Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Selam canım. Şu anda bunu yazmak için girmiştim. Bugun böyle adet zamanları olan agrılar gibi belimde agrı var, biraz karnım da agrıyor gibi. İkimizde de aynıysa, normal herhalde
Benim adet zamanim degil canim yani 10.haftaya giricem nerdeyse ama ters bir hareket yapmis olabilirim diye tahmin ediyorum ya da üşüttüm

Hic su istegim yok. Sanirim olusan kesenin icide sıvı dolu doktorlar ondan su icin diyor.

Analık ne zor Allah'ım
Daha
Benim de istediğim kız ,icime doğan erkek
Kızıma arkadaş olsun diye kız istiyorum yine :)

Neye göre kız neye göre erkek hissediyorsunuz
Belirtilere göre mi?
Benim 2. Gebeliğim belirtilere göre ben de kız hissediyorum
[/QUOTE]

Ben kizimdaki surecleri birebir yaşıyorum.
Yine tatlidan ve etten nefret ettim
ekşi ve sebzeye yiyorum.
bir de doktor soldan yumurtlamissin dedi ne kdr dogru bilmiyorum annemde aynı şeyi söyledi soldan yumurtlayinca kız olurmuş

Analık ne zor Allah'ım
Daha

Belirtilere göre mi?

ekşi ve sebzeye yiyorum.
bir de doktor soldan yumurtlamissin dedi ne kdr dogru bilmiyorum annemde aynı şeyi söyledi soldan yumurtlayinca kız olurmuş
[/QUOTE]

Ben de kızımla aynı belirtileri yaşıyorum. Bulantı kusma, tuzlu şeyler yeme aynı.. kesede ne tarafta bebek karından ultrasonda? Benim bebek sağ tarafta (yani sola tutunmuş) görünüyor. Kızımda da böyleydi

Bebek arabası ne kullaniyordunuz. Iki katlilar daha rahat gibi duruyor. Yanyana olanlar heryere rahat girer mi bilemedim.
Ibizalar var ama onlar çocuklar büyüyünce ayakları birbirine değiyor gibi ben önce yanyana aldım ne asansöre ne başka bir yere sığdı ama benimki epey hantaldı.sattim onu yerine arka arkaya aldım hala kullanıyoruz öndeki koltuk yarim yatıyor ama idare ediyor.arkadasim prego pregonun son çıkan baston tam yatan katlanınca baya küçülüp az yer kaplayan arabasını aldı çok memnundu hatta arabası corolla idi onun bagajian sığıyordu.

Ben sadece folik kullanıyorum için de d ve calcium var kan vs ihtiyaç görmedi değerlerim iyi olunca bide benim doktor ilaca karşı ben gibi

Ben 5haftalikken gittim bide 12.haftada gidecem öyle konuştum doktorumla çünkü ikizlerimi birakamiyorum surekli bensiz durmuyorlar zaten sinava da hazirlaninca vakit kaybetmek istemiyorum

Merhaba herkese
Yarın 7+2oluyorum
Kalp atışı için gideceğim
Çok korkuyorum ya duyamazsam diye
İlk hamileligimde böyle korkularim yoktu
Şimdi yaş ilerledi diye garip bir psikolojiye girdim
Hep kötü şeyler geliyor aklıma

Iyi dusun iyi olsun kötü düşünüp kötüyü cagirma dua ve tevekkül et

Analık ne zor Allah'ım
Daha

Belirtilere göre mi?

ekşi ve sebzeye yiyorum.
[/QUOTE]
Ben hep sağdan yumurtluyorum sol tüp kapalı erkek mi acaba kız olsa diyorum kızıma yoldaş olsa sonra da oğlum tek kalıyor diyorum 1 ikiz daha bakarım kız erkek olsa tövbe tabiki

aklınıza getirmeyin öyle şeyler ama endişe hep içimizde bunuda biliyorum allahın izniyle kalp atışını duyarsınız.

Merhaba hanımlar , ben de 2020 annesi olacağım inşallah ,9.haftamın içindeyim.İlk gebeliğim , hemşire olmama ve işimin bebeklerle , gebelerle olmasına rağmen kendime karşı oldukça ürkek , şaşkın ve tecrübesiz kaldım.Terzi kendi söküğünü dikemiyor en nihayetinde .Gebelerime verdiğim eğitim ,tavsiyeler ,kontrolleri , danışmanlıklara keşke ben de uygulayabilsem :=)Gebeliğim zor geçiyor ,mide bulantısı kusmalar ve K9 köpeği kadar keskinleşen koku alma duyum beni mahfediyor.Evde ve işyerimde maske ile dolaşıyorum.Neyse güzel şeylerden bahsedelim.Pozitif olup deriiinn bir nefes alalım .
La la laaa laaa laaaa :) İnşallah hepimiz bebişimizi sağlıklı , sıhhatli kucağımıza almak nasip olur ..Sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…