Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
selam kızlar
bende sabahları boş bir öğürtü kusmuyorum da ama ay öğür öğür mahvoluyorum
aç kalmak hiç yaramıyo ee sürekli yiyince mide rahatsız oluyo şekere başladım ama yok o da kar etmedi
ben kalp atışı duyamadım geçen hafta gittiğimde
hala belirsizim ya kasımda gidicem kendi doktoruma ya burda birini bulucam
asm deki hemşire de ilk 3 ay ne kadar az girersen iyi ultrasona dedi ama sabredebilir miyim bilmiyorum gerçekten aklım allak bullak

Kızlar bende bugun kalp atısı duymak icin gittim ama baska bişi ögrendim. Kesenin yanında kanama alanı oluşmuş. Düşük riski var dedi. Tahlilleri yaptıktan sonra görüşelim dedi. Sonuclar ögleden sonra cıkacak. Moralim çok bozuldu. Ve ultrasonda 8+1 yerine 7+1 çıktı. Sanırım geç döllenme var ama bu kanama alanı cok canımı sıktı. Kalp atısı oluşmuş dedi ama duyamadım.

Merak etme bu aylarda çok çok sık olmuyor ben de yeni yeni başladım gece kalkmaya tuvalete. Sonraki aylarda gece tuvalete gitmekten uyuyamıcaz.
Ama az su içiyorsan dikkat et. Az içiyorsan biraz daha içmeye çalış.
Sanırım az su içiyorum sikinti olur mu
[/QUOTE]

en az 3 litre için diyorlar ama ben de o kadar içemiyorum maalesef içebildiğin kadar çok içmeye çalış

Beklemek zor böyle durumlarda. Kalp atışını duymak sana iyi gelecektir. Stresin azalır ve daha çok motive olursun. Sonrasında biraz ara verirsin sen de. Bence bir an önce dra git. 8.hafta tam da kalp dinlemem için en uygun zaman.

Ben beenn 2 3 gundur iyiydim mide bulantisida gecmisti. Dun tekrar basladi. Simdide bi battaniyeye sariliyorum bi ayagimi cikariyorum bi gobegimi aciyorum bi sirtimi ortuyorum. Ay cok kotuyum heraldee
ayynen ya bende bide kalın kazaklar bataniye falan sarınıyorum birden ateş basıo atıom herseyi üstümden sonra bida üşüme :S ben 4. haftada başladı bu durum

canım benimde ilk hamileliğimde kanama alanı oluşmuştu progestan kullanmıştım geçmişti şükğr gönlünü ferah tut inşallah bişey olmayacak

boş gebelikde peki kusmalar baş dönmeleri falan oluyormu ?

ayynen ya bende bide kalın kazaklar bataniye falan sarınıyorum birden ateş basıo atıom herseyi üstümden sonra bida üşüme :S ben 4. haftada başladı bu durum
Evet benimde oyle.. acaba usutuyomuyum diye dusunuyorum ama ilk 3 ay sonrasi rahat diyolar valla şafak sayiyom artik

Ya
Aminn Allah razı olsun hepimizinki sağlıkla gelsin

Evet benimde oyle.. acaba usutuyomuyum diye dusunuyorum ama ilk 3 ay sonrasi rahat diyolar valla şafak sayiyom artik
hormonlardan oluyormus sanırısam bu durum dün biraz araştırdım da benimde 2. gebeliğğim 4,5,6,7. aylarda çok rahattım başlar ve sonlar biraz zorluyor

evet bunda sanki acele ettim oğlanda da 8 haftada duymuştum benim bebişler içerde kalıyor biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…