selam kızlar
bende sabahları boş bir öğürtü kusmuyorum da ama ay öğür öğür mahvoluyorum
aç kalmak hiç yaramıyo ee sürekli yiyince mide rahatsız oluyo şekere başladım ama yok o da kar etmedi
ben kalp atışı duyamadım geçen hafta gittiğimde
hala belirsizim ya kasımda gidicem kendi doktoruma ya burda birini bulucam
asm deki hemşire de ilk 3 ay ne kadar az girersen iyi ultrasona dedi ama sabredebilir miyim bilmiyorum gerçekten aklım allak bullak
Aslında bu benim de kafama takılıyor. 3 defa ultrasona girmiş oldum neredeyse birer hafta arayla. Hatta haftaya tahlil sonucum çıkacak istersen o zaman da bir gösteririm bakarız dedi doktor. İnşallah zarar vermiyordur bebeğe
Niye ilaç kullanamıyorsunuz? Doktorunuza danışın, ben ilk gebeliğimde ilaç kullanmamıştım, hergün 1-2 kez kusuyordum, öğürmekten kese altı kanamam olmuş.. yani çok pişman oldum sonradan niye o sefilliği çektim diye.. doktorunuzun bildiği zararsız ilaçlar vardır mutlaka
Ilaç verdi zofran diye ama bulamadık hiç bi yerde sonra muadili bi ilaç varmış sorduk onu aldım prospektüs de hamilelerin kullanması sakıncalı diyodu kullanmadım onzdy diye bi ilaçti bileklik fayda sağladı gibi ama ara ara geliyo bulantı yarın tekrar kontrolüm var danisicam tekrar
Kızlar bende bugun kalp atısı duymak icin gittim ama baska bişi ögrendim. Kesenin yanında kanama alanı oluşmuş. Düşük riski var dedi. Tahlilleri yaptıktan sonra görüşelim dedi. Sonuclar ögleden sonra cıkacak. Moralim çok bozuldu. Ve ultrasonda 8+1 yerine 7+1 çıktı. Sanırım geç döllenme var ama bu kanama alanı cok canımı sıktı. Kalp atısı oluşmuş dedi ama duyamadım.
Iyi düşün iyi olsun kötüyü aklina getirme bak kalbide atiyo çok sukur doktor onun için ilaç vermiştir bazen olabiliyomus ama sağlıkla ilerliycek öyle düşün sağ salim bebeklerimizi kucağımiza alıcaz insaalah Rabbimin izniyle
Kızlar bende bugun kalp atısı duymak icin gittim ama baska bişi ögrendim. Kesenin yanında kanama alanı oluşmuş. Düşük riski var dedi. Tahlilleri yaptıktan sonra görüşelim dedi. Sonuclar ögleden sonra cıkacak. Moralim çok bozuldu. Ve ultrasonda 8+1 yerine 7+1 çıktı. Sanırım geç döllenme var ama bu kanama alanı cok canımı sıktı. Kalp atısı oluşmuş dedi ama duyamadım.
Ilaç verdi zofran diye ama bulamadık hiç bi yerde sonra muadili bi ilaç varmış sorduk onu aldım prospektüs de hamilelerin kullanması sakıncalı diyodu kullanmadım onzdy diye bi ilaçti bileklik fayda sağladı gibi ama ara ara geliyo bulantı yarın tekrar kontrolüm var danisicam tekrar
Aslında bu benim de kafama takılıyor. 3 defa ultrasona girmiş oldum neredeyse birer hafta arayla. Hatta haftaya tahlil sonucum çıkacak istersen o zaman da bir gösteririm bakarız dedi doktor. İnşallah zarar vermiyordur bebeğe
Ben de onzdy kullandım. Kendi doktorum her iki çocuğumda da son aya kadar kullandım rahat kullanabilirsin dedi. Kullananları da biliyordum. Ben kullandım çok şükür bir sıkıntı olmadı
Selam canım. Şu anda bunu yazmak için girmiştim. Bugun böyle adet zamanları olan agrılar gibi belimde agrı var, biraz karnım da agrıyor gibi. İkimizde de aynıysa, normal herhalde
10+2 olmuşuz iki gün önden gidiyoruz çok şükür bu defa ultrasonda gerçekten bir bebek gördüm Çok değişik bir his Allah kucagımıza almayıda nasip etsin ben de pimpirikli annelerdenim daha önceden iki kaybım oldugu için nerdeyse 10 günde bir doktordayım
10+2 olmuşuz iki gün önden gidiyoruz çok şükür bu defa ultrasonda gerçekten bir bebek gördüm Çok değişik bir his Allah kucagımıza almayıda nasip etsin ben de pimpirikli annelerdenim daha önceden iki kaybım oldugu için nerdeyse 10 günde bir doktordayım
Neye göre kız neye göre erkek hissediyorsunuz
Belirtilere göre mi?
Benim 2. Gebeliğim belirtilere göre ben de kız hissediyorum
[/QUOTE]
Belirti yok da içime doğuyor sadece