yolk kesesi denilen şey oluo ya bende o da yoktu. Hatta ben boş gebelik olacağından kendi kendime emindim. Kese düzensizliği de vardı zaten. Bugün gittim doktora 7+6 da kalp atışını duyduk şükür. Burda çoğu kişi 6. Haftada kalp atışını duyuyo ama ben bugün anladım ki gerçekten her gebelik farklı. 8 haftaya kadar korkma.

En son 6+5 'te gittim keseyi bebeği gördük ama vajinal ultrasonda heralde çok geriliyorum diye alttan kalp atışına bakmadı (vajinismus hastasiydim) ilkinde 2 haftalıkken alttan bakmıştı (evet bende belirtiler çok yoğun olunca 2. haftada öğrenmiştim.) Taa 3 hafta sonra gelin dedi Bu cuma kalp atışı duymaya gidicez 9+5 'te duymuş olcam inşallah. Gerekmese sadece doğuma falan gelin diyecek bizim doktor

Çok şükür kayıplarımdan sonra Allah kızımı nasip etti, şimdide 2.ye hamileyim inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Ben adet tarihi şeklinde hiç takip etmedim ancak hep rutin ilerledi öncelikle gel keseyi görelim 1 hafta sonra gittim bebek yok 1 hafta sonra gel dediler bekleyip gittim boş gebelik teşhisiyle kürtaj..

ne güzel Allah bağışlasın canım kızını
ben yine kız hissediyorum.
bir de öğretmen olsaydım tam olucakmis
ama bankaciyim ben
Benim de istediğim kız ,icime doğan erkek
Kızıma arkadaş olsun diye kız istiyorum yine :)
[/QUOTE]

Neye göre kız neye göre erkek hissediyorsunuz
Belirtilere göre mi?
Benim 2. Gebeliğim belirtilere göre ben de kız hissediyorum

Gunaydin kizlar cok mutsuzum hic enerjim yok hep hasta gibiyim ne zaman gelecek enerjimiz

Günaydınlar. Kramp ya da ağrıları başlayan var mı acaba benim gibi. Pazar günü kalçama kramp girdi zaten kronik bel ağrım vardı. 2 gündür hareketimi de kısıtlayıbca bugün doktoruma mesaj atrım. Magnezyum almamı söyledi.

Bende henuz baslamadi ama en korktugum sanirim.
cunku oglumda cok fazla bacak kramplari yasiyordum ozellikle gece uykumdan uyandiriyordu.
Muz ve madensuyu da iyi geliyor magnezyum acisindan

Benimde son adet tarihim 21/08/2019 dogumuda 27/05/2020 diye soylendi

Gunaydin kizlar cok mutsuzum hic enerjim yok hep hasta gibiyim ne zaman gelecek enerjimiz
Canım 2. Trimester çok rahat geçiyor. Enerjiler de yerine geliyor. Az kaldı, sık dişini. Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz. Sana özel değil bu halsizlik durumu merak etme. Bir de havalar kapadı malum. O da tuz biber ekiyor bu durumun üstüne.

Gunaydin güzel anneler bu mide bulantısı için bulantı bilekligi kullanan varmı varsa ise yariyomu çalışıyorum 3 gün raporluydum bugün iş başı ama mide bulantım hala var

Gunaydin güzel anneler bu mide bulantısı için bulantı bilekligi kullanan varmı varsa ise yariyomu çalışıyorum 3 gün raporluydum bugün iş başı ama mide bulantım hala var

İşe yaramamıştı bende.. aşırı bulantın varsa prilam dr ilaç hafifletiyor doktoruna danış istersen..ben dayanamadığım günlerde alıyorum daha rahat geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…