Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Günaydin kizlar güne bel ve bacak agrilariyla basladim normalde bel agrisi doguma dogru olur ama benim neden bu kadar erken basladi bilemedim dogrusu

Nihayet doktora gittim
Bebişim 7+4 müş pıtırcık ya
esomesom sen nerelerdesin bakim? Konu sahibi gibi terk mi ettin bizi?

Günaydın,sabah ajandaya bakıp salı oldjğunu görünce direkt aklıma geldin,gün içinde sana bakmak için gelicektim gerçekten,çok sevindim,büyüsün de sağlıkla gelsin inşallah :) sağlıklıysa daha ne olsun annesi.

Gunaydin güzel anneler bu mide bulantısı için bulantı bilekligi kullanan varmı varsa ise yariyomu çalışıyorum 3 gün raporluydum bugün iş başı ama mide bulantım hala var
Merhabalar ben de aldım sea bant marka genelde ondan memnuniyet okumuştum. 3hafta hiç çıkaramadım korkudan iyi gelip gelnediğini tam bilemiyorum. Ama 3 hafta kadar midebulantısı hapı da kullandım dayanamıyordum çünkü. Bilekliği çıkarınca artar diye korkudan hiç çıkaramadım ama yine de ilaç içmştim. 8.hafta sonunda geçti çok şükür. Şimdi birkaç gündür bilekliği de çıkardım. Çok kötüyseniz ve maddi sorun yoksa denenebilir bence

Böyle bişey aldım yeni takıyorum insaalah fayda sağlar ilaç kullanamıyorum malesef

Eklentiler

• 1570520999787714705562.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 31
7+2 kalp atışını duyduk şükür. Ama bir hafta kçük görünüyor. Geç döllenmiş dedi doktor. Sonraki kontrol kasım ortası daha çok var.

Böyle bişey aldım yeni takıyorum insaalah fayda sağlar ilaç kullanamıyorum malesef
Niye ilaç kullanamıyorsunuz? Doktorunuza danışın, ben ilk gebeliğimde ilaç kullanmamıştım, hergün 1-2 kez kusuyordum, öğürmekten kese altı kanamam olmuş.. yani çok pişman oldum sonradan niye o sefilliği çektim diye.. doktorunuzun bildiği zararsız ilaçlar vardır mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…