Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Aslında bu benim de kafama takılıyor. 3 defa ultrasona girmiş oldum neredeyse birer hafta arayla. Hatta haftaya tahlil sonucum çıkacak istersen o zaman da bir gösteririm bakarız dedi doktor. İnşallah zarar vermiyordur bebeğe

Ilaç verdi zofran diye ama bulamadık hiç bi yerde sonra muadili bi ilaç varmış sorduk onu aldım prospektüs de hamilelerin kullanması sakıncalı diyodu kullanmadım onzdy diye bi ilaçti bileklik fayda sağladı gibi ama ara ara geliyo bulantı yarın tekrar kontrolüm var danisicam tekrar

Iyi düşün iyi olsun kötüyü aklina getirme bak kalbide atiyo çok sukur doktor onun için ilaç vermiştir bazen olabiliyomus ama sağlıkla ilerliycek öyle düşün sağ salim bebeklerimizi kucağımiza alıcaz insaalah Rabbimin izniyle

Hiç korkma canım, ilk gebeliğimde kusmaktan bende de olmuştu kanama alanı.. bana erken doğum riski var dediler.. 41. Haftada doğurdum

Prilam dr yi sor doktoruna zofrandan daha hafif, tam kesmesede kısmen azaltıyor..içinde gebeler için tasarlanmıştır yazıyor

Bende 6. Hftamda kalp atisini dinletmedi ses dalgalari zarar verir diye sadece ekrandan gosterdi kalbinin attigini zararliymis grckten

Ulturason zararli diyorlar ama insan gormedende ici rahat etmiyor ana yureği

Her cocuk farkli oluyor yada yasim ilerledi bilmiyorum bu gebeligim digerlerinden cok farkli

Bende cumartesi gidecegim insallah kuzumu gormeye

Ben de onzdy kullandım. Kendi doktorum her iki çocuğumda da son aya kadar kullandım rahat kullanabilirsin dedi. Kullananları da biliyordum. Ben kullandım çok şükür bir sıkıntı olmadı

Belki de canim ama adet zamani olan bir agri gibi biraz tuhaf
Selam canım. Şu anda bunu yazmak için girmiştim. Bugun böyle adet zamanları olan agrılar gibi belimde agrı var, biraz karnım da agrıyor gibi. İkimizde de aynıysa, normal herhalde

10+2 olmuşuz iki gün önden gidiyoruz çok şükür bu defa ultrasonda gerçekten bir bebek gördüm Çok değişik bir his Allah kucagımıza almayıda nasip etsin ben de pimpirikli annelerdenim daha önceden iki kaybım oldugu için nerdeyse 10 günde bir doktordayım

Amin inşallah gercekten ilk olunca degisik oluyor benimde daha once 1 kaybim var o yuzden korku icinde nasil gececek aylar blmiorm

Benim de istediğim kız ,icime doğan erkek
Kızıma arkadaş olsun diye kız istiyorum yine :)

Neye göre kız neye göre erkek hissediyorsunuz
Belirtilere göre mi?
Benim 2. Gebeliğim belirtilere göre ben de kız hissediyorum
[/QUOTE]
Belirti yok da içime doğuyor sadece

Eşekten düşenin halini eşekten düşen anlar

Ayniymısız benimde 10+2 bugun. 9da gördüm ama tam bebek gibi degildi. Benzemis mi artik bizimkiler kollar falan tam belli degildi gecen hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…